Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D
Printable View
Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D
[quote=GOKHANFINDIK;128232]Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D[/quote]
Şimdi bütün gün onu diyecektim..demedim..ama madem sen açtın mevzuyu;
- Şimdi o uğursuz bir şeyse niye temas ediyon
- Yok uğurlu bişeyse niye öyle elini korkak alıştırıyon, şöyle avuçla iki elinle..tavanlar senin olsun vob dada DJI dada....
bu forum pek bi batıl yaptı bizi yahu
[quote=Astatin;128230]ya şu tilki ve kürkçü dükkanı benzetmesini kullanmayın beaaaa :)[/quote]
Kürkçü ve dükkannnn:D:D:D
hatta kürk ve tükann:::::::::
pisti boşaltalım, kolbastı wall streete de ulaştı
dow buradan 100 puan tepsın, bır ay forumda yokum, şimdiden deklare edelım de.
[quote=GOKHANFINDIK;128227]2000 puan girdikten sonra kürk falan kalmazki yav tilkide.Tüylerini yolarlar adamın.:D:Düüüüüü:o:o:o:o48000 kaparız abi bu vadeyi.Sana da yazık olur.Stoploss uygulama vakti geldi geçiyor.44500 uygulaman lazımdı bugün.Dow düştü diye seviniyorsan da yazdı isen bunu.Ooo sen çoktan 1 0 yeniksin.İmkb show yapacak vade sonu.[/quote]
46000 görsün birdaha vob demem.
vay beee 4 başlıyor mu astı? göz ne emredıyor?
Her gece flat girsem şu son 1 ayda.Şimdikinin 4 katı param vardı oha.
[quote=Astatin;128233]Şimdi bütün gün onu diyecektim..demedim..ama madem sen açtın mevzuyu;
- Şimdi o uğursuz bir şeyse niye temas ediyon
- Yok uğurlu bişeyse niye öyle elini korkak alıştırıyon, şöyle avuçla iki elinle..tavanlar senin olsun vob dada DJI dada....
bu forum pek bi batıl yaptı bizi yahu[/quote]
Abi resime de mi poz vermeyelim.Gönül isterdi iki elle avuçlamak ama yetmedi gücümüz.Çok büyük.:D:D
[quote=tuareg;128237]vay beee 4 başlıyor mu astı? göz ne emredıyor?[/quote]
way ....... .............
VOB kapalı naapalım..bende bol bol NZDJPY şortluyorum...günlükte uyumsuz, haftalıkda uyumsuz asabi iğrenç bir şey yani..kurtarırsa o kurtarır bizxi..ortalama 61.54 maliyet...1 pipscik üstünde olsun sneden bilirimm tobreg
balı tobreg
Dowa bak Allahım ya anasını bellediler.Bugünden beri sabrediyoruz 1000 puan alacaz diye kendimizi yedik.Şu işe bak ya.Haydaaaaaaa.Bir daha gelmem bu Davosa.:D:D:o:oBu daxta yine woswos operasyonuna benzer birşey var.Epey aldılar bugün biz kapandıktan sonra.
helal olsun sünnetsiz münnetsizler ama iyi çakıyorlar:D:D bizde böyle ayı yok kodumu oturtacak, ayuları beklerken boğa şeyleri gösterdiler 2 aydan beri:..:
ama longcularda çok tırsmasın ayularda çok sevinmesin, çok gap olmaz hala piyasa yatayda...
[quote=Astatin;128241]way ....... .............
VOB kapalı naapalım..bende bol bol NZDJPY şortluyorum...
balı tobreg[/quote]
kapanışı way be 5 yapar mı ki:..: