-
[QUOTE=SEYYAH;127566]hem az işlem yaptırsın hem tepeden SAT dipten AL desin...
iyi valla haa...sende buldukça bunuyon mu ne? :D[/QUOTE]
evet..:..: dipten al verecek, tepeden sat verecek, hiç feyk atmayacak, yatayda çarpmayacak, trendin kanını emecek bir sistem olmadıktan sonra ben neyleyim sistemi...dng.dng
-
[quote=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/quote]
la bende alırdım la...kardeşim kız kısmısına sistem mi verilir?ellerinin hamuruyla (ki kıvin abla hep mıtfakta) nasıl trade edecekler o sistemle?
beleşte versen almam artık.işe yaramaz at gitsin pardon sat gitsin :p
-
[QUOTE=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana kendilerinin olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/QUOTE]
formülü istenler benle irtibata geçsin..:cool:
ben asti gibi tok gözlü değilim ama, müzayedeyi 15000 den açıyorum..:::
-
[quote=trader38580;127546]dow kapanış tahminim 8251. kayıtlara geçti bile :)[/quote]
dowmu demişim. fdow olacaktı:) şaka bi yana bekledik olmadı. sabah fdowa kısmet artık.
herkese ii geceler
-
[quote=Astatin;127567]Arkadaşlar müzayedeye konu olan grafın formülünü KUIN ve JERFIN arkadaşlara satmış bulunuyorum. 150 ytl yemek+15 bahşiş+30 valepark = 195 ytl.. Yalnız yemek paralarını EFT ile gönderecekler..Bana..Ayrıca onları formülü bir başkalarına satma konusunda da serbest bıraktım :) :) Aslında satma demeyelim, bana kendilerinin olmadıkları ortamda yemek ısmarlamış olacaklar[/quote]
7 yıldır İstanbulda yaşarım 30 lira valetparking ücreti ile hiç karşılaşmadım.:..::..:üüüÇırağan mı?
[quote=jerfin;127564]ciddi misin..:confused: nasıl bir sistemmiş bu...dng
[/quote]
Asırlık sistem o.
[quote=sovalye;127560]evet günlük.
aylık ortalaması 3.500-4.000 puan buda bana yetiyor
kafam rahat
no stres
zirve ve dipleri bulan sistemler genelde trendlerde çarpılıyor.[/quote]
Abi 2000 puan buhar oldu ozaman sağlık olsun.Ben seni iki forumdan da takip ediyorum.Cans ile ikiniz kardan zarara bile geçtiniz bugün.Bakalım sizi altedebilecek mi borsa.İkiniz de işi biliyorsunuz.
[quote=sovalye;127553]gökhan 0 rh pozitife alıcı bulabildinmi??
sakla sen onu yarına para sayma makineni hazırla
yarın her long kontratı 2 katına satılacak
long kontratlarında kıtlık olacak[/quote]
Para makinesine haciz geldi abi bilsem verirmiydim.Altın kaplama idi.üüü:D:DBen hiç bir geceyi bilemeyecem mi ya.Her gece long ulan 43400 üstü hergece longum.
-
[QUOTE=SEYYAH;127569]la bende alırdım la...kardeşim kız kısmısına sistem mi verilir?ellerinin hamuruyla (ki kıvin abla hep mıtfakta) nasıl trade edecekler o sistemle?
beleşte versen almam artık.işe yaramaz at gitsin pardon sat gitsin :p[/QUOTE]
Sen ekran başındasın da ne oluyore? Kuin kendi yaptığı yemeklerden jerfin de tırtıkladığı bisküviden vermiş. Halletmişler işi.
-
[quote=GOKHANFINDIK;127572]7 yıldır İstanbulda yaşarım 30 lira valetparking ücreti ile hiç karşılaşmadım.:..::..:üüüÇırağan mı?
[/quote]
Çırağana kendi paramla gitmem..ya bir şirketin daveti ya bir kurumun kokteyli falan vardır, ondada valepark beleştir..ama ben sana valeparkın 100 lira olduğu yerlerde söylerim :) o paraya tayvanda tam gün eğleniliyodur sanırım:::
-
[quote=VOBiX;127573][B]Sen ekran başındasın da ne oluyore?...[/B][/quote]
evet haklısın bişey olmuyore :o
uymuyoruk sisteme.bu ay hiç uymadım ama sistemden çoh kazandım :::
sisteme uysam şu an +600 pıvan olacakmışım ay başından bu yana.ay henüz bitmedi ama 2009 un en kötü performansını gösterdi şu ana kadar.
oysa geçmiş ay performansları süperdi ortalama ayda +7.000 puan civarı getirisi vardı.bu ay çövdürdü :o
-
bu arada formülü pamık ve TOKOBAyada verdim.. Seyyah 50 litre kola verdi..benim en değerli şeylerimdem biri dedi..2009 stokunu feda etti yani..tokoba ya ise beleş gönderdim..promosyona denk geldi..her 4 üncü kişiye beleş :) :)
-
evet mucize formil bende...isteyene graf göndereyim ..hiç zararlı işlemi yokmuşş..satılık..ama ne karşılığı o belli değil daha..
-
ee formülü alan dört kişi...yalanmı demişim..hem vob da hem spotta, hem fx de hem dj de hem sp de oldukça başarılı değil mi :)
KUIN abartma, arada zararlı işlemleri var... :)
-
[QUOTE=sovalye;127562]18 haziran 43.500 de long verdi hala alda
3 HAZİRAN 43.900 short
19 MART 29.500 long[/QUOTE]
Günlük sistem ama işlemleri kapanışta ya da açılışta yapmıyorsunuz sanırım çünkü verdiğiniz değerler gün ortası görülmüş. :confused: