[QUOTE=Vob Trader;127884]7oo geri long gitti 200 puan :([/QUOTE]
çok kıpraşma yaw ...:confused:
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;127884]7oo geri long gitti 200 puan :([/QUOTE]
çok kıpraşma yaw ...:confused:
[QUOTE=QUEEN;127886]çok kıpraşma yaw ...:confused:[/QUOTE]
sabahdan 125 puan almışdım alsattan şimdi 200 puan verdim. 75 puan+komisyon maliyeti yükselttik sağlık olsun :)
[quote=unlimitted;127484]geceye pek pozisyonda kalmayan birisi olarak geceye long.
kayıtlara geçsin.
didimden bir akşam üstü pozisyonu olduğu da geçsin kayıtlara. :D
herkeşlere iyi akşamlar.
şu anda sahip olduğum sağlık ve huzur lüksünü Allah herkese gani gani versin...[/quote]
[B]unlimited[/B] dostumuzun önce selamını iletiyim.sonra yukardakı long pozisyonunu 44.575 kapadıgını bıldırıyor takip eden dostlara..
[B][quote=Astatin;127880]olumluya olumlu da.....önceki ay %0.8 ken bu herifler niy e%-0.5 bekliyomuşki...:..:[/quote][/B]
[B]vay bee evet. önceki ay %0.8 ken niye -0,5 bekliyormuş adamlar. [/B]
[B]burada bir bilgi hatası olabilir mi ?[/B]
[B]Bu amerikada veriler sürekli beklenenden iyi geliyor..[/B]
[B]Amerika krizden tahminlerden önce mi çıkacak ?[/B]
[B]Bilmiyorum buhar olan 1 trilyon dolar nereye gitti peki ? Onu nerden bulacaklar ?[/B]
[B]İlginç çok ilginçç...[/B]
[B]Dow önce yukarı yapar. Sonra biraz durulur...[/B]
[QUOTE=SaNCaKTaR;127888][B]unlimited[/B] dostumuzun önce selamını iletiyim.sonra yukardakı long pozisyonunu 44.575 kapadıgını bıldırıyor takip eden dostlara..[/QUOTE]
gözlerinden öpeyoruz kendisinin dikhantli olsun oralarda fazla derinnere dalmasın .. saolsun:D
[QUOTE=Vob Trader;127887]sabahdan 125 puan almışdım alsattan şimdi 200 puan verdim. 75 puan+komisyon maliyeti yükselttik sağlık olsun :)[/QUOTE]
bende 100 aldım 50 verdim ..enorton gibi olmak istiyormda ..aslında benim tarzım o..sinyal zamanı tereddüte düşüyorm ..
eczacbasndakı deli garanda hep aktıften kademe alıp duruyo..6 mılyon lotu gectı artı da cıtı 13 mılyon artıda..toplam para gırsını pıyasaya garand aolsturuolar..garanda 30 trıl artı pıyasada 33 trıl artı var..garandan sonra en ıyı gırıs iş 7 trıl artıda..ak 3 artıda tcell 3 trıl eksıde
garantideki para girişi son alışların ardından 30 trilyon oldu..
[QUOTE=marakes;127892]eczacbasndakı deli garanda hep aktıften kademe alıp duruyo..6 mılyon lotu gectı artı da cıtı 13 mılyon artıda..toplam para gırsını pıyasaya garand aolsturuolar..garanda 30 trıl artı pıyasada 33 trıl artı var..garandan sonra en ıyı gırıs iş 7 trıl artıda..ak 3 artıda tcell 3 trıl eksıde[/QUOTE]
Bi de su marbascı olması biraz önce tacirler iyi ders verdi ama o akıllanmaz.
marbaş piyasaın katalizörü asıl o olmazsa olmaz piyasa yapıcının kolu o..
44825 ağustos şort takviye..ortalama 44550 oldu...uuuuuuuuuuuç..öldürür vobix
[quote=fXci;127890]gözlerinden öpeyoruz kendisinin dikhantli olsun oralarda fazla derinnere dalmasın .. saolsun:D[/quote]
sanırım daldı.. baglantı kesildi... :p