[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..[/QUOTE] işin aslı ne..
Printable View
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..[/QUOTE] işin aslı ne..
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..[/QUOTE]
L,C,H,C nedir?
[QUOTE=abka;127461]bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..[/QUOTE]
Mevcut sistemelrin kalıplarını inceliyorum en son TrendMEdium 2,75 diye bir şey buldum Olu Cli baya bir şeyler yazmış ama formülün ortasını göstermiyor. Şifre istiyor. Crackerlara vereceğim adamalra programı çalıştırmak için ms ve data da vermek lazım.
44 bin üzeri al ancak seans sonu sinyali olacağı için pas geçerim.
dow un 8600 ün altındaki seyri devam edecek,çok fazla tepki beklemiyorum kendi adıma..
Geceye long
44.000 e kim yığdı okadar emiri:)
[quote=SaNCaKTaR;127464]geceye 850 SHort[/quote]
aynen.
geceye az pilab az ciğer ağustos vade 850 ortalama ile şorrrrrrrttt....ama mutevazi miktar
cümleten iyi akşamlar !
geceye uzun kayıtlara geçsin
İslamı yıkan üç şey
[url]http://www.haber10.com/makale/15950[/url]
Ben yatıyorum arkadaşlar, 1-2 saat kestireyim. Geceye long...
geceye flat kaldım herkese iyi akşamlar.