[I]Haziran'da kapatanlar (-14...)Ağustos'ta (15...) açıyorlar.[/I]
Printable View
[I]Haziran'da kapatanlar (-14...)Ağustos'ta (15...) açıyorlar.[/I]
[QUOTE=Vob Trader;127723]kredi kartı borç batağına düşmüşleri tefeciler yıllık %30 faizle kapatıyor. bankalar ise ortalama yıllık %60 alıyor. asıl tefeci kim??[/QUOTE]
Faktöring firmaları. Faktöring ne diye sorana yasal tefeci diyordum bir gün hocalardan biri duydu bastı kahakayı. Bankaalr yasal tefeci diğerleri gayri yasal tefeci.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127737]FX-ci abim bu nasıl benim avatar?Pehh.Ey gidi Newyork günlerim be.[/QUOTE]
Gökhan, volsitritteki o boğanın orasına elleyen borsada kaybetmiyomuş diye duydumdu, demekki doğruymuş:)
[quote=misafir;127755]44,025 ten geri almak üzere ful şort...[/quote]
Bu borsa 44025 görsün bugün ben de bu işi bilmiyorum.İmkansıza yakın.44100 belki.025 zor.Sen bence abim güzelce yaslan arkana long ile.Nerden esti durup dururken ne güzel duruyordun.O kadar durdun pozda nerden çıktı bu şimdi.Düşmeyecek bu borsa.Düzeltmeye oynama zamanı değil.45000 üstü kapanacaz İnşallah.
[QUOTE=Astatin;127753]TOKOBA,
apsd -15000 senaryo ve yorum?[/QUOTE]
APSD -14494+15360=-866 yatay. Fiyat artıyor.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 2 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Yatay [color=red]Etki :[/color] Olumlu [color=red]Piyasa :[/color][/b]
[b]a. [/b]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[b]b. [/b]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[b]c.[/b] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127759]Bu borsa 44025 görsün bugün ben de bu işi bilmiyorum.İmkansıza yakın.44100 belki.025 zor.Sen bence abim güzelce yaslan arkana long ile.Nerden esti durup dururken ne güzel duruyordun.O kadar durdun pozda nerden çıktı bu şimdi.Düşmeyecek bu borsa.Düzeltmeye oynama zamanı değil.45000 üstü kapanacaz İnşallah.[/QUOTE]
Allah Allah tam o noktada stop ve short emrim var.dng
[quote=bull market;127758]Gökhan, volsitritteki o boğanın orasına elleyen borsada kaybetmiyomuş diye duydumdu, demekki doğruymuş:)[/quote]
Abi Newyorkta binlerce trader var hergün elliyorlar boğa yoldan çıkacak en son atlayacak millete.Kaybetmese onlar kaybetmezlerdi.:..::..:Millet kendini asıyor Newyorkta.
Yok arkadaş NZDJPY düşüyo sa bu VOB düşecek :) Bu da multi relational sistem :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127762]Abi Newyorkta binlerce trader var hergün elliyorlar boğa yoldan çıkacak en son atlayacak millete.Kaybetmese onlar kaybetmezlerdi.:..::..:Millet kendini asıyor Newyorkta.[/QUOTE]
Yav Gökhan hemende gerçekleri söylemesen olmazmı....sen avatarı kaldırma boğaya elleyen borsada kaybetmiyomuş diyenlere istinye - volsittiret dolmuş uçak kaldırmayı planladıydım, boğa turizmini doğmadan öldürdün para kazanacaktık şunun şurasında, onuda çok gördün ya:..::..::..:
Yarın İMKB nin oralarda
[B]Haydeeeee, istinye - volsittiret boğa heykeli hemen kalkıyo , dolmuş uçak abla tek kişilik yer kaldı hemen bin bin bin[/B] diye çığırmaya başlayan biri görürseniz o benim işte:..::..::..: bari böyle bişeyden para kazanalım yaaaa, olmayacak başka türlüüüü
AL sinyali çok acayip kuvvetlendi,hayır olsun :)
Yorum yok, panik hiç yok, long devam :D
akbnk ı böyle deli gibi alıyorlarken cıkk düşmez bu borsa..