-
[quote=SEYYAH;128163]selçuklu ile ben varım galiba SHORT.artık nazar boncuvu mu dersiniz yoksa numunelik mi bilmiyorum.
sazan abi vardı emme o ne etti?
ben iyiyim...ben hala iyiyim...simbat mı diyordu bunu şimdide ben diyorum...SHORT um ama ben iyiyim ben hala iyiyim...simbat seni yakalarsam...:o
şaka gibi bir gün oldu.
yok mu yafu okeye dördüncü aranıyor :::[/quote]
olur mu kardeşcaazım, ben heç sizi yalınız bırakırmıyım, biz öyle forumun çoğunlugu gibi üç kuruşa tamah edip poz kapatanlardan da değiliz, longdan 1000 puan alacak tamahkarlardan da değiliz, ismi lazım değil (jerfın) bazı arkadaslar gibi pıyasa koptu dıye tırsıyanlardan heçç değiliz, ölümüne short, mc sınırı 55000, biz korkmayız, biz tırsmayız, biz cengaverız, biz poz değişmeyızzzz, (Allah bıze akıl fıkır versın)
-
pambık..hadi iyisin...kk aidatları ile ilgili mevzumeclis genel kurulunda değiştirilmiş ve aidatlar sıfırlanıyomuş..bankalar 1.5 milyar ytl gelirden yoksun kalacakmış budurumda..geçen bunun lafı çıktığında fena bastılardı banka hisselerini...
-
seyyah kardeşim bır ara boş bir zamanda konusalım da selcuklu ıle bırlıkte ayrı bır başlık altında bızbıze sohbet edelım, burada kaldıgımız surece üstümüze gelen/gülen cok olacak:)
-
long kaldım ama dowun gebermesini istiyorm neden bilmiyorm..pambıkk sen ekmekleri yiyip şeker hastası olmayasın diyemiki..floryaya gitcem şimdi trafik nasıl aceba çıldırtır yine..ataşehirden çıktıkmı sağsağlim kurtardım
-
[quote=QUEEN;128177]long kaldım ama dowun gebermesini istiyorm neden bilmiyorm..pambıkk sen ekmekleri yiyip şeker hastası olmayasın diyemiki..floryaya gitcem şimdi trafik nasıl aceba çıldırtır yine..ataşehirden çıktıkmı sağsağlim kurtardım[/quote]
enorton cıvarda trafıkte olabılır mı kı?:..::..:
-
[QUOTE=tuareg;128178]enorton cıvarda trafıkte olabılır mı kı?:..::..:[/QUOTE]
çarparsa alırım sistemini elinden:D
-
[quote=QUEEN;128179]çarparsa alırım sistemini elinden:D[/quote]
enorton ile muttefıklıgımız yoktur, selcuklu ve seyyah kardeslerme dokunmayın yeter.
-
[QUOTE=tuareg;128180]enorton ile muttefıklıgımız yoktur, selcuklu ve seyyah kardeslerme dokunmayın yeter.[/QUOTE]
isim koyiyim cengaver ayular klubü..:D
-
[quote=tuareg;128180]enorton ile muttefıklıgımız yoktur, selcuklu ve seyyah kardeslerme dokunmayın yeter.[/quote]
evet enorton da onnardan...o da pis LONG çu :mad:
bize dohunmayın.dohunana dohunuruz anadın nı? :mad:
-
Kısaları tutmaya devam edeyimmi yoksa vereyimmi dün aşağıdı bugün yukarı maliyete geldik gene.
-
[QUOTE=SEYYAH;128182]evet enorton da onnardan...o da pis LONG çu :mad:
bize dohunmayın.dohunana dohunuruz anadın nı? :mad:[/QUOTE]
Ben mi long çu mu? Abi Cuma kapanışta shortladım, 2 gün shortta kaldım, dün kapanışa yakın longladım. Bu durumda azılı longçu mu oluyorum??
-
paritenın guzellıgıne bak seyyah kardesım 1,3991 (nelerle avunur olduk ey rabb-il alemın)