teknik olarak dünkü , formasyon hedefi 35800 ler görüldü bugün,
Eger 35800 lerde kalıcı kırılırsa 34200 ler hedef olur.
Printable View
teknik olarak dünkü , formasyon hedefi 35800 ler görüldü bugün,
Eger 35800 lerde kalıcı kırılırsa 34200 ler hedef olur.
36338'i gecerse gobekten long olmak lazım, su an çıtır yapmak isteyenler dışında ana yön short olmalıdır.
Hexen uyuya kaldı herhalde...
[QUOTE=teo;60321]36338'i gecerse gobekten long olmak lazım, su an çıtır yapmak isteyenler dışında ana yön short olmalıdır.[/QUOTE]
rakamlarımız aynı.. saatlik içinde...sabah yazdıgım
5 dakikalık ve 15 dakikalık daha yukarda kaldı....
fdow hariç 15 ler sattada...
fdow da sattada yalnız ala gelecek gibi....9130 üzeri
farketmez.. yeşil yanana kadar kısa.....
[QUOTE=Astatin;60303]36000 den kısaları kapattım...2000 puan yeterli...:) yanlış anlama olmasın, ancak forumlar büyük oranda ayulaşınca sonrasında postları sıyırıyorlar ters hareketlerle.. yada ikinci ihtimal derinleşerek düşmeye devam eder :) ama en iyi para cepteki para diyelim :)
HEXEN kardsesyim, birs proseksiyon attırığer foruma da okuyalım :)[/QUOTE]
yeni uyandım plan kurcayım sindi astatinim formu okuyum
gnd ağalar geceden beri arabayla uğraşıom bir set yaptım arabaya akıllara zarar:) yürüren disko oldu resmen işim yeni bitti koşdum geldim ekranın başına dün geceden dayanamadım son anda 375 den kısa yaptımı sölemişdim o kısalara hiç ellemedim hatta uzlaşmalarla 900 den ek kısa yaptım. 35 altı kapanış bekliorum.
35800 şundan çok önemli ; 30 dk. lıkta oluşan OBO nun çizgisi buradan geçiyor ,kırılması halinde ilk hedef 34200 altında ise , 32500 deki geti doldurmaya yönelir.
sindi dun 37500 yeresi asayasında olunca vob graf bakmaycayım dedim artık cunki spot 100 graf net olan...
dün 29400 asayasında olduyu icun halen 24xxx.25xxx yeresine potansı var... bundan ben flat kalyorum..
spot eyer 24xxx...25xxx yeresine gelir ben long signal deyerlendirceyimm...
Faiz kararına kadar yatay görünüyor
[QUOTE=hexen;60326]yeni uyandım plan kurcayım sindi astatinim formu okuyum[/QUOTE]
oh oh iyi...
biz sabahın 6 sında kalk foruma gel...
hexen bey gündüz 11 de gelsin...
bi daha yok yazarım.. haberin olsun. ha haaaa:D
eyer 37500 üstesinde kalsadık negatvie uyumsuz oldu halde yukarya potansımız cok olcaktı 45000 yeresine kadar
amma 37500 yeresi asayasında bu plan bozuldu ondan flat kalyorum..
systems ne der?
5dakk system short signalde 15dkk system short signalde gun system long signalde..
Yarın brokerlar eylem yapacakmış İstinyede. Uzaktan erişime tamamen geçilmesi planlanıyormuş. Şimdi CNBCde duydum. 600 kadar broker salona girmeyecekmiş.
[QUOTE=mbm;60333]oh oh iyi...
biz sabahın 6 sında kalk foruma gel...
hexen bey gündüz 11 de gelsin...
bi daha yok yazarım.. haberin olsun. ha haaaa:D[/QUOTE]
amma kac gun cok yoruldum mbm :D az tatil edeyim..
[QUOTE=hexen;60337]amma kac gun cok yoruldum mbm :D az tatil edeyim..[/QUOTE]
he et valla...
ben dışardan okuyordum... helalin var...+.
saol mbm kardesim :)
bugun eyer 24xxx..25xxx yeresine gelir imbk100 long etceyimm "3/1 maliyet 35900 yeresinden 15 dakk system yondeyim hep flat saylr.. onnemsiz"
sindi eyer 36500...37000 yeresine gider eyer ordan short etceyimm amma eyer gitmez asaya gider... ozman imkb100 24xxx.25xxx yeresine kadar 3/1 35900 malyet shorts tutcayım.
sindi 36500..37000 yeresi tepki yeresi...
imkb100 24xxx 25xxx hedef yeresi..
dediyim yerler gelmese ben harket etmeyceyim 3/1 malyet flat gibi yatcayım cunki harket etme gerek yok
xu100 26400e kadar geri çekilebilir.
38.000 den beri tek işlem yapmadan kısada bekliyorum..sisteme uymak lazımmış..
[QUOTE=abka;60344]38.000 den beri tek işlem yapmadan kısada bekliyorum..sisteme uymak lazımmış..[/QUOTE]
bende bugun yarıyı flatlayıp 200 puan üstten koydum yerine..
başka işlem yok...
50-100 geliyoruzda aşagı.. çok uyuz yalnız...
spot ve vadeli uyumsuz..dikkate almasamda...
o düşmeyi engelliyor olabilir.....fdow ve dax yıkıldı.bizimki nazlanıyor...
satta olduktan sonra aradaki hareketin önemi yok.. su akar yolunu bulur..
al verirse alırız......
Enteresan hareketi..EURUSD ykarı döndüğü ve malum AB de faiz indirimi beklentisine rağmen sabah aççılıştaki yükseği de kırdı..benim uzunlarımı kapattığım 1.572 yide kırdı?
1.5750 aralık vade USD LONG um
elalem işini bitirmiş duşunu almış biz hala elimiz şeyimiz de sırada beklioz bu nasıl iştir ya. uyuz oluom böle düşüşlere çeksenize kardeşim kırmızı içi dolu mumu altta kırmızı ucu olanından aşşa
35625 den yarıyı flatladım... uyumsuzluk tepkisine..
bunlar belkide bunu istiyor.. yurtdışı yukarı teperken tek çubukla aşagı verecekler...
uyuz ettiler...
verirlerse aynı yerden veririm geri..
yoksa normalde biraz tepmeleri lazım...
35.600 den kısaları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..hani günlükler al olunca ve saatliklerde al olunca tırsdım...
[QUOTE=abka;60350]35.600 den uzunları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..[/QUOTE]
kısa de
[QUOTE=mbm;60351]kısa de[/QUOTE]
pardon..kısa olacaktı...
flatim poz falan yok... rahatım .. bi alicengiz oyunu var bu işte .. flat mantıklı geldi . bana ..
[QUOTE=abka;60350]olunca tırsdım...[/QUOTE]
yapılan nağme sadece indikatörleri rahatlatıp,tekrar basmak için yapılan nağmedir,CCI -200 geldi ilk açılışta, bunu sıfıra yaklaştırıp aynen yeniden basarlar...
[QUOTE=abka;60350]35.600 den uzunları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..hani günlükler al olunca ve saatliklerde al olunca tırsdım...[/QUOTE]
bende saatliklere şimdi baktımda..dax ve fdow uyumsuzluk potasına girmiş yukarı......
ama trendi satta..uyumsuzlukta teyidli değil..
daha aşagı gelipte tepebilir.. gösterge dönmemiş daha...burdanda tepebilir
dediğim gibi bizimkilerde uyumsuzdu...
tepki olabilir o yüzden.. ben yarıyı 625 den flatlamıştım..
az bişe kaldı kısa... biraz daha verdim..
olaya bi bakayım... uzun yapmamda sattayken.. ya yukardan kısalırım..
yada verirlerse aynı yere yakın...
son seçenekte ala gelirlerse alırım....
HEXEN kardsym.. USDYTL (Aralık vade) bir pilan yapsnda okuysam bendey
geçmişte uyguladıgım mantık şu idi..eger üst periyot(günlükler) al iken ,alt periyot(saatlik) max. satışdan dönerse ,kuvvetli döner...ama günlükler sat iken, saatlilklerin max. satışda al vermesi önemli değildir...bu kuralların terside aynen gecerli...asıl olan sistemdir..ama yinede bunlara göz ucuyla bakardım..sadece pozisyon kapatmak için kullanıyorum..yeni pozisyon için 5 dak. sistem al vermelidir..
[quote=abka;60358]geçmişte uyguladıgım mantık şu idi..eger üst periyot(günlükler) al iken ,alt periyot(saatlik) max. satışdan dönerse ,kuvvetli döner...ama günlükler sat iken, saatlilklerin max. satışda al vermesi önemli değildir...bu kuralların terside aynen gecerli...asıl olan sistemdir..ama yinede bunlara göz ucuyla bakardım..sadece pozisyon kapatmak için kullanıyorum..yeni pozisyon için 5 dak. sistem al vermelidir..[/quote]
Ok. Yani uzun vadeli olanla anladığın "büyük trend" dir..Daha kısa vadelilerin uzun olana aksi yönde verdiği sinyaller ara düzeltmelerdir diyorsun.. Doğru diyorsun..Ben de bakarım ona.. Hele ki uzun olan fiyat formasyonu ile destekleniyorsa çok daah emin işlem yapılır
[QUOTE=Astatin;60359]Ok. Yani uzun vadeli olanla anladığın "büyük trend" dir..Daha kısa vadelilerin uzun olana aksi yönde verdiği sinyaller ara düzeltmelerdir diyorsun.. Doğru diyorsun..Ben de bakarım ona.. Hele ki uzun olan fiyat formasyonu ile destekleniyorsa çok daah emin işlem yapılır[/QUOTE] tabi ki..günlükler demek genelde'' büyük trend ''anlamına gelir..
35900 üzeri stabilasyon uzun olmak namına güven verecektir..orada 1 saat oturursa tahminen al gelir..
35625 flatları yeniden kısaldım 35750 den...
fdow saatlik uyumsuzlugu bu seviyedenmi verecek yoksa daha aşagıdanmı..bu önemli..
ben sisteme döndürdüm yine flatları...
duruma göre bir hamle daha yapabilirim...
uyuz ettiler zaten. ne aşagı ne yukarı.. mıy mıy
[QUOTE=Astatin;60357]HEXEN kardsym.. USDYTL (Aralık vade) bir pilan yapsnda okuysam bendey[/QUOTE]
usdytl spotta vobda ben sokak kadına benzetyorum.. onna iliski yaparsan aksam karına hastalık bulasyır astatinim
ŞŞŞ hexen,
sen bu forumda teksen,
biraz USD de seksen,
aralık vade sevsen,
:) ya walla genelde forumlarda "kıl" ve "patavatsız" olarak bilinirim ama, senin avatara bayılıyorum.. o yüzden mani bile yaptım sana :)
[QUOTE=teo;60355]yapılan nağme sadece indikatörleri rahatlatıp,tekrar basmak için yapılan nağmedir,CCI -200 geldi ilk açılışta, bunu sıfıra yaklaştırıp aynen yeniden basarlar...[/QUOTE]
aynen katılıyorum teo... göstergeler tıkandı...ala gelmezlerde..
göstergeleri düzeltmek adına hızlı bir tepki olup üstten kısalırmıyız dedim ama uyuştular iyice...
bugun bunların çaylarına bişeymi kattılar acaba...
ne aşagı ne yukarı hareket yok.. bu saat oldu.....
Yükselişin %38 geri alış noktasına Spot Endeks30'da geldik. Sabah 36.1'dan açtıgım kısa'ları son 60 dk'lık bar (Doji ve Son 7 barın en düşük volatalitesine sahip) high değeri geçilirse kapar ve uzunlar , 35 civarı bir kısmını realize ederim. Diğer her durumda kısa ile devam.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/3938/xu030rc7.png[/IMG][/URL]