-
[QUOTE=enorton;128149]ya abicim hala geçen haftada kalmışsınız. Yok imf yok yalan haber falan. Bugün ne oldu da yükseldik?? Haber falan bahane, yükselmek istiyor yükseldik :D Bugün haber mi vardı? Cuma gününün üstünde kapattık. Bırakın bu işleri. Yakınmakla ,bela okumakla olmaz bu işler. Burası böyle işte, beğenmeyen gider. Para kaybedip yakınmanın bir anlamı yok. Kendine bir sistem bul Al dedi mi AL SAT dedimi SAT, Sorgulama!!! Yatay piyasa olur söylenirsiniz, yükseliş olur söylenirsiniz, düşüş olunca da hissedekiler söylenir durur. Eee nolcak???[/QUOTE]
havelara bak peh....dng :phadi iyisin ii..snin sistemde hoşuma gitti..sen ver bana sistemini o zaman..starbucgsda kahve ısmarlıyım sana:..::)
-
ya bu deve güdülcek ya diyardan gidilcek
-
[QUOTE=özdenil;128141]Biz niye Almanlar gibi 23.30 da kapanamıyoruz vobta, bunun bir izahi var mı ? Ben kendi halkına bu kadar düşman bir sistem görmedim. Bir tek izahı var zamanında bir Osmanlı satılmışının söylediği gibi yabancılar dışardan işbirlikçiler içeriden yıkamadınız bu ülkeyi. İnşallah siz yıkılacaksınız ama bu ülke inadına yaşayacak. Lafım tüm işbirlikçi, hain sistem yöneticilerine...[/QUOTE]
Çünkü daha 17:15e kadar açık tutamıyoruz.
İş makinaalrını İstinye sokakalrından uzakk tutamııyoruz ama IMKB baombacısını önceden yakalamayı becerebiliyoruz.
-
bozmayın moralinizi sabah ola hayrola.... her şey düzelir zamana zaman saglıkLı olalım yeter..
-
[QUOTE=enorton;128149]ya abicim hala geçen haftada kalmışsınız. Yok imf yok yalan haber falan. Bugün ne oldu da yükseldik?? Haber falan bahane, yükselmek istiyor yükseldik :D Bugün haber mi vardı? Cuma gününün üstünde kapattık. Bırakın bu işleri. Yakınmakla ,bela okumakla olmaz bu işler. Burası böyle işte, beğenmeyen gider. Para kaybedip yakınmanın bir anlamı yok. [COLOR="Blue"]Kendine bir sistem bul Al dedi mi AL SAT dedimi SAT, Sorgulama!!! Yatay piyasa olur söylenirsiniz, yükseliş olur söylenirsiniz, düşüş olunca da hissedekiler söylenir durur. Eee nolcak???[/COLOR][/QUOTE]
Mavi yere kadar Gökhan sandım seni. Mavi yeri görünce yazara bakayım dedim. .heyk
-
[quote=Vob Trader;128151]ya bu deve güdülcek ya diyardan gidilcek[/quote]
Geçen gün yolladık abi gitmek isteyenleri.Ben burada devam kararı alıyorum.
-
Avatarı değiştirdim kimse sormadı bu kim diye, yoksa ben mi cahilim :) Ben daha yeni tanıdım kendisini. Gökhan Facebook tan bir video paylaşmıştı, Aslan ile insanların dostuğu ile ilgili. Ben de biraz araştırdım şans eseri Cezayirli Hasan Paşa ya ulaştım. Mekanı cennet olsun. Kendisi şimdikiler gibi Harun gibi gelip Karun gitmemiş, mal varlığının çoğunu devlete bağışlamış bir kişi. Amerikayı haraca bağlamış. Şaka gibi değil mi? Şimdilerde caddede gençler sibirya kurtları ya da rottweiler ile dolaşıp kızlara hava atarken o ASLAN ile dolaşırmış :D Biz böyle bir ecdanın torunlarıyız.
Şimdi konumuzla ne alakası var diyeceksiniz, pek alakası yok :D Sözün özü oflayıp puflamayın, bela okumayın, iş yapın iş :D
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Cezayirli_Gazi_Hasan_Pa%C5%9Fa[/url]
-
benım avatardakinin de kim oldgunu soran yok :)
-
[quote=VOBiX;128154]Mavi yere kadar Gökhan sandım seni. Mavi yeri görünce yazara bakayım dedim. .heyk[/quote]
Ben de kendim sandım ama sistem mistem geçince içinde ben değilim anladım.üüüüüü:D:D
[quote=enorton;128149]ya abicim hala geçen haftada kalmışsınız. Yok imf yok yalan haber falan. Bugün ne oldu da yükseldik?? Haber falan bahane, yükselmek istiyor yükseldik :D Bugün haber mi vardı? Cuma gününün üstünde kapattık. Bırakın bu işleri. Yakınmakla ,bela okumakla olmaz bu işler. Burası böyle işte, beğenmeyen gider. Para kaybedip yakınmanın bir anlamı yok. Kendine bir sistem bul Al dedi mi AL SAT dedimi SAT, Sorgulama!!! Yatay piyasa olur söylenirsiniz, yükseliş olur söylenirsiniz, düşüş olunca da hissedekiler söylenir durur. Eee nolcak???[/quote]
Abi en süperi böyle kafan rahat olur.Aslan gibi para yapar kaplan gibi yersin Evellallah.Allah daim etsin kazancını.O sistem vade son gününe kadar sat vermez.Son gün bocalar.Çünkü 48000 görecez.Son gün yüzde 5 artcaz yazın bunları bir köşeye.Bu arada forumda en çok para kazanmasını istediğim kişisin.Bilmiyom nedenini sorma.Güzel tutturdu sistemin öyle git güzelce para yap.
-
Izmir vadeli 0232 481 10 81 mağdur olanlar arayıp saydırabilir...
-
[QUOTE=QUEEN;128159]Izmir vadeli 0232 481 10 81 mağdur olanlar arayıp saydırabilir...[/QUOTE]
Bence bu numarayı bazı forumlarda "[B]Masaj yapılır, rahatlatılır[/B]" şeklinde yayalım :)
-
benden de iyi akşamlar gidip biraz seinfeld seyrediyim..