way canına 2
Printable View
way canına 2
Artık sıkışma işlevini yitirdi Dow future 8250 altında olmaması lazım yoksa firen tutmaz kanal işlevde :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/34xlutu.png[/IMG]
[quote=tuareg;128203]seyyahhhh, nerdesınnnn, bak bırazdan dow toparlar falan, fırsat varken gel de keyfını cıkar:)[/quote]
çoh önemi yoh...sabah önemli olan FDOW anadın nı? :o
eğer faiz artırımı ihtimalinden söz etmezlerse dow toparlanacaktır...
sancaktar nerdesin...bak birde dalga geçiyodu baakk..al sana global geçerli sistem..nzdjpy 61.50 yi kırdı..dow da çöktü :)
Buyrun arkadaşlar yurtdışı diyordu çoğu.Oynayında hünerinizi görelim?Para yurtdışında kazanılırmış?Neye göre alıp satıyorlar acaba çok değerli dostlar?Bu arada fdow 8400 kapatır.Geçin kayıtlara bir zahmet.Allah belanı versin dow.5 ay geri götürcen beni yine.Lanet olası.
eu paritesi yine hakkını verdi, dowmu öncü paritelermi??, yine parite en büyük benim dedi, gün boyu iyi sat sinyali verdi.
[quote=SEYYAH;128209]çoh önemi yoh...sabah önemli olan FDOW anadın nı? :o[/quote]
Yaww bosver fdowu , sabahı, bıze nee, anın keyfını cıkar, zaten kazığı yemışık:..:,parıte 3894 maasallah maasallah:)
dowda daha son tango bitmedi...
verilerde ciddi bir olumsuzluk yok zaten düşüşte ciddi bir düşüş değil...
daha 23:00 a çok var...
olumsuzluk yok dow toparlar birazdan
dow dönüp 84xx kapatırsa waaaaaaaaayyyyyyy canına 3 diyeceğim
Bir gece fed faiz kararı gecesi idi fed faiz indirdi dow 300 puan aldılar.Sonra eksi kapattı.Ben longtum.Sabah gap artı beklerken eksi geldi.Ama ben eksi gap gelince artıya geçirdim o günü.Ne günlerdi be şimdi 100 puan oynuyor dow sadece oha.Dow dökecek dökecek.Vade sonu show olacak her halukarda.Dow düşse de artsa da.Yolu yok başka.Birazdan zaten vaybe diyecek herkes.O nasıl çubuk öyle diye.
yukarı dönersede pis döner..