[i]ABD'de Mayıs'ta ikinci el ev satışları yüzde 2.4 artışla 4.770 milyon oldu. Beklenti satışların 4.850 milyon seviyesinde gerçekleşmesiydi. Ev fiyatları Nisan'da yüzde 0.1, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6.8 geriledi.[/i]
Printable View
[i]ABD'de Mayıs'ta ikinci el ev satışları yüzde 2.4 artışla 4.770 milyon oldu. Beklenti satışların 4.850 milyon seviyesinde gerçekleşmesiydi. Ev fiyatları Nisan'da yüzde 0.1, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6.8 geriledi.[/i]
geceye short devam.. stopum belli.. xu100 ü atsınlar 35,000 üstüne kapatayım kısaları..
Thyao [color="green"][b]+%7,37[/b][/color]
la ayıp la...la ayıp la...
bizim LONG kaldığımızı mı gördün dow la? hala düşüyor ayıp la...
[QUOTE=Astatin;127485]Sehven yazdın herhalde..doğrusu Average::::::[/QUOTE]
Sen benim doğru düzgün yazılımş bir cümleme denk geldin mi heç. Mutlaka bir şeyler karışıyor. Avarel Daltons Avaragesi o.
geceye flat ..ben tatile gidiyim en iyisi..725 long oldum yemedi kapadım 800den..uzun gircektimde yön aşağı gelenler tepki gibi geldi..
[quote=SEYYAH;127493]la ayıp la...la ayıp la...
bizim LONG kaldığımızı mı gördün dow la? hala düşüyor ayıp la...[/quote]
gözüme bak gözüme::::::::: bu sırıtan adama değil avatardaki tilkinin gözüne
[quote=Astatin;127496]gözüme bak gözüme::::::::: bu sırıtan adama değil avatardaki tilkinin gözüne[/quote]
hiç sordunnu bu tilki niye kısa kaldı..az pilav olsada:..::..:
8300 den dow teper
yarın ayı kanı içeriz
daha durun hele uyumsuzluk var(ben bu uyumsuzuluğun........)7.500 e kadar uyumsuzluk devam eder.:::
[QUOTE=abka;127500]daha durun hele uyumsuzluk var(ben bu uyumsuzuluğun........)7.500 e kadar uyumsuzluk devam eder.:::[/QUOTE]
çıkarken uyumsuz uyumsuz diye shortlayan ayuları perişan ettiler...dng
kısa devam,mecburen... ıkı saat ekrandan ayrıldık pıyasayı ne hale getırmıssınız yawww,
cık cık cık..