-
[quote=SaNCaKTaR;127718]DeLLama EFG haziran vadede 55 bine düşürmüş çaktırmadan.. AGustos vadede 11500 long yanı agustosa taşımıyor gozukuyor kapatıyor gibi..[/quote]
Efg kim ya?Efg ekmek yiyecek hep de diğer city merry deutsch bunlar armut mu topluyor.Masal bu işler.Fiyat neyse o.::::::.kom
-
denge noktası 44 bin oldu..
44 bin üzerinde kalabilirsek 44525 hedef olabilir..
-
Aha 94 kalktı film koptu.Pis alacaklar.Yüzde 5 kokuyor burası bugün.Hadi hayırlısı.
-
kredi kartı borç batağına düşmüşleri tefeciler yıllık %30 faizle kapatıyor. bankalar ise ortalama yıllık %60 alıyor. asıl tefeci kim??
-
[quote=GOKHANFINDIK;127719]Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.[/quote]
Cıkk, Borsa bugun cıkmaz, bosuna heveslenmeyın, shortlayın ve arkanıza yaslanın(ağustos vade),
acaba dıyorum bugun ağostos vade de taban gorurmuyuz:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127719]Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.[/QUOTE]
yaslandık koltuğa.lelele.lelele
-
fxci bu resim nasıl
vallahi resim çekilirken kadını görmedim
kadına baksana nereyi elliyor oha falan oldum
nasıl komik demi :D
-
yatay bugün deyim..tamamalansın yorumlar..çıkamaz düşemez..
-
hii 15 dak al verdi geçici
-
bastırın yiğitler hörelenin düşman üstüne
-
long devam.vade sonu rallisi geliyor. gümbür gümbür
-
Allahım tam istediğim günler geliyor.Ben bu ortamda 1e 10 yaparım yakında.İnşallah.Hadi hayırlısı.