-
Dow düştü vob aldılar akşam.Bugün de sabah dökme yaptılar.43700 stoplu long alınıp beklenecekti ikinci 44000 gördüğümüzde.Bu adamlar fazla asılınca kesin onların dediği oluyor.Bugün de bal gibi güçlüydük yine dedikleri oldu.Fiyat önlerine 10 000 20000 emir de gelse karşılandı ve arttı.Bu kadar net.Günün özeti bu.
-
selçuklu ile ben varım galiba SHORT.artık nazar boncuvu mu dersiniz yoksa numunelik mi bilmiyorum.
sazan abi vardı emme o ne etti?
ben iyiyim...ben hala iyiyim...simbat mı diyordu bunu şimdide ben diyorum...SHORT um ama ben iyiyim ben hala iyiyim...simbat seni yakalarsam...:o
şaka gibi bir gün oldu.
yok mu yafu okeye dördüncü aranıyor :::
-
[QUOTE=enorton;128156]Avatarı değiştirdim kimse sormadı bu kim diye, yoksa ben mi cahilim :) Ben daha yeni tanıdım kendisini. Gökhan Facebook tan bir video paylaşmıştı, Aslan ile insanların dostuğu ile ilgili. Ben de biraz araştırdım şans eseri Cezayirli Hasan Paşa ya ulaştım. Mekanı cennet olsun. Kendisi şimdikiler gibi Harun gibi gelip Karun gitmemiş, mal varlığının çoğunu devlete bağışlamış bir kişi. Amerikayı haraca bağlamış. Şaka gibi değil mi? Şimdilerde caddede gençler sibirya kurtları ya da rottweiler ile dolaşıp kızlara hava atarken o ASLAN ile dolaşırmış :D Biz böyle bir ecdanın torunlarıyız.
Şimdi konumuzla ne alakası var diyeceksiniz, pek alakası yok :D Sözün özü oflayıp puflamayın, bela okumayın, iş yapın iş :D
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Cezayirli_Gazi_Hasan_Pa%C5%9Fa[/url][/QUOTE]
Gökhanla Çeşmeye gittiğimizde gördük onu aslanlı olarak heykeli var tarihi Çeşme Kalesi önünde..Aslanı egitmis kücük yastan Afrikadan getirmiş
büyük bir tarihimiz var
-
ABD yi haraca bağlayacağımız günler de gelecek inşallah, bu da benden olsun :)
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/4927/n6352836091911865002.jpg[/IMG]
-
Pambık sen üzülme gayri ..dow düşmeye başladı..
-
Sanırım jerfin full shorttu ve aynı adeti alamayacağını düşündüğü için pozisyonu flat yapıp gibi üst vadeden longluyor ve flat oluyor.En büyük inatlaşma pozda aynı adeti bir daha alamam korkusudur.Öncede yaşıyordum bunu.Ama artık 1 2 neyse gidiyor adetten.Neyse sağlık olsun.Halbuki daha az adetle long olsa oradan zarar kardan zarar olmaz direk kar devam eder.Bir sabah 64 adet longtum geceden.Sabah açılışta 32 adet olmuştum.Kapanışı 108 adet civarı kapatmıştım.3 gün sonra da 360 adet oldu.Vob bu herşey olur.Ondan sonraki günlerde de 60 adete geri düştüm 20 günde falan.
-
[quote=QUEEN;128166]Pambık sen üzülme gayri ..dow düşmeye başladı..[/quote]
niye bu sefer beyle oldu bilmiyorum fakat çok dokundu bu seferki olay banaüüü
ben gidiym bari köy ekmeği arasına pide koyup yiym naapıym? yanınada ekmek salatası yapıym bari.denişik cins, şekil ve çaptaki ekmekleri kübik kesiyorsun bi salata tabağında servis ediyorsun.çok lezzetlidir tavsiye ederim.
