[QUOTE=YAVUZHAN;128109]5 dk daha uzatacaklarmış ama altın gol uygulaması olacak :)
sonra penaltılar :::[/QUOTE]
ben bekliyorum belki açılır diye:D
o değilde kısada yakalanan haklı ya..kapamaya fırsatı olmadıysa..yazık günah..
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;128109]5 dk daha uzatacaklarmış ama altın gol uygulaması olacak :)
sonra penaltılar :::[/QUOTE]
ben bekliyorum belki açılır diye:D
o değilde kısada yakalanan haklı ya..kapamaya fırsatı olmadıysa..yazık günah..
vob fiyat ekranının alıtna yatrımcıların görüş yazabılmesı ıcn bı pencere acılmasını talep edelim bence..dusuncelerımızı daha net anlasınlar
[quote=QUEEN;128114]ben bekliyorum belki açılır diye:D[/quote]
bende kalkamıyorum ekran başından paranoya oldum ya bi daha açarlar ya satış gelirse diye :::
daha altılı çalışıp,kupon yapacaz :)
öğle tatili kalktığından beri seans içi gab yemiyorduk bugün nostalji yaşattılar .dng
[quote=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/quote]
ben varım hemide maliyet aşavıda kaldı çok 44.575 :o
LONG ları erken kapattım ona üzülüyorum.yazık oldu dünden 43.700 LONG tum...475 pıvana verdik...1400 puan kar alacakken...bi de üstüne terste kaldık bugün...nasip ya...
kapanış itibariyle düne göre -50 pıvanım.tabii son poz açık.zarar büyüyebilir karda olabilir.meçhul...kafam bozuldu....
bugün bile bile lades oldum...önümüzdeki maça bakıcaz artık.
sistem sinyaline uyup 44000 den longlasaydım, kapanışta 45100 den hüç düşünmeden duble çekip şortardım :) :)..ilkini yapmadığım için ikincisini de yapamadım..:) ama geceye flat........
[quote=bull market;128110]Bakın son bi dakikada alttan gerçekleşebn işlemler geliverdi hızlıca, yukarda kademeler oynuyordu, ben diyorum hep, kademelerde gerçekleşen işlemleri derinliklide aşağıdan geç yayınlıyan bi sistem var, birde bu sistemin gerçekleşenlerini sabah açıldıktan sonra geciktiriyorlar, sonra akşam kapanışında hızlandırararak gerçek zamanda gerçekleşen işlemleri yayınlıyorlar, buna seansın kapanışında dikkat ederseniz farkedersiniz, bugün olan sanırım fazla geciktirilen işlemleri ileri alamadılar ve kapanışı yarlayamayacaklarını görünce bu olay başlarına geliverdi, her türlü oyun var....Allah belalarını versin...[/quote]
emin ol hiç bir üç kagıt cezasız kalmaz.... bir gun gelir söle bir haber duyarsınnnn VOBREGON cetesi çökertıldı.. bunun çalışması var rahat oLL.. :cool:
asıl dow düşerde aşağı gap olursa hakkımızı nerde arıycaz olurmu böyle..kazananın umrunda olmazda..
AAAAAAAAA inanmıyorum yaww açıldı fiyat 44775 nasıl iş bu yawwwww
[quote=SEYYAH;128117]ben varım hemide maliyet aşavıda kaldı çok 44.575 :o
LONG ları erken kapattım ona üzülüyorum.yazık oldu dünden 43.700 LONG tum...475 pıvana verdik...1400 puan kar alacakken...bi de üstüne terste kaldık bugün...nasip ya...
kapanış itibariyle düne göre -50 pıvanım.tabii son poz açık.zarar büyüyebilir karda olabilir.meçhul...kafam bozuldu....
bugün bile bile lades oldum...önümüzdeki maça bakıcaz artık.[/quote]
arada basiret bağlanıyor,hepimizin başına gelmiştir..
benim oldukça sık geldi zira son günlerde..
10 gündür performans yerlerdeydi..
pazartesiden beri iyiyim maşallah!
sıkma canını çaresi yine sendedir..
[QUOTE=Astatin;128118]sistem sinyaline uyup 44000 den longlasaydım, kapanışta 45100 den hüç düşünmeden duble çekip şortardım :) :)..ilkini yapmadığım için ikincisini de yapamadım..:) ama geceye flat........[/QUOTE]
sen o sistemi ver bana diyorum..anlamıyosunki..bari biz faydalanalım..kafanı karıştırıyo senin sistem..
[QUOTE=marakes;128115]vob fiyat ekranının alıtna yatrımcıların görüş yazabılmesı ıcn bı pencere acılmasını talep edelim bence..dusuncelerımızı daha net anlasınlar[/QUOTE]
Açsınlar açsınlar, sülalelerine günyüzü görmedik küfürleri nasıl saydırıyolar görsünler:..::..::..:
Yazıklar olsun beee, bide bu hilelerle çarptıklarıyla çoluk çocuk besliyodur bu ib....ler... kontrolör olmayınca meydanın hırsıza kalması kadar doğal bişey yok gerçi, hırsızın uğursuzun sülalesine laf etsen ne olur, o yine bildiğini okur.....memleket neleri çekiyor be.... şerefsizlik için onca kafa patlatılıyor...ondan sonrada aile geçindiriyorlardır yazık yazık....
[quote=mur@t;128113]Seyyah DyHolding tavan olmuş, hadi iyisin, duruyordur herhalde....lelele[/quote]
duruyor ama sinir bozuyor...0,45 maliyetim ama 1.000 adet bilseydik tüm parayı oraya basardık.mal oldu 1,20...
bu işler böyle olur şimdi tüm parayla girsek kesin 0,20 olmuştu.süs niyetine aldık fezaya gidiyor :rolleyes: