-
Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; [B]"Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..."[/B] Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.
-
:::[quote=mersiyk;126564]sorma kanki rahat yok bana valla :([/quote]
bu avatarla kimse rahat bırakmaz tabi :::
-
[quote=enorton;128274]Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; [B]"Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..."[/B] Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.[/quote]
Az once de soyledım, sadece kurtlarımız dokuyoruz be kardeş, çok gorme, üüüüüü yarın artı acmayacağının ne garantısı var, py nın imanı var mı?üüüüüü
-
Dow (Usa) - İspanya'da boga katliami yapıyor.. off offf offf bogaaaa larrrrr rezil rusva mı oluyor yoksam?
-
[quote=trader38580;128173]uzuncular 43675 i, kısacılar 44250 yi SL kabul ederek poz. tutabilirler. dediğim gibi ben aşağı yönlü bir piyasa bekliyorum. zira dow düşüş yapısını henüz tamamlamadı. [COLOR=Red]bugün 8220 civarlarını görebilir diye düşünüyorum. bu bağlamda fdowda 8160 lara kadar gevseyebilir.[/COLOR] ancak bunu gün içinde yaparmı, dowun açılışını beklermi bilemiyorum.[/quote]
[quote=trader38580;128173]halilin her dediği tutmaz ama bazende iyi yakalıyor. ben bu analizne katılıyorum. sanırım gecenlerde yaşar hocada dow için benzer bir tahminde bulunmuştu. ama sorun şurda: dow düşünce bizde aynı ıranda düşecekmiyiz? eninde sonunda hakettiğmiz fiyata geliyoruz ama bazende kasıyorlar işte.
[COLOR=Red]hazır laf açılmışken bu gece dowun 8220 seviyelerine kadar düşeceğini düşünüyorum.[/COLOR] 8440 ı yukarı kırarsa bu yorum gecersizdir.[/quote]
dowun 22:50 itibariyle 8310 civarından dönüp en az 58 puanlık bir düşüş yapması lazım grafikde. ama seansı kapanmak üzere. sanırım yarın acılışda yapacaktır. bu bağlamda fdow kaldığı yerden devam edecek olursa sabah fdowu 8190 gibi bulabilirz. bizi nasıl etkileyeceğini kafamda şekillendirdim. inşallah yarın sabah yazarım. ama benim gibi kısacılar cok fazla şey beklemsein. açılışda nerden kaparsak artık önce flat sonra uzun olup son bir 45 üzeri son bir yükselişi bekliycem. herkese hayırlı geceler.
-
[quote=tuareg;128271]vob yarın 22125 den acar, nerden bakarsan 22500 puan uzerı gap:)
şimdi de senın uykular kacsın gökhan, bakalım nasıl oluyormus korku salmak:)[/quote]
Bu bünye 4000 gap bile gördü de abi 23000 gap ilk defa görecez yarın Allah izin verirse.Fxçi abi sen varya koparttın beni gece gece.Bir video 20 kere izlenip 20 kere yere yatılır mı ya gülmekten öldüm yataktan düşüyordum oha.
-
oleyyyyy boga katliamıı DOw(USA) 2-BOgalar(ispanya) 0 :) bu moral ile alırlar bunlar dow u
-
Yav mersiyk nerde yazdı da alıntı yapıldı.Göremiyorum ben.Pişt kız benle de ilgili yaz.üüü:oArkadaşlar spot kapanışına göre dow 60 puan eksi.Vob kapanışına göre ise 110 puan eksi.Fdax ise spota göre artı.Voba göre 30 puan eksi.Hadi hayