[QUOTE=neremy;127834]fxci kardeş hexen babayı aratmıyon az birazda vob kontratlarına el atsan :)[/QUOTE]
sen ne diyon gıı biz onla afedersin nasıl diyorsunuz ::: like two pears in a pod
Printable View
[QUOTE=neremy;127834]fxci kardeş hexen babayı aratmıyon az birazda vob kontratlarına el atsan :)[/QUOTE]
sen ne diyon gıı biz onla afedersin nasıl diyorsunuz ::: like two pears in a pod
[i]OECD'nin ekonomk görünümü yükseltmesi piyasalarda moralleri yükseltirken alımları güçlendirdi. Fed toplantısından çıkacak kararı bekleyen piyasalara ikinci destek ECB'den geldi. ECB bir yıllık ihalede bankalara % 1 faizle 442 milyar euro verdi.[/i]
[QUOTE=abka;127345]abka Nickli Üyeden Alıntı
5 dalık karma sistem 20 ayda 152.725 (824 işlem)
Buy Order
Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
Sell Short Order
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
Sell Order
C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
Buy to Cover Order
C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
bu sistemi 6 haziran günü vermiştim..herhalde ogünden bugüne 3.000 puanı olmalı belkşide daha fazla.[url]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p10.html[/url] garfik burada[/QUOTE]
Abka, buradaki değerler opt değerler mi ?
[QUOTE=fXci;127838]sen ne diyon gıı biz onla afedersin nasıl diyorsunuz ::: like two pears in a pod[/QUOTE]
valla ne dediğini anlamadım insallah küfür değildir :..: yani vob analizi etcenmi demek istedin
eur/jpy de kafayı yedi..:..::..:
[quote=mur@t;127840]Abka, buradaki değerler opt değerler mi ?[/quote]
[COLOR=red]Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)[/COLOR]+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
son bar kapanışı, [COLOR=red]4 [/COLOR]bar önce hesaplanmış olan [COLOR=red]son sekiz[/COLOR] barın en düşük kapanışını......
opt değerler olmalı..başka bir şey olamaz...pardon apka senin yerine konuştuk ama :)
[quote=neremy;127841]valla ne dediğini anlamadım insallah küfür değildir :..: yani vob analizi etcenmi demek istedin[/quote]
yok laa yani şey dimek istiyor burda
like: yuani burnundan
two pears: hık demiş
in a pod: düşmüş
::: ::: ::: ::: gibi bişey :::
yada
like: tek
two pears: yumurta
in a pod: ikizi
::: ::: :::
400 ve 425 lerden 1/3 oranında shortladım hayırlısı artıkın!
[quote=Astatin;127830]küskücübaşı pambık nerde .....düşürsene arkadaşş..fiyat grafiğinde ASILAN ADAM yok ama KASILAN ADAM var :)[/quote]
sus kafam bozuk la dünkü LONG ları erken kapattım anasını satıym.
neyse o defter kapandı artık SHORT'um.bunnarda elde gümlemese bari.evet veriyorum az sonra küsküyü :::
425 cover and long
bak bak bak...nzdjpy 61.30 oldu..yok abi düşmeeycek bu VOB leyin....15 dklık sistemde sat vermedi zati
sankim SHort cu arıyorlar bulamıyorlar gibi ..CGHB diyelim :)