sallancaz dow gelince..deprem..
Printable View
sallancaz dow gelince..deprem..
[quote=oguzhan;127920]Açıkçası dow beni korkutuyor vade sonu olmasak zor uzun olurum Dow düşen kanal içersinde üst banda bile bu veri ile varamadı[/quote]
Bir de vardığını düşünün o zaman uçar burası.Uçacak zaten.700 lerden falan short açan kar edecem diye boşuna bekliyor.
[quote=QUEEN;127923]sallancaz dow gelince..deprem..[/quote]
Evet alış depremi.
600 üstü sorun yok
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127921]Burası haftaya 48000 diyorum başka birşey demeye gerek yok.Erimeyin 5 günde.Bunlar yaşanmış hikayeler.Neler gördük şu vobta gencecik yaşımızda.[/QUOTE]
48000 az değilmi Gökhan, biraz daha yukardan kısaları fullerdik:)
50 bin uzlaşırız kayıtlara geçsin oha
Yavuzhan kademe rica etsem teşekkürler.
alın size yeni bi tartışma..haberin tM linkini bulamadım ama alıntı olarak gönderiyorum
4 trilyon dolarlık petrol rezervi
Bu petrol rezervi Türkiye'de bakın hangi bölgede?
Mayın temizliği konusunda Birleşmiş Milletler ''Başarı Sertifikası''na sahip olan Pekkan Şirketler Grubunun Başkan Yardımcısı Adnan Volkan Pekkan, Suriye sınırındaki mayınlı arazide en az 4 trilyon dolarlık petrol rezervi bulunduğunu öne sürdü.
Petrolün derinde ancak kalitesinin çok yüksek olduğunu ifade eden Pekkan, ''Bu petrol çıkartılırsa bölgede terör kalmaz'' dedi.
finansgundem
[QUOTE=QUEEN;127912]pembe oğlan dayaktan anlamıyo selçuklu..[/QUOTE]
he .. akşam iyice pataklayacam .. gene olmazsa .. kovacam __m pembe oğlanını ... mavi oğlana geçecem artık .. vay anasını ... :o:o:o:rolleyes::o:o
[QUOTE=Vob Trader;127927]50 bin uzlaşırız kayıtlara geçsin oha[/QUOTE]
39000 uzlaşma tahminim ... :o:o:o:o:o .. kayıtlara geçsin .. :o:o:rolleyes::o
44950 Pazartesi günü de denenmiş kırılamamıştı, nasip bugüne olur inşallah...
[QUOTE=selçuklu;127930]he .. akşam iyice pataklayacam .. gene olmazsa .. kovacam __ pembe oğlanı ... mavi oğlana geçecem artık .. vay anasını ... :o:o:o:rolleyes::o:o[/QUOTE]
he..yaramaz oğlan...gökhan oğlum senin avatara bayılldı gülmekten..:D