[quote=Astatin;350990]niye ilginç:o[/quote]
Pozitif algılarımı gıbraştırıyor, patron.:cool:
Printable View
[quote=Astatin;350990]niye ilginç:o[/quote]
Pozitif algılarımı gıbraştırıyor, patron.:cool:
[QUOTE=excali;350987]İlginç bir durum var. OyroUSD düşerken USDTRY de düşüyor..+.[/QUOTE]
faiz de böyle kapanırsa pala denen şahıslar bir güzellik düşünüyor demektir.
Şimdi FDJ fırladı diye burayı da mı alıyorlar yoksa alıyor süsü mü veriyorlar yoksa alıyor süsü veriyorlar süsü mü veriyolar...boğalar süsmese bari bizi..üwww
[quote=Astatin;350988]yani siz diş miş gıcırdatamazsınız oluyor toplamda:::[/quote]
son tahlilde o ne demek oluyor peki patron :)
25 dk kaldı idare edicez artık :)
[quote=Astatin;350993]Şimdi FDJ fırladı diye burayı da mı alıyorlar yoksa alıyor süsü mü veriyorlar yoksa alıyor süsü veriyorlar süsü mü veriyolar...boğalar süsmese bari bizi..üwww[/quote]
üstümüze gelme pliz :::
[quote=The Tatar;350994]son tahlilde o ne demek oluyor peki patron :)
25 dk kaldı idare edicez artık :)[/quote]
son tahlili henüz yapmadığımız için şimdilik bilemiyorum:D
[quote=excali;350991]Pozitif algılarımı gıbraştırıyor, patron.:cool:[/quote]
ben dişçimi arayıp randevu alıyorum patron,tavsiye ederim :..:
[quote=The Tatar;350997]ben dişçimi arayıp randevu alıyorum patron,tavsiye ederim :..:[/quote]
Gıcır gıcır gıcır.dng
Haftayı 80 üstü kapatırsa çok ayıp eder ... :p
iyi tatiller
[quote=aslan;350992]faiz de böyle kapanırsa pala denen şahıslar bir güzellik düşünüyor demektir.[/quote]
Patron,
Şahsen ben tahvilde bugün son düşüş günü olduğunu düşünüyorum.. Hormonlu gibi dursa da O bir raning bence...son düşüşü de feyk gannatimce...geldiği ana trend yönünden çıkar o üçgenden bence..sayım yanlış dimeyin, galıplar geometrik çizim olmak zorunda deel...zati dramatik bir düşüş olmasına rağmen trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması enteresan...Hatta abartayım, tutarsa namımız yürüsün, bugün dow da dramatik bir düşüş ve ptesi de tahvilde gapli yukarı üçgenin sınırına yakın bir açılış bekliyorum...
yada bunların hepsi traş:D
[IMG]http://i54.tinypic.com/5yf8yd.png[/IMG]
Tüm gün hacminin yarısı neredeyse Son 2 saatte oldu . Farkında mısınız?
[quote=excali;351002]Tüm gün hacminin yarısı neredeyse Son 2 saatte oldu . Farında mısınız?[/quote]
farındayım:::
[quote=The Tatar;350997]ben dişçimi arayıp randevu alıyorum patron,tavsiye ederim :..:[/quote]
randevu iptal :..:
sırma gibi dişlerimiz var elhamdülillah :)
[quote=excali;351002]Tüm gün hacminin yarısı neredeyse Son 2 saatte oldu . Farında mısınız?[/quote]
Ben Sarıyer deyim abi şu an:::
way şerefsiz vay aşşalık vay ivrenç pala vay..425 şort emirlerime yaklaştı ama 2 kademe altından döndü yine..du bakalım belkide iyi oldu..üüwww
[quote=Astatin;351006]way şerefsiz vay aşşalık vay ivrenç pala vay..425 şort emirlerime yaklaştı ama 2 kademe altından döndü yine..du bakalım belkide iyi oldu..üüwww[/quote]
birazda sen gıcırdat bakalım :)
[quote=Astatin;351005]Ben Sarıyer deyim abi şu an:::[/quote]
İYİ HAFTASONLARI.+.+.
Ne ediyin oralarda?.brv
[quote=excali;351008]İYİ HAFTASONLARI.+.+.
Ne ediyin oralarda?.brv[/quote]
Farında Sütlaç yiyorum:D
Günü komisyonu da düşünce sıfır sıfr kapayacağım galiba.Haftasonuna kısa...
yannız FDj e bu kadar verirlerken burayı tutmaları gıllandırıcı :)
325'de ne istekli bir alıcı var.
Adam amma poz. yığdı 350 ye...
way lebron..400 alışa getirdi ama bizim 425 leri almadı..neyse belkide eyi olmuştur..hadi eyi haftasonları
apsd -7 binin üstüne çıktı ve aşırı gıllanarak giriyorum haftasonuna :)
cümleten iyi tatiller,aşırı geyikten ötürü kusura bakmadınız inşallah :)
[quote=Astatin;351009]Farında Sütlaç yiyorum:D[/quote]
Selektör yap , bakiyim..dng
sa para babaları:)
B dalgası bitti bence haftaya C dalgasına devam
Grafı öne alalım sayımı unutmayalaım:) graf haftalık endeks 30 dolar bazlı sayımdır ve şimdilik ilerliyor:)
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bu konu çok fazla sayfaya ulaştığı için yenisi açıldı. Yeni konuya [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5964"]buradan [/URL]ulaşabilirsiniz.