jerfınım, haşemalı cemaatlimmm,
41000den çayda çıra, 39000 de kolbastı oynamaya var mısın:)
dow halıhazırda aşağıları tarıyorken yazayım dedım, teper sonra, neme lazım, zaten forumda long ağırlıklı.kom
Printable View
jerfınım, haşemalı cemaatlimmm,
dow halıhazırda aşağıları tarıyorken yazayım dedım, teper sonra, neme lazım, zaten forumda long ağırlıklı.kom
bide spot kapanırken baktım satış yiyodu ..ama dowun tepeceğini düşünüyodum..hala düşünüyorum..sıcak çok sıcak ...ben suya kaçar...bunaldım.
o gün çıkarken kazandımya yattım üstüne..hiç vermeye niyetim yok..biraz kendimi zengin hissedeyim..flat olsun zarar olmasın..
biz kapatırkene fdow kactaydı nazar-ı dıkkatıne takılan var midur?
[QUOTE=tuareg;127504]jerfınım, haşemalı cemaatlimmm,
dow halıhazırda aşağıları tarıyorken yazayım dedım, teper sonra, neme lazım, zaten forumda long ağırlıklı.kom[/QUOTE]
ne haşeması yaf.. bu sıcakta haşema mı giyilir, çektim şortları..:..:
çayda çırayı boşver, kolbastı oynayalım..::::::
dow istediği kadar tepsin, bizim piyasanın boğaları pek bi çelimsiz göründüler gözüme..::: hatta benden bile çelümsüz bu boğalar daaaa:..::rolleyes:
[quote=jerfin;127507]ne haşeması yaf.. bu sıcakta haşema mı giyilir, çektim şortları..:..:
çayda çırayı boşver, kolbastı oynayalım..::::::
dow istediği kadar tepsin, bizim piyasanın boğaları pek bi çelimsiz göründüler gözüme..::: hatta benden bile çelümsüz bu boğalar daaaa:..::rolleyes:[/quote]
senı cemaate ajan provakatör olarak sokmaya calısıyoruz, hiiççç oralı değilsin.kom
[QUOTE=tuareg;127506]biz kapatırkene fdow kactaydı nazar-ı dıkkatıne takılan var midur?[/QUOTE]
bi dak baktım 17 15 barı ..8263 filanmış..çok oynakdı..kapanırken..
[quote=QUEEN;127510]bi dak baktım 17 15 barı ..8263 filanmış..çok oynakdı..kapanırken..[/quote]
essah mı dıyon kıralıçem, oh oh,
bu hesaba gore yarın 1500 puan eksı gap cepte, spot 34700 kırdı mı 1000 de oradan, bu hesaba gore yarın shortların yarısını 43300 den kapatırım artıkın.
(py ıcın şaşırtmaca yapıyorum, matematıkte hata yoktur)
[QUOTE=tuareg;127511]essah mı dıyon kıralıçem, oh oh,
bu hesaba gore yarın 1500 puan eksı gap cepte, spot 34700 kırdı mı 1000 de oradan, bu hesaba gore yarın shortların yarısını 43300 den kapatırım artıkın.
(py ıcın şaşırtmaca yapıyorum, matematıkte hata yoktur)[/QUOTE]
kapanırken vobu almaları feyk ise ...kısalar kazanabilir..dow düşmekden yoruldu gibi...hayırlısı:)
[QUOTE=tuareg;127509]senı cemaate ajan provakatör olarak sokmaya calısıyoruz, hiiççç oralı değilsin.kom[/QUOTE]
yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:(
[QUOTE=jerfin;127513]yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:([/QUOTE]
graliçemde açmış gayri onunda annası yapayormuş yimekleri ::: bugun yapamamış
[QUOTE=jerfin;127513]yok ben vazgeçtim cemaate girmekten.. beni orada ufunet basar, kurallara kaidelere aykırı biriyim ben..:p:p
yaff reco çok karnım acıktı..bi tas çorba göndermedi queen..:([/QUOTE]
kızım sende taa nirdesin ..gel bak tavuk kanat yaptım fırında çocuklarla yiycez birazdan..
[quote=QUEEN;127512]kapanırken vobu almaları feyk ise ...kısalar kazanabilir..dow düşmekden yoruldu gibi...hayırlısı:)[/quote]
peyk falan değildi ablası aps 4000 den eksi 3500 geldi günlukcukler pozisyon kapadılar sagolsunlar...brv