0 grubu + kanım acilen satılıktır.Müracaat özelime yazın.
Not margin call ve cari bakiyedeki eksiler kapanacaktır.
Printable View
0 grubu + kanım acilen satılıktır.Müracaat özelime yazın.
Not margin call ve cari bakiyedeki eksiler kapanacaktır.
[quote=SaNCaKTaR;127529]Gökhanım Vop canavarım tecrübelerine bu kadar guvernıyorsan ve emin isen bunu vob kapanmadan bızımle paylaşıcaksın ki pozisyon acan adam bir an düşünsün yada Gokhan bu yarın çayar desin.. Senin şu yazdıklarının bu saatden kımseye bı yararı olmaz olsa olsa SHort acanları uyuz eder o kadar:) .kom[/quote]
Dün longtum açılışta ben gibi size de 700 puan girmesin diye yazmıyoruz.Böyle daha mantıklı.Ben çıkarabilirim ama herkes 700 puan gapı zor çıkarır.Ben 3000 eksi gap yiyip kapanışı 3000 artı kapatmıştım bir gün.Yani dipten 1e3.Başkasının pozu ile gerdek hesabı.Ben takılıyom öylesine.Short olanlar da almışlar kendi risklerini.Beni ilgilendirmez.Benim sabah yediğim 700 puan long gapı kimseyi ilgilendiriyormu?Varmı gönderen bana zararımı?Ben her zaman eminim ama her gece terse geliyorum.Bana bakarak asla işlem yapmayın.Hatta tersini yapabilirsiniz ben battım sizler kurtulun.Artık millet de anladı battım diyince inanmıyor.Başkası yazsa şimdiye geçmiş olsun derlerdi.:..::..::..:Ağız tadı ile batayım bari de kurtulun benden.Akşamları yazarım.Ben pembe oğlanın şantiyede iş bakayım 40 lira yövmiye veriymiş.Gidecem.
[quote=QUEEN;127516]kızım sende taa nirdesin ..gel bak [B]tavuk kanat[/B] yaptım fırında çocuklarla yiycez birazdan..[/quote]
aboooovvvv....vıyyyyy aneyyyyy amaneyyyyyyyy...:D
dime gı? :p
gıt kanat mı? :D
[QUOTE=enorton;127527]Rakı balığa verilir mi bu sistem Bir sene kullansan tekel fabrikasını alırsın :D[/QUOTE]
tekel fabrikasında balık üretilmiyo:D
[quote=GOKHANFINDIK;127531]Dün longtum açılışta ben gibi size de 700 puan girmesin diye yazmıyoruz.Böyle daha mantıklı.Ben çıkarabilirim ama herkes 700 puan gapı zor çıkarır.Ben 3000 eksi gap yiyip kapanışı 3000 artı kapatmıştım bir gün.Yani dipten 1e3.Başkasının pozu ile gerdek hesabı.Ben takılıyom öylesine.Short olanlar da almışlar kendi risklerini.Beni ilgilendirmez.Benim sabah yediğim 700 puan long gapı kimseyi ilgilendiriyormu?Varmı gönderen bana zararımı?Ben her zaman eminim ama her gece terse geliyorum.Bana bakarak asla işlem yapmayın.Hatta tersini yapabilirsiniz ben battım sizler kurtulun.Artık millet de anladı battım diyince inanmıyor.Başkası yazsa şimdiye geçmiş olsun derlerdi.:..::..::..:Ağız tadı ile batayım bari de kurtulun benden.Akşamları yazarım.Ben pembe oğlanın şantiyede iş bakayım 40 lira yövmiye veriymiş.Gidecem.[/quote]
dert etdiğin şeye bahh ben 1000 puan eksi ile kapadım bugun kazanırız kaybederiz... eger tecrubelerine güveniyorsan paylaş uygulayıp uygulamamak uygulayana kalmışş.. bu gune kadar senin yazdıgın hiç bir pozisyonu uygulamadım ama aynı yönde oldugumuzu dusunmek de iyi o bakımdan :).dng
[quote=SaNCaKTaR;127534]dert etdiğin şeye bahh ben 1000 puan eksi ile kapadım bugun kazanırız kaybederiz... eger tecrubelerine güveniyorsan paylaş uygulayıp uygulamamak uygulayana kalmışş.. bu gune kadar senin yazdıgın hiç bir pozisyonu uygulamadım ama aynı yönde oldugumuzu dusunmek de iyi o bakımdan :).dng[/quote]
Sen kaşındın ozaman.Dün trade58 abiye vade sonu 49000 kapatacaz dedim.O da ikinci seans satış gelecek dedi.Ben de uçarız dedim.Verdiler küsküyü.Şimdi ise burası dip diyorum vob 50000 yolcusu diyorum.Uzun vadeli görüşüm bu.Hergece longum artık ben.Dün short kalmam lazımdı.Biliyordum nikkei satmamıştı düşüşü sırf onu görmek bile bu gapı yedirirdi.Olmadı yapamadım.Baskı da vardı dün akşam vobta.
[URL="http://img189.imageshack.us/i/screenhunter4r.png/]"][URL=http://img189.imageshack.us/i/screenhunter4r.png/][/URL][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5051/screenhunter4r.png[/IMG][/URL]
5-15 gene ala geçmiş işin tuhafı en son dibi bulan 5 dklık gene trend alı vermiş ne hikmetse.
bu youtube a, ktunnel dışında nasıl bağlanıyorduk?
[QUOTE=Astatin;127537]bu youtube a, ktunnel dışında nasıl bağlanıyorduk?[/QUOTE]
Ben asti formül sökecek diye bekliyorum asti youtubeda kimbilir kimin peşinde. Seni kurnaz tilki senii .dng
[QUOTE]Arkadaşlar youtube ye giremeyenler, once aşağıda verdiğim dosyayı indirin;
[url]http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/valcekij/hosts.zip.html[/url]
sonra indirdiğiniz dosyayı rardan cıkartıp yeni bir internet explorer penceresine link olarak;
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
yukarıda yazdığım adresi yazın. cıkan pencereye rar dan cıkarttığınız host dosyasını yapıştırın, karşınıza gelen soruya cevap olarak evet e tıklayın. daha sonra tüm explorer pencelerini kapatıp yeni bir explorer açın, [url]www.youtube.com[/url] adresini direk yazarak girebilirsiniz hiç bir aracı kullanmanıza gerek yok. iyi eğlenceler..,[/QUOTE]
[quote=VOBiX;127538]Ben asti formül sökecek diye bekliyorum asti youtubeda kimbilir kimin peşinde. Seni kurnaz tilki senii .dng[/quote]
walla ne utube da ne baska yerde kimseyi kovalayacak halim yok..tilki sarhoş hemde dörti..
formüle gelince resmi talep gelmediği için müzayede iptal oldu..
:D
[QUOTE=Astatin;127528]
çok adama bedelim ama bir tane gırtlağım var[/QUOTE]
iki dene de gırnızımı turuncumu ne gözün var pırt pırt bakayor gayri korkayorum
[QUOTE=fXci;127540]iki dene de gırnızımı turuncumu ne gözün var pırt pırt bakayor gayri korkayorum[/QUOTE]
bu avatar uğurlu geldi astiye kalsın..pırt pırt nası bakılıyo:D:D