yanında tabiiki kola oluyor...sovuk buzlu olması tercih sebebidirüüü
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128167]Sanırım jerfin full shorttu ve aynı adeti alamayacağını düşündüğü için pozisyonu flat yapıp gibi üst vadeden longluyor ve flat oluyor.En büyük inatlaşma pozda aynı adeti bir daha alamam korkusudur.Öncede yaşıyordum bunu.Ama artık 1 2 neyse gidiyor adetten.Neyse sağlık olsun.Halbuki daha az adetle long olsa oradan zarar kardan zarar olmaz direk kar devam eder.Bir sabah 64 adet longtum geceden.Sabah açılışta 32 adet olmuştum.Kapanışı 108 adet civarı kapatmıştım.3 gün sonra da 360 adet oldu.Vob bu herşey olur.Ondan sonraki günlerde de 60 adete geri düştüm 20 günde falan.[/QUOTE]
yok, ondan değil gökhan.. yönden emin olamadığım için.. yüklü olduğum için de az zararı bile kaldıramam şu an, o yüzden de short maliyetimden diğer vadede aynı miktarda longa geçtim.. 45.800 ü kırarsa yukarı zaten kapatırım shortları ve longlarla devam ederim.. kardan yemiş oluruz, ama en azından zarar etmem...
-
ABD DJI TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
ABD DJI
8.500 DESTEK SEVIYESINI ASAGI YONDE KIRDIKTAN SONTA IKINCI
ONEMLI DESTEK NOKTASI OLAN 8.300 DE TUTUNDU VE SIMDILIK 5 GUNLUK HAREKETLI
ORTALAMASSININ OLUSTUGU 8.427 SEVIYESINE KADAR TEPKI VERMEK ISTIYOR. 5 GUNLUK
HAREKETLI ORTALAMANIN GECTIGI 8.430 SEVIYESI VE HEMEN BU NOKTA UZERINDEN
GECMEKTE OLAN 10 IS GUNLUK ALCALAN TREND DIRENC SEVIYESI 8.500 SEVIYESI
ONUMUZDEKI 2 GUNDE ONEMLI VE KUVVETLI DIRENC NOKTASI OLARAK IZLENEBILIR. BU
NOKTA YUKARI GECILMEDIGI MUDDETCE ENDEKSTE AGIR AGIRDA OLSA DONUS SURECI
DEVAMEDECEKTIR.
ONUMUZDEKI 2 GUN SONUNDA (CUMA GUNU BU NOKTANIN UZERINDE
KAPANIS OLUSMAMASI) HALINDE DONUS SENRAYOSU BEKLEDIGIMIZ GIBI GELISMEYE DEVAM
EDECEKTIR.BUYUK DUSUS ONCESI ABD BORSALARINDA SON GUN YUKSELISLERI TEPKILERI
OLDUGUNU SOYLEYEBILIRIZ.GRAFIKTE ISE ONUMUZDEKI 11 HAFTA SONUNDA ABD DJI
ENDEKSININ ORTALAMA YUZDE 20-18 DUSS ICINDE OLACAGINI TAHMINETMEKTEYIZ
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
BU ANALİZLE İLGİLİ YORUM YAPICAK YOKMU ?
YORUMUN SİZCE GERÇEKLEŞME OLASILIĞI NEDİR ?
-
ben çıktım vob çökmüş havalar sıcak burda sistemler serverler kitlenmiştir:..:
sadece teknik bir arıza olarak düşündüm ama,
vob kapanmadan önce çok nadir görülecek türde bir hacim çılgınlığı oldu o arada benimde bu hacimde fiyatta bir artış olmuyor var bi işler dedim uzunları flatladim, hemen sonra 800 lere düşüyor fiyat akabinde vobu kapatmışlar o arada dow kopuyor ve açıldığında 250-300 puan gap yapmış, normal zaman olsa teknik sorun diyecem olması normal diyecem ama tüm bunları gözönüne alınca [B]acaba sistemin kapanacağından birilerinin haberimi vardıdaki işlemlerini vobun kapanmasının hemen öncesine yığdı ve hacim fazla arttı!![/B] bilmiyorum....
-
ayrıca odamda olsaydım kapanışta %80 şortlardım gibi.
-
[quote=erkan.;128170]
BU ANALİZLE İLGİLİ YORUM YAPICAK YOKMU ?
YORUMUN SİZCE GERÇEKLEŞME OLASILIĞI NEDİR ?[/quote]
halilin her dediği tutmaz ama bazende iyi yakalıyor. ben bu analizne katılıyorum. sanırım gecenlerde yaşar hocada dow için benzer bir tahminde bulunmuştu. ama sorun şurda: dow düşünce bizde aynı ıranda düşecekmiyiz? eninde sonunda hakettiğmiz fiyata geliyoruz ama bazende kasıyorlar işte.
hazır laf açılmışken bu gece dowun 8220 sevitelerine kadar düşeceğini düşünüyorum. 8440 ı yukarı kırarsa bu yorum gecersizdir.