sinir ettiler iyice 1000puan kardan yarısını geri verdik hala duruyor kısalar
Printable View
sinir ettiler iyice 1000puan kardan yarısını geri verdik hala duruyor kısalar
[QUOTE=furkan;60169]1yıl fln oldu daha başlayalı daha once başlasaymışım ztn uni bitmezmiş[/QUOTE]
yaşım 23. 6 yıl evvel bulaştım borsaya açıldığının 2. ayından itibaren de vobdayım.1.5 senelik de foreks,dow future geçmişim var 6. senem üniversite de daha hala 4. sınıf dersi almadım hiç bölümüm işletme örgün:) 4 ekrandan seans izliorum. hayatımı sermaye piyasaları sayesinde ikame ettiriyorum:) bekarım:)tek başıma yaşıyorum:) sbt sevgilim yok:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
37750 uzuna döndüm.....525 den yarıyı flatlamıştım zaten..
37900 üzerinde al verir 5 dakikalık..
ben erken aldım... hoşuma gitmedi durum.. yukarı yazdım ya...
38900 üzeri olursa ne ala..tutarım..
yoksa geri veririm... tam sınırdayız
[QUOTE=Vob Trader;60174]yaşım 23. 6 yıl evvel bulaştım borsaya açıldığının 2. ayından itibaren de vobdayım.1.5 senelik de foreks,dow future geçmişim var 6. senem üniversite de daha hala 4. sınıf dersi almadım hiç bölümüm işletme örgün:) 4 ekrandan seans izliorum. hayatımı sermaye piyasaları sayesinde ikame ettiriyorum:) bekarım:)tek başıma yaşıyorum:) sbt sevgilim yok:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)[/QUOTE]
8yaşımdam beri döviz biriktiririm her gece ne oldu para diye hesap yapardım hisseyede cok once aldım sattım ama harçlıkla oynadıgımız için birşey bırakmadı :)
15 dak sistem 27 ekimde 30.775 de al vermiş..hala al da..ben ise o zamandan beri 10 kere kısa -uzun yaptım..bu sistemin testini yapan olmadı mı?..adamlar bunun tıpa-tıp aynı sinyalini veren sistemi 17 milyara satıyorlar..benden'' ağalara beleş'':)..yahu [COLOR="Black"]kardeşim''emekle,ücret arasında makul orantı olmalıdır''[/COLOR] sistem bulmak sonuçta pek çok hazır ,önceden bulunmuş sistemlerin karmasıdır.hani yıllarını harcarsın,saç-tırnak uzatırsında iyi üçret istersin..3 tane bilgi işlemci 2 tane grafiği çiftleştirir ..sonrada deveyi hendekten atlatmış gibi milyarlar ister...işte buna kızarım..
Bu Deutche ,efg kar edermi, yoksa floor gorevımı yapar ben anlamadım, S&P arttı al, dustu ver, ne cacıktır bunlar ben anlamadım...
28500ün az üzerinde muallakta bırakacak bir kapanış imekabeye yakışır..dng
[QUOTE=furkan;60176]8yaşımdam beri döviz biriktiririm her gece ne oldu para diye hesap yapardım hisseyede cok once aldım sattım ama harçlıkla oynadıgımız için birşey bırakmadı :)[/QUOTE]
onu ben de yapardım da bende mobilet vardı onun haftalık biyerine bişi yaptırırdım. para oraya giderdi:)
bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :(
37700 kısaldım yine.. sistem al vermedi...
ara sıra kaşınırım böyle.....
ama spot alda hala....
bu hareketler uyumsuzluk tepkisimi yoksa devamı varmı o belli değil henüz..
kanımca durum ortadada.. ben sisteme ters olmaktan tırstım..
verdim geri 2 kademeye.... devamı gelmedi...
yok 37900 üzeri olursa 5 al verir uzarız tekrar...
deneme başarısız oldu...
[QUOTE=Vob Trader;60181]bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :([/QUOTE]
kıpırdamadan beklemek gerek bence sonlara doğru iyice vericekler
38.6 maliyetli shortları, 37.6'dan verdim ve flata döndüm. Alan hayrını görsün.
[QUOTE=Vob Trader;60181]bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :([/QUOTE]
benimde zarar yazdı.. 50 puan.. iki katı 100 puan:D
birden heyacanlandım.. sistemden önce aldım diye..875 i gösterdiklerinde
akıllıyız ya..:D
veremedik ordan.. verseymişiz daha iyiymişte..
sanki ala gelecekler sandım...
[QUOTE=teo;60178]Bu Deutche ,efg kar edermi, yoksa floor gorevımı yapar ben anlamadım, S&P arttı al, dustu ver, ne cacıktır bunlar ben anlamadım...[/QUOTE]
bende onu soyluyorum sevgili teo
bu herifler illaki para kazaniyolar ama bu islemlere gore zarar etmeleri lazim
kural eksikligi var adamlar iyi degerlendiriyolar.
[QUOTE=follow;60186]bende onu soyluyorum sevgili teo
bu herifler illaki para kazaniyolar ama bu islemlere gore zarar etmeleri lazim
kural eksikligi var adamlar iyi degerlendiriyolar.[/QUOTE]
ilk zmanalr İş&Garanti ve DSİ&EFG kardeş gibiydiler Yerliler ile yabancıalr karşı karşıya olurdu hep. Şimdi sapla saman akrıştı Yapı Kredi Citi HSBC Morgan vs girdi işin içine.
spot 2 bardır satta bu sefer..15 daklık
kısalar devam
[QUOTE=mbm;60188]spot 2 bardır satta bu sefer..15 daklık[/QUOTE]
bu sefer bende 550 den beri tek lot alım satım yapmadım
Abka senın bu sıstemde bır yanlışlık var, 2000 puan düşmüş nasıl sat vermez, kaç dakikalık periyod bu.Gunluk mu?
37.250 piyasanın tersine bir hareketle long yaptım. Geceye taşımadan vermek üzere.
[QUOTE=teo;60191]Abka senın bu sıstemde bır yanlışlık var, 2000 puan düşmüş nasıl sat vermez, kaç dakikalık periyod bu.Gunluk mu?[/QUOTE]15 dakikalık...ama 27 ekimde 30775 den al vermiş..ama sat vermeye çok yakın..uyguladıgım sistem(5 dak) zaten 38.000 den beri sat da..15 dakikalığı şimdilik izliyorum..15 dak. sat verdi verecek..sistemin testini yapmadan,en azından 200 işlem sonucunu görmeden güvenmemek lazım.. geçmişte başıma geldi duman oldum..
Stopladık. Tekrar Flattt.
30050 den net al veren spot 36300 civarından sat verdi bugun...
üst peryot alda yalnız....
yinede bu satın bir anlamı olması lazım...
kısaya devam...
belki üst peryot düşüşü durduracak... belkide bu 15 daklık sat ,üst peryoduda sata getirecek..
[B]bunları bilmemiz mümkün değil... [/B]
bizim yapacagımız sistemli olmak..ve disiplini elden bırakmamak...
aynı durum dow içinde geçerli... o yüzden sabah bahtımıza ne çıkarsa..
ben spot ve vadeli 15 sattayken kısa girecegim geceye.....
bu seferde vadeli 5 uyumsuz oldu.. tepki o yüzden.....
gostere gostere geceye kısa mı kalmamızı istiyorlar artık iyice kafada kurar olduk kolay lokme vermiyorlar diye..
geceye kısa girecegim..
mantık yürütmemek lazım..dow un biz kapanırken -%2 olan eksisi,-%6 bile oluyor..Teo demişti''borsada mantıklı düşünürsen kaybedersin''.cidden mantığı bıraktım ben..
37150 den shortları kapattım, geceye her zamankı gıbı flat.
37 altı kapanış istiyorum:)
[QUOTE=WINNER;60098]spot pıyasada 28.250 beklemekteyım[/QUOTE]
SPOT PIYASAYLA ALAKALI OLARAK
27913 2NCI BEKLENTIM DIYE YAZMAYA GORMESIN ....
SAYET SPOT PIYASADA 28.000 USTU KAPATAMAZSA 800 PUANLIK BIR MARJ DAHA OLUSUYOR ANCAK SAHSI FIKRIM 28.000 USTU KAPATMASI YONUNDE OLUCAK
SEVGILER
[QUOTE=teo;60200]37150 den shortları kapattım, geceye her zamankı gıbı flat.[/QUOTE]
çoşku vermesinler aşagı....
fark 1.300 puan..normalde 900 olmalıdır..beklentiler kötüleşirse farkı azaltırlar..
[QUOTE=mbm;60203]çoşku vermesinler aşagı....[/QUOTE]
yarına kısmetse sizlere bende katılırım, bu saatten sonra macerayla ugrasamam...
[QUOTE=teo;60205]yarına kısmetse sizlere bende katılırım, bu saatten sonra macerayla ugrasamam...[/QUOTE]
bizim ne olacagımız belli değil sabaha..:)
şu gaplardan çektiğimi bir bilsen teo son bir ayda...
gündüz tırnagımızla kazıyoruz...
bir sabah hepsini alıyorlar geri...
bizdede var suçta.. inadım tutuyor bazen...
bugun trend yönünde kısa girecegim..
sabah gapla al verirse spot ve vadeli alırım geri bende..
[QUOTE=mbm;60203]çoşku vermesinler aşagı....[/QUOTE]
moda oldu coşkusuz seans olurmu :)
[quote=wınner;60202]spot Pıyasayla Alakalı Olarak
27913 2ncı Beklentım Dıye Yazmaya Gormesın ....
Sayet Spot Pıyasada 28.000 Ustu Kapatamazsa 800 Puanlık Bır Marj Daha Olusuyor Ancak Sahsı Fıkrım 28.000 Ustu Kapatması Yonunde Olucak
Sevgıler[/quote]
Acıkcası Kapanısı Butun Gun Satıs Yapanlar Belırledı Hadi Işallah
spotun tepkisi 29300lere kadar gidebildi bence yön tekrar aşagı döndü
Geceye 38300den kısaldım full.
güzel makas hala beklenti olumlu demekki:)
[QUOTE=mbm;60206]bizim ne olacagımız belli değil sabaha..:)
şu gaplardan çektiğimi bir bilsen teo son bir ayda...
gündüz tırnagımızla kazıyoruz...
bir sabah hepsini alıyorlar geri...
bizdede var suçta.. inadım tutuyor bazen...
bugun trend yönünde kısa girecegim..
sabah gapla al verirse spot ve vadeli alırım geri bende..[/QUOTE]
geceye her zaman flat, benım tum kayıplarım hep geceden oldu, sımdı rahatım, gunduz her sey kontrol altında, problem gecede...
Huzurum duzeldı, aksam bılgısayar bıle acık degıl, cocuklarla oyun oynuyorum, adam gıbı aılemle yemek yıyorum..Sabah ofıse gelınce bakıyorum gece ne olmus dıye...
Bu huzur yeter her seyden once...
Sevgıler...