-
[quote=GOKHANFINDIK;127572]
Abi 2000 puan buhar oldu ozaman sağlık olsun.Ben seni iki forumdan da takip ediyorum.Cans ile ikiniz kardan zarara bile geçtiniz bugün.Bakalım sizi altedebilecek mi borsa.İkiniz de işi biliyorsunuz.
evet cans la aynı tarzda işlem yapıyoruz.son gün fena çarptılar ama daha çok psikolojik olarak. yani göz göre göre zirveden short yapamamak dünyanın en zor psikolojilerinden birisi. 45.500 den short yapmasını bilmemmi ben. hatta ekstralarımı 45.500 den okuttum ama standartlara kesinlikle dokunmadım. zaten bu iş tamamen psikoloji
bilmek mi o benim işin değil üstatlar bilir
[U]benim tek bildiğim hiç birşey bilmediğimdir. [/U]
çok bilen% 50 yanılır benim yanılma şansım %0 çünkü hiçbirşey bilmiyorum:)
quote]
-
şu flat halimle sistem tester manyağı oldum, makine alev aldı alacak,
bu 10 serisi çok moktan, neydi 8.0 ın ilk zamanları 2004 te falan amma tektu vryo nethol v.s. analizi yapmıştık hey gidi günler:)....
valla 8 serisi daha iyiydi dakkada diyelim 100 barlık veride 1000 deneme yapardı bu 10 serisi dakkada 100 bile yapamıyor çok yavaş. herkese iyi geceler kafa çok dağıldı toparlamak lazım(sarhoş falan değilim ha :..:)
-
asti şu sistemini banada at, merak etme kullanmak için değil:..:, sistem çalışmalarımda belki yeni bir bakış açısı getirir, fikir vermesi açısından yani...
yeter gari iyi geceler.
-
[quote=enorton;127580]Günlük sistem ama işlemleri kapanışta ya da açılışta yapmıyorsunuz sanırım çünkü verdiğiniz değerler gün ortası görülmüş. :confused:[/quote]
ilk defa gün içi bugün dokundular 43.550 de sistem short verdi ben short oldum ve uzunca süre bekledikten sonra 43.700 den tekrar longa döndüm.
ama gün sonunu beklemek daha sağlıklı genellikle saat 11:00-13:30 arasında yada kapanışta işlem yapmaya çalışırım. zaten ayda bir bilemedin 2 kez rahatsız ediyorlar o da olmasa insanın canı sıkılıyor:)
-
[quote=Astatin;127574]Çırağana kendi paramla gitmem..ya bir şirketin daveti ya bir kurumun kokteyli falan vardır, ondada valepark beleştir..ama ben sana valeparkın 100 lira olduğu yerlerde söylerim :) o paraya tayvanda tam gün eğleniliyodur sanırım:::[/quote]
Taylant de şuna be:D:DAmerikada bile 5 dolar ya valet yeme beni.100 liraya valetparking ücreti şöförü yanında satın alırsın.:D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;127585]Taylant de şuna be:D:DAmerikada bile 5 dolar ya valet yeme beni.100 liraya valetparking ücreti şöförü yanında satın alırsın.:D:D[/quote]
küçüğünden başlayalım...esma sultan yalısı 30 ytl :)
-
Gözünü seveyim karadeniz zekası işte :D
[url]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=10128&page_number=1[/url]
-
Asti o gönderdiğin japonca şarkı youtubede dinledim beni 4 sene önceye götürdün.Kışın kar yağarken nasıl bir atmosfer oluyor onu anlatıyor şarkı.Yuki ga furu aru iku.....
-
şu anki görüntüye göre yarın yatay açılış var.. zaten teknik olarak da yatay açılış olmalıydı.. py miz vade sonunu yukarıdan kapamak istiyorsa önce aşağı inmeli..:rolleyes:
-
[quote=jerfin;127590]şu anki görüntüye göre yarın yatay açılış var.. zaten teknik olarak da yatay açılış olmalıydı.. py miz vade sonunu yukarıdan kapamak istiyorsa önce aşağı inmeli..:rolleyes:[/quote]
25 gündür paramı yiyorsun.Senin paralarını alıp Taylantta kızlara kola ısmarlamazsam ne olayım.Yeter ya ayuuuuuuuuuuuuuuuuu.üüüHergece long.İster inan ister inanma.Alacam bu sefer anahtarını.Hedef 100 000.Tüm ayuların selaa sını verecekler..lelele
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127591]25 gündür paramı yiyorsun.Senin paralarını alıp Taylantta kızlara kola ısmarlamazsam ne olayım.Yeter ya ayuuuuuuuuuuuuuuuuu.üüüHergece long.İster inan ister inanma.Alacam bu sefer anahtarını.Hedef 100 000.Tüm ayuların selaa sını verecekler..lelele[/QUOTE]
yawf gökhan bende kazanamadım ki doğru dürüst..üüü lanet olsun içimdeki ayu sevdasına..:..: vade sonundan korkmuyor değilim, kocaoğlanda al vermiş..üüü ağlamak istiyoruummmüüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;127524]Gündüz mükemmel sistem muhabbetleri dönüyordu. Marmara da balık rakı ısmarlamayı kabul eden ilk kişiye formülünü vereceğim. Söz
(Marmara, kadıköydeki zurnik yer değil, adam başı min 150 kaat ödenecek bir restoran..ona göre)
[IMG]http://i40.tinypic.com/33cvl08.jpg[/IMG][/QUOTE]
sen buna zistemmi diyon ::: benim van munute bak :::