[QUOTE=fXci;127957]ne komisyon oduyosunki sankodasın hale :::[/QUOTE]
çok çok az bir oran
muhabbetim ii orayla
başka kurumlarım da var ancak sanko ağırlık
başka aklına takılan ?
Printable View
[QUOTE=fXci;127957]ne komisyon oduyosunki sankodasın hale :::[/QUOTE]
çok çok az bir oran
muhabbetim ii orayla
başka aklına takılan ?
Vade sonuna [B]43500-45500 aralığında yatay git gel yaparak ulaşmaya çalışacaklar [/B]anlaşılan, vade bittimi spoyu bas, Ağustos vadede yeni pozisyonlara göre arabayı sürerler nasılsa, Temmuz ayı boyunca fark 1000 olmuş sıfır olmuş yada 2000 olmuş farketmez nasılsa, saygılar...
Gökhan kaç gündür short yapmayın diye yırtındın ama yinede rahat duramadım, neyse tekrar long ama seni tebrik ediyorum
25 dk sonra bangı campiig varrrrr... seyretmeye beklerimm yer vob :)
altında dunyevi hareketler oluyo..bizim iç piyasaya faydası yokkı dolar bi asagı bı yukarı yapıp ordakı hareketı sönümlüyo..eskıden ne guzeldı altın kontratları..:(
gökhanım
paşam sana para sayma makineni getir dedim bugün için sen gitmiş boğanın bitarafıyla oynuyosun işmi bu senin yaptığın...:..:
kıpraşmadın inşallah:)
[QUOTE=Vob Trader;127958]çok çok az bir oran
muhabbetim ii orayla
başka aklına takılan ?[/QUOTE]
baa da yaparlarmı sankoya gecsem ::: o orandan :D düzeltmeden once gördüm gayri
[QUOTE=MMO;127948]Haziran vadede alan ağustos vadede satış yapmış tamamen sanal bir hareket değilmi? Virman yok ama adamlar çıkış yolunu bulmuş[/QUOTE]
Bide şöle düşün haziranda satan esas oğlanla sisman teyze ağustosta uzun açmış bide bu yönden düşün
garandakı para gırsı 30 dan 13 e ısc de de 4 lere gerıledı...tcelldekı 3.5 luk eksı 2.5 artıya donunce pıyasa tum de 33 trl artı devam edıor
şimdi ezber derki çıktık yine aynı şekilde düşeceğiz geçen satmadığına pişman oldun şimdi yine bu seviyelere geldik sat
bende yemezler diyorum:)
bugun tahmini 5000 cover işlem var
[QUOTE=sovalye;127967]şimdi ezber derki çıktık yine aynı şekilde düşeceğiz geçen satmadığına pişman oldun şimdi yine bu seviyelere geldik sat
bende yemezler diyorum:)[/QUOTE]
ya yerlerse :::