-
[quote=traderx;128243]helal olsun sünnetsiz münnetsizler ama iyi çakıyorlar:D:D bizde böyle ayı yok kodumu oturtacak, ayuları beklerken boğa şeyleri gösterdiler 2 aydan beri:..:
ama longcularda çok tırsmasın ayularda çok sevinmesin, çok gap olmaz hala piyasa yatayda...[/quote]
vobu bosver, dowa bakıp kurtlarımızı dokuyoruz ıste, yarın vob artı acarsa şeyını mı keseceğiz? etımız ne budumuz ne!
-
FX ci leemm...sen ne biçim FX cisin..gel sende az NZDJPY şortla..batarsam yalnız gitmiyeyim...bak 57 den beraber kapatırız :) 1 e 4 demek :) gel geeeell korkma..bak gökhan elini korkak alıştırdı başına neler geldi... gel şöyle yeni zelanda diyarlarına..
-
İşte bu eminim bu adamlar yanlarında psikolog çalıştırıyorlar! Yada kendileri psikolojiden çok iyi anlıyorlar!Cümle alem short sshort diyoduk! Algı nasıl değişti 2 günde son anlarda yok bağlantı koptu aman dow koptu gidiyo muhabbeti oldu herkesin algısı değişti biranda Çok şükür pozisyonum yok ama bu adamlarınki hakikaten şerefsizlik.Piyasa teknik meknik hikaye adamlar kafadan psikolojiye oynuyorlar!
-
Düşen sadece dow.Fdax spx nasdaq hepsi artı.Burası seans sonu 300 400 arası kapatmalı.
-
[quote=AMON RA;128247]İşte bu eminim bu adamlar yanlarında psikolog çalıştırıyorlar! Yada kendileri psikolojiden çok iyi anlıyorlar!Cümle alem short sshort diyoduk! Algı nasıl değişti 2 günde son anlarda yok bağlantı koptu aman dow koptu gidiyo muhabbeti oldu herkesin algısı değişti biranda Çok şükür pozisyonum yok ama bu adamlarınki hakikaten şerefsizlik.Piyasa teknik meknik hikaye adamlar kafadan psikolojiye oynuyorlar![/quote]
Hiç birşey olmayacak.Algı doğru şu anda.48000 olacak vob.Bir halt yiyemeyecekler.
-
hopp hoppp,
nereye gıdıyo yawww, sağ kalmıs bır boğa mı varrr, dikkaaayyttt, her an boğa cıkabılır!!
-
bu videoyu ANNA ya armağan ediyorum :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lDvCzYgMYaM&feature=PlayList&p=EB0E7D6F960D904D&playnext=1&playnext_from=PL&index=49[/url]
-
[quote=tuareg;128250]hopp hoppp,
nereye gıdıyo yawww, sağ kalmıs bır boğa mı varrr, dikkaaayyttt, her an boğa cıkabılır!![/quote]
Şimdi dokundum abi biryerlerine süsecek herkesi geliyor azdı..dng.dng:..::eek::eek:
-
[QUOTE=tuareg;128245]vobu bosver, dowa bakıp kurtlarımızı dokuyoruz ıste, yarın vob artı acarsa şeyını mı keseceğiz? etımız ne budumuz ne![/QUOTE]
psikoloji bu işin %70-80 si dow böyle kapatırda yarın düşmezsek, yine psikolojiyi devreye sokar "vay a. böyle dandik piyasanın içine" der bide sağlam beddua kaptırırız, sonra biride aradan biride "ya güdersin ya gidersin der" her günkü muhabbetler işte:o:p
-
[quote=GOKHANFINDIK;128249]Hiç birşey olmayacak.Algı doğru şu anda.48000 olacak vob.Bir halt yiyemeyecekler.[/quote]
sağol be kardeşim, üş kurusluk keyfımız var onu da cok görüyorsun.dng
şimdi gece uyu uyuyabılırsem, askolsun!
-
ohaa boşluğa bak.... dow bizim kapanışımıza göre tam 150 puan yüzde (1,8...) aşağıda.
yarınki GAP tahminlerini alabilir miyim acaba ? kısalarımı kapatayım mı ya da... ???
açılış 500 puan eksiyle 44.500 den olur....ben 44.000 in altına inmez diyorum..
-
bu şeref i olmayan piyasa göçmedi mi daha,,,,,,,,,,,, geberik borsa :)