[quote=QUEEN;128136]sadece sat sinyallerine uyuyosun ..o zaman al sinyallerini bana ver..hehe..zaten kısalar kazandırmıyo..[/quote]
yaww yok..vaktinde görsem 44000 alı... alacaktım da..geldiğimde zaten 44400 dü...üwwwwwwwwwww:D:D:D
Printable View
[quote=QUEEN;128136]sadece sat sinyallerine uyuyosun ..o zaman al sinyallerini bana ver..hehe..zaten kısalar kazandırmıyo..[/quote]
yaww yok..vaktinde görsem 44000 alı... alacaktım da..geldiğimde zaten 44400 dü...üwwwwwwwwwww:D:D:D
eğer vadeli 45,800 ün üstüne atarsa uzlaşma değil 50.000, 55.000 bile olur.. :mad:
44,500 kırılınca diğer vadeden alışa geçerek spread açtım..üüü
Bu dow bugün 8400 ün altında kapanmazsa gökhanın avatarda tuttukları bana ....
Zaten yarın da yükselirse eğer short maliyeti allta kalıyor..
Ondan sonra bana ekran yasağı....agustos 30 lara En azından temmuz sonuna kadar dokunamıycam... 5000 puan almadan bırakmıycam..
Ama dow bugün 8400 ün altı kapatır. Ben de yarın kar eder : )
Biz niye Almanlar gibi 23.30 da kapanamıyoruz vobta, bunun bir izahi var mı ? Ben kendi halkına bu kadar düşman bir sistem görmedim. Bir tek izahı var zamanında bir Osmanlı satılmışının söylediği gibi yabancılar dışardan işbirlikçiler içeriden yıkamadınız bu ülkeyi. İnşallah siz yıkılacaksınız ama bu ülke inadına yaşayacak. Lafım tüm işbirlikçi, hain sistem yöneticilerine...
[QUOTE=Astatin;128135]öyle değil kuin apla...iki gündür hayet uyumluydul sisteme uyuyordum..tilkide uğurlu gelmişti...sabah bir toplantıya girdik 43900 sistem sat verdiğinde...sonra 44000 den al vermiş..ama arada toplantı olduğu için görmedim..geldiğimde 44400 dü..bekledik..yediler...allahtan dünden gelen kısalar az pilavdı pozisyon...overallda bugünkü kısalrla beraber 350 puan yemişler..sorun değil :)........ama sistem bugün 1100 puan yapmış..bak işte o zaman sorun[/QUOTE]
Allahtan issstoooop yaptın onu yapamayıp aval aval bakanlar da var..kom
[QUOTE=özdenil;128141]Biz niye Almanlar gibi 23.30 da kapanamıyoruz vobta, bunun bir izahi var mı ? Ben kendi halkına bu kadar düşman bir sistem görmedim. Bir tek izahı var zamanında bir Osmanlı satılmışının söylediği gibi yabancılar dışardan işbirlikçiler içeriden yıkamadınız bu ülkeyi. İnşallah siz yıkılacaksınız ama bu ülke inadına yaşayacak. Lafım tüm işbirlikçi, hain sistem yöneticilerine...[/QUOTE]
Evet aynen öyle, bende o işbirlikçilerin topunun ....nokta nokta nokta...
[quote=özdenil;128141]Biz niye Almanlar gibi 23.30 da kapanamıyoruz vobta, bunun bir izahi var mı ? Ben kendi halkına bu kadar düşman bir sistem görmedim. Bir tek izahı var zamanında bir Osmanlı satılmışının söylediği gibi yabancılar dışardan işbirlikçiler içeriden yıkamadınız bu ülkeyi. İnşallah siz yıkılacaksınız ama bu ülke inadına yaşayacak. Lafım tüm işbirlikçi, hain sistem yöneticilerine...[/quote]
19:00 a kadar uzatılması gündemde ama imkb ile anlaşmazlıklar var.
senet vadelileride o yüzden açılamıyor.
aslan payını kaptırmama derdinde imkb..
cümleten iyi akşamlar !
[QUOTE=VOBiX;128142]Allahtan issstoooop yaptın onu yapamayıp aval aval bakanlar da var..kom[/QUOTE]
istopuna sevindim bende..ama işte tereddüt ediyo insan olurda dönermi diye ama daha çıkacak görünüyo maalesef..çünkü dirençlerden satış yaparak umut veriyolar..bekliyosun.. sonra bi bakıyosun zarar acayip olmuş kol kesiyosun..
19:00 a kadar uzatılması gündemde ama imkb ile anlaşmazlıklar var.
senet vadelileride o yüzden açılamıyor.
aslan payını kaptırmama derdinde imkb..
Onu söylüyorum işte Sn. Yavuzhan, dertleri sadece cepleri. Şurda üç kuruş kazanacağım diye kıvranan küçük yatırımcıya günah değil mi? Saat 17.15 ten sonra dow da dax ta kişilik değiştiriyor adeta. Global çete (yerli -yabancı) akşam 17.15 ten sonra dolabı çeviriyor, sabah önünüze koyuyor, temizle bakalım temizleyebilirsen. Bir arada öğlen tatili varken aynı numaraları çeviriyorlardı hatırlarsanız. Ondan sonra Alman gavur, biz müslüman öyle mi ? Alman yöneticisi halkının kör menfaatini sonuna kadar korur, bizimkilerin ise kutsal menfaatleri uğruna halkına atmayacağı kazık yoktur...
vix[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8149/vixi.jpg[/IMG]
vix endeks 29 700 üstune atarsa dow nakavt :)
ya abicim hala geçen haftada kalmışsınız. Yok imf yok yalan haber falan. Bugün ne oldu da yükseldik?? Haber falan bahane, yükselmek istiyor yükseldik :D Bugün haber mi vardı? Cuma gününün üstünde kapattık. Bırakın bu işleri. Yakınmakla ,bela okumakla olmaz bu işler. Burası böyle işte, beğenmeyen gider. Para kaybedip yakınmanın bir anlamı yok. Kendine bir sistem bul Al dedi mi AL SAT dedimi SAT, Sorgulama!!! Yatay piyasa olur söylenirsiniz, yükseliş olur söylenirsiniz, düşüş olunca da hissedekiler söylenir durur. Eee nolcak???