Ahanda asti sana kapak olsun emi
Van munut
[IMG]http://i39.tinypic.com/2zq7n88.png[/IMG]
Printable View
Ahanda asti sana kapak olsun emi
Van munut
[IMG]http://i39.tinypic.com/2zq7n88.png[/IMG]
şimdi sende kalkar bu sisteme ekmek arası balık istersin fxci..:::
[QUOTE=jerfin;127595]şimdi sende kalkar bu sisteme ekmek arası balık istersin fxci..:::[/QUOTE]
yokh ekmek arası ekmek ....... balık arası balık isterim .... yanınada kola üstüne kola....::::::
Astatin bir bardak su veririm banada ver sistemi:) maksat nasıl yapmışın bi göriyim dedim:)))
[QUOTE=fXci;127596]yokh ekmek arası ekmek ....... balık arası balık isterim .... yanınada kola üstüne kola....::::::[/QUOTE]
kola bayimiz seyyah.. emme o da 1 yıllık kola stoğunu asti'ye vermiş..:::
Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)
[QUOTE=enorton;127600]Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)[/QUOTE]
Zaten herkese verirse sistemi para kazanma umudundaki sistem sahipleri bir bardak su içer gibi geldi banada:) bu yüzden astatinede boş durmasın bir bardak suyunu ben veriyim dedim:..::..:
[QUOTE=enorton;127600]Abi boşa atlamayın yaw, o sistem çalışsa asti verir mi :D Günahını vermez adama :D Kesin (ref +) gibi birşey içeriyordur ;)[/QUOTE]
yoo vallahi (ref +) içermiyor.. hem o sistemin tüm telif haklarını queen ve ben aldık..:::
Gece gece geyik hızlandı bari aklıma gelmişken sorayım, jerfin imzanı okudukça diyorum bu imzayı hinlik olsun diyemi yazdın acaba?
[QUOTE=bull market;127603]Gece gece geyik hızlandı bari aklıma gelmişken sorayım, jerfin imzanı okudukça diyorum bu imzayı hinlik olsun diyemi yazdın acaba?[/QUOTE]
hinlik, felsefik, esprik... nasıl görmek istersen...!!!!! :..:
Yarın OBO nun boyun çizgisine dikkat diyorum, kırılırsa en baba sistem alda olsa freni patlamış kamyon olur bu borsa:) saygılar....
[QUOTE=jerfin;127604]hinlik, felsefik, esprik... [B]nasıl görmek istersen[/B]...!!!!! :..:[/QUOTE]
Ben [B]zengin görmek istiyorum [/B]ama göremiyorum, bu yüzden mesajın dokunuyor....üüüüüü