spotta banklardaki hareketlere bakıyorum 10 dk dır 1 kont satışlar yapıyor birilieri çok komik ykb ak iş garan bunlarda 1 kont lık işlemler oluyor komedi gibi
Printable View
spotta banklardaki hareketlere bakıyorum 10 dk dır 1 kont satışlar yapıyor birilieri çok komik ykb ak iş garan bunlarda 1 kont lık işlemler oluyor komedi gibi
[quote=saraylı;262417]cırcır,
periodlar büyük olmalı o halde,
o da güzel,
.lelele
periodları burda söyleme ,sana özel kalsın....brv[/quote]
Periyotları büyük kullanıcam yavaş olsun. Zaten daytrade yetiyor trend zamanıda bundan kazanırız. Saolasınız.
mondiyo .... vayyyyyyyyyyyyy .. makasa bak ... ..... vayyyyyyyyyyy .... ****.*.*.*.*.**.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[quote=selçuklu;262435]mondiyo .... vayyyyyyyyyyyyy .. makasa bak ... ..... vayyyyyyyyyyy .... ****.*.*.*.*.**.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
1000 idi 300 ünü sildi gene üwww sat geldi şimdide ahahah :D makas trade :P çarpilingen üwwwwwwwwww
[B][SIZE=3][COLOR=Red]ZİŞD.... YYŞD.... [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=Blue]NKKHUHDYİKOZKKNAVÜ....[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=Blue](Niye kısaltma kullandığımda hep uzun halini de yazmak istiyorum ki o zaman kısaltma kullanmanın ne anlamı var üvvvvvv....)[/COLOR]
[QUOTE=Strategist;262438][B][SIZE=3][COLOR=Red]ZİŞD.... YYŞD.... [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=Blue]NKKHUHDYİKOZKKNAVÜ....[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=Blue](Niye kısaltma kullandığımda hep uzun halini de yazmak istiyorum ki o zaman kısaltma kullanmanın ne anlamı var üvvvvvv....)[/COLOR][/QUOTE]
:D:Daynı duyguları bende yaşıyorum patron ..
stro baba .. stro patro.....brv.brv.brv çok yaşa iyi yaşa abi inşallah ..... :D:D:D
dünkü gap kapandı.. bu hareket sadece boşluk doldurma mıydı, yoksa gerçekten düşüyor muyuz..:)
saraylı abi .. rahmetli Ralph amca ew de .. 5..3..5 lik dalga oluşunca .. itkimi zigzagmı nasıl anlayacağımızı ..belirtse iyi olacakmış .. eksik kalmış orası ... sorun oluyor hep ... üvvvvvv .. az daha yaşasa .. yazardı belkide .. ... . ..:o:o:o:o
[quote=jerfin;262443]dünkü gap kapandı.. bu hareket sadece boşluk doldurma mıydı, yoksa gerçekten düşüyor muyuz..:)[/quote]
üstade ben neden düştüğümüzü çözemedim :D avrupa abd felanda eyi pehhh anlamiyorum ben hiç yaaa üühühühühü :(:( dediğiniz gibi numero düşüş mü acaba gerçek mi :D
owwwwwwwwwwww mondiyo .....hasteton patron nerde ... kayıpmı oldu iyi adamdı bence asteton patron .....:o:o:o
[quote=jerfin;262443]dünkü gap kapandı.. bu hareket sadece boşluk doldurma mıydı, yoksa gerçekten düşüyor muyuz..:)[/quote]
cerpin ole bir dolduracaklar longculara eylulun sonuna kadar bosluk kalmayacak
[quote=selçuklu;262444]saraylı abi .. rahmetli Ralph amca ew de .. 5..3..5 lik dalga oluşunca .. itkimi zigzagmı nasıl anlayacağımızı ..belirtse iyi olacakmış .. eksik kalmış orası ... sorun oluyor hep ... üvvvvvv .. az daha yaşasa .. yazardı belkide .. ... . ..:o:o:o:o[/quote]
onu anlayamadan gitti rahmetli...:)
iyi adamdı...:o
giderken dedi ki bana ,belki selçuklum bunu anlar ,
ben anlamadım yahu ,dedi...:..: