-
[quote=V.O.B;128186]Kısaları tutmaya devam edeyimmi yoksa vereyimmi dün aşağıdı bugün yukarı maliyete geldik gene.[/quote]
Stoplossla take profit yok mu sizin lugatte?Böyle para yapılmaz.Neye dayanarak düşüşe oynadınız?Neye dayanarak 2000 puan artışta poz kapamadınız?
-
[quote=enorton;128192]Ben mi long çu mu? Abi Cuma kapanışta shortladım, 2 gün shortta kaldım, dün kapanışa yakın longladım. Bu durumda azılı longçu mu oluyorum??[/quote]
daha da kötüsü, davaya ihanetten yargılanırsın, en hafıfı once ıdam sonra kursuna dızılme, gerıye kalan meftaya elektrık şoku:..:
-
bu dow hareketleri SHORT çu adama yaramaz.ya adam gibi çakılmalı ya da çakılmalı...böyle ufak ufak süzülmeler indikatörleri rahatlatır yukarı yer açar.
iyi bişey deel bu hareketler...
çakın canlarım çakın...kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi...anadın nı?
-
dikkaaayyyttt, az sonra fed fırtınası esecek ve fekat ne yöne esecek işte onu bılmıyorum:(
-
Dow fıçır sıkışmadan sonra
[IMG]http://i39.tinypic.com/faylah.png[/IMG]
-
[quote=tuareg;128197]dikkaaayyyttt, az sonra fed fırtınası esecek ve fekat ne yöne esecek işte onu bılmıyorum:([/quote]
fırtınayı nasıl buldunuz fxçi kardaş.brv
-
-
[QUOTE=tuareg;128200]fırtınayı nasıl buldunuz fxçi kardaş.brv[/QUOTE]
vallah 8270 üstüne atamazsa tez zamanda bide 8250 lerın altına kayarsa lönk olanlar zabaha kadar dua etmeli :::
-
seyyahhhh, nerdesınnnn, bak bırazdan dow toparlar falan, fırsat varken gel de keyfını cıkar:)
-
o hacim varya o hacim, o hacimden sonra yükselmesi gerekirken yükselmeyi bırak 950 lerden 800 lere düştük sonra bizim burda televizyonun fişini çektiler ya:..: (o anda aktife bastım uzunlarımı flat oldum 900 den) işte o noktada gökanın deyimiyle kafamda kırmızı kırmızı ampüller yanıp sönmeye başladı:..: heralde yarın aşağı gap var..
buda bende 3-5 dene kalan dabbe kardeşime destek olsun:::
-
veriler gelmedi daha....
gelmeden önceki volatil hareketler bunlar...
-