sabırr sabırrrr sabırrrrrrrrrr diliyorum dostlar flatttt spot 35bın ustu short ıcın tehlıkelı 34800 aşağısı belkı 35 üstü long sütlaç ama bu normal borsalarda travesti İMKB de sadece rakam olarak ifade ediyor..
Printable View
sabırr sabırrrr sabırrrrrrrrrr diliyorum dostlar flatttt spot 35bın ustu short ıcın tehlıkelı 34800 aşağısı belkı 35 üstü long sütlaç ama bu normal borsalarda travesti İMKB de sadece rakam olarak ifade ediyor..
cnbce izliyorum. hepsine gıcık oluyorum
Marbaş yine ön planda :D
[quote=AMON RA;127682]Haydaaaaa şimdide saatlik sistem al verdi! 15sat saatlik al! Sistemi KEP A ZE duruma bakiciim diyo![/quote]
arkadaslar, siz benım akıl sağlğımla mı oynuyorsunuz, bırı sat verıyor bırı al verıyor, aralarında anlasamıyorlarmı bunlar, cık cık cık..
kımlerın sıstemı sat verıyor?? nazar boncugu dağıtıcam bedavaya..
Yorum yok, long devam :D
[QUOTE=QUEEN;127651]5200 ü mü kırarsa oraya daha çok var..[/QUOTE]
Tüm dünya cehennem ateşinde kavrulurken bi vosvosla daxı yeşil tuttukları gün de oldu.
[QUOTE=tuareg;127687]arkadaslar, siz benım akıl sağlğımla mı oynuyorsunuz, bırı sat verıyor bırı al verıyor, aralarında anlasamıyorlarmı bunlar, cık cık cık..
kımlerın sıstemı sat verıyor?? nazar boncugu dağıtıcam bedavaya..[/QUOTE]
Farklı sistemler Tobreq :D 15 dk sat verdi ardından saatlik al verdi! Geçenlerde ikiside aynı anda al vermişti 1200-1300 point gitmişti azıcık sürede!Öööle bi sinyal lazım bana ! Gelince yayınlayacam! Ah bak buda pembe oolan! Selçuklum nerdesin? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:o:o:o:o:o:o:o:o:o
full short
[quote=enorton;127688]Yorum yok, long devam :D[/quote]
sen boş zamanlarda atasehırde tampon yamultan arkadastın değil mi, polıse ıhbar edeyım de gör gununu:D
[QUOTE=enorton;127688]Yorum yok, long devam :D[/QUOTE]
insan panik yapar satar sonra tekrar yukardan alır aşğıdan satar..ne biçin güccük yaturumcusun yafu:p
Herkese günaydın ve kolay gelsin...Vob 5 günlük H.O. nun geçtiği 44.100 seviyesi civarında zorlanıyor...Eğer geçebilirse 44.300 - 44.700 bölgesi zorlu direnç...Aşağıda destekler 43.900 - 43.600 - 43.400...Sistem halen alda...Bu arada bugünkü dataların yayınlandığı bültenlerde rastlamadım ama Avrupa Merkez Bankası geniş çaplı bir repo ihalesi düzenleyecekmiş...Eğer buraya çok fazla teklif gelirse likidite sıkışıklığı olduğu algılaması doğabilir ki bu da Avrupa borsalarında satışlara sebep olabilir...Bol kazançlar...
[quote=AMON RA;127690]Farklı sistemler Tobreq :D 15 dk sat verdi ardından saatlik al verdi! Geçenlerde ikiside aynı anda al vermişti 1200-1300 point gitmişti azıcık sürede!Öööle bi sinyal lazım bana ! Gelince yayınlayacam! Ah bak buda pembe oolan! Selçuklum nerdesin? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
Ben sistem mistem anlamam arkadas, sat verdı mı külliyen sat verecek, hatta 'yaradana sıgınarak buradan sat geri döner şuradan alırsın, yeminleee, yalanım varsa ne olayımmm' dıye mesaj yayınlayacak, sistem dediğin boyle olur, nokta atısı yapar, garantı veırır, :..: