[QUOTE=GOKHANFINDIK;128212]Allah belanı versin dow.5 ay geri götürcen beni yine.Lanet olası.[/QUOTE]
Olmadı şimdi Gökhanım gündüz bela okumak yok diyordun, şimdi kendi okuyorsun :::
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128212]Allah belanı versin dow.5 ay geri götürcen beni yine.Lanet olası.[/QUOTE]
Olmadı şimdi Gökhanım gündüz bela okumak yok diyordun, şimdi kendi okuyorsun :::
vadeli kapanışta dow kaçtı beyler
[quote=GOKHANFINDIK;128194]Stoplossla take profit yok mu sizin lugatte?Böyle para yapılmaz.Neye dayanarak düşüşe oynadınız?Neye dayanarak 2000 puan artışta poz kapamadınız?[/quote]
Sonunda geldiği yeri özleyerek geri döneceğine inandığım için.Tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükkanıdır.
Arkadaşlar şimdi iyi dinleyin...Tarafsız analizlere devam gayri :::
Dow futurdaki longcuları ne kurtarır... Ancak aşağıdaki tobo tobo ihtimali kurtarır.. Çünkü uyumsuz düşüyor dow future... emme obonun başı 8160 lara kadar uzanabilir dikkat edin...:::
Yılanlara dikkat edin...
[IMG]http://i42.tinypic.com/33z5o91.png[/IMG]
OOoo Teksaslının forumunda 1000 eksilerden bahsediyor.Bu borsa düşmez.Dünyada neler olacağını bilmeseler girişilmez bugünkü harekete.Dow 8400 e yakın kapar.Hadi hayırlısı.43900 ler konuşuluyor Teksasta OHA.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128224]OOoo Teksaslının forumunda 1000 eksilerden bahsediyor.Bu borsa düşmez.Dünyada neler olacağını bilmeseler girişilmez bugünkü harekete.Dow 8400 e yakın kapar.Hadi hayırlısı.43900 ler konuşuluyor Teksasta OHA.[/QUOTE]
goki graliçeme dua et yoksam o yukardaki toboyu zor yapardım ::: (bende lönküm)
[quote=enorton;128220]Olmadı şimdi Gökhanım gündüz bela okumak yok diyordun, şimdi kendi okuyorsun :::[/quote]
Bu soruyu birinin soracağını biliyordum.Bull marketten bekledim sormadı yok çünkü ekranda sanırım.Bilerek yazdım.Çünkü bu bizim yeni bedduamız.Astatininki tutmuyor diye yeni moda beddua sen okumadın mı geçenlerde de bunu yazmıştık?Dow gebermişti?:..:üüüüüüOha eurodolar geberiyor bizim dolar tl düşüyor.
[quote=V.O.B;128222]Sonunda geldiği yeri özleyerek geri döneceğine inandığım için.Tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükkanıdır.[/quote]
2000 puan girdikten sonra kürk falan kalmazki yav tilkide.Tüylerini yolarlar adamın.:D:Düüüüüü:o:o:o:o48000 kaparız abi bu vadeyi.Sana da yazık olur.Stoploss uygulama vakti geldi geçiyor.44500 uygulaman lazımdı bugün.Dow düştü diye seviniyorsan da yazdı isen bunu.Ooo sen çoktan 1 0 yeniksin.İmkb show yapacak vade sonu.
Astatin in beddualrı tutmuyo diye bir şey yok.. :) DJI nın Allah belasını versin, kayıtlara geçsin bedduasıda bana aittir zaten :) tuttuysa bu yüzden tutumuştur :)...
bu arada şu aman beddua etmeyin mevzusunuda anlayamıyorum..sonuçta bir insana edilmiyor beddua..bir endekse yani bir sayıya..rahat rahat edin endekslere bedduanızıda duanızı da rahat olun rahat
[quote=Astatin;128228]Astatin in beddualrı tutmuyo diye bir şey yok.. :) DJI nın Allah belasını versin, kayıtlara geçsin bedduasıda bana aittir zaten :) tuttuysa bu yüzden tutumuştur :)...
bu arada şu aman beddua etmeyin mevzusunuda ankayamıyorum..sonuçta bir insana edilmiyor beddua..bir endekse yani bir sayıya..rahat rahat edin endekslere bedduanızıda duanızı da rahat olun rahat[/quote]
Düzelttim paşam evet o da senindi.:D:D:o:oBen yeni beddua arıyım.Bedduanın telif hakkını satarmısın bana?:D:D
ya şu tilki ve kürkçü dükkanı benzetmesini kullanmayın beaaaa :)
[quote=GOKHANFINDIK;128229]Düzelttim paşam evet o da senindi.:D:D:o:oBen yeni beddua arıyım.[/quote]
yok sende kalsın..sorundeğil:D:D:D ben feragat ettim..ama bir koşulla..benim long olduğum geceler bunu etmeyeceksin :)