-
[QUOTE=Fantom;127800]yemek bile yaptım evde pehhh
Miamiye gidelim dedim beraber olmadı..tek gittim. Miami South Beach çok güzel Amerikada en beğendiğim yer Miami. Beraber gideriz inşallah.güzel masajcılar var sen seversin .lelele
ölmeden Wall Streeti Miamiyi Californiayı gördüm ya..Gam yemem artık Bangkok görmem lazım Gökhan rehber olur artık :D[/QUOTE]
Siz birbirinizi nerden tanıyorsunuz?
-
[QUOTE=Astatin;127804]üşşş.vadesonu şov mu başlıyor ne[/QUOTE]
Günaydın.dng
-
[QUOTE=enorton;127813]Siz birbirinizi nerden tanıyorsunuz?[/QUOTE]
Japonya
-
[QUOTE=Fantom;127815]Japonya[/QUOTE]
Helal olsun valla, japonya, manhattan,miami,bankok,tayland... Biz de ümraniye, kadıköy, ataşehir, çengelköy, beylerbeyi :D
Neyse bu hafta sonu burdur, sonra ısparta, antalya, fethiye ben de dolaşacağım biraz. Taylandda falan gözüm yok, önce umreye gideyim sonra da new yorku görsem yeter...
-
[QUOTE=enorton;127816]Helal olsun valla, japonya, manhattan,miami,bankok,tayland... Biz de ümraniye, kadıköy, ataşehir, çengelköy, beylerbeyi :D
Neyse bu hafta sonu burdur, sonra ısparta, antalya, fethiye ben de dolaşacağım biraz. Taylandda falan gözüm yok, önce umreye gideyim sonra da new yorku görsem yeter...[/QUOTE]
bizim buralar ne iş enorton? tatilmi yoksa iş icabımı?
-
[QUOTE=enorton;127816]Helal olsun valla, japonya, manhattan,miami,bankok,tayland... Biz de ümraniye, kadıköy, ataşehir, çengelköy, beylerbeyi :D
Neyse bu hafta sonu burdur, sonra ısparta, antalya, fethiye ben de dolaşacağım biraz. Taylandda falan gözüm yok, önce umreye gideyim sonra da new yorku görsem yeter...[/QUOTE]
Hayat kısa
Dünyaya bir kere geleceğim..Gezelim görelim pehhh
bende Ataşehirdeyim :D
-
[QUOTE=Fantom;127818]Hayat kısa
Dünyaya bir kere geleceğim..Gezelim görelim pehhh
bende Ataşehirdeyim :D[/QUOTE]
Kimin yıldızına tünedin?
-
[QUOTE=VOBiX;127819]Kimin yıldızına tünedin?[/QUOTE]
jackie chendi galiba :D
-
45000e gidiyor bu vob babalar gibi..
-
5 dk lık sistem 44550 sat verdi ama 15 dakıkalık hala alda...
-
1000 puan kardan maliyete geri geldik vey beee:)
-
Abi verilmiş sadaka neymiş bir kere daha anladım.Bu ne ya.Yola çıkmadan önce abim dedi araba da direksiyon hidroliği yağı bitmiş sanırım dedi.Direksiyon kayıyormuş sağa sola.Baktım ben giderken arabayı zaptedemiyorum daha 20 km şehir içinde.Neyse giderken geri döndüm öbür arabayı alacaktım.Pat bir baktım evin önünde otoparka girerken ne göreyim.Şak diye arabanın aksı kesti attı.Sağ lastik kırıldı.Ben de yüzmeye müzmeye gitmiyorum.Bıraktım bizimkilere arabayı ne yaparlarsa yapsınlar.Full long devam.Hakkımızda hayırlısı olsun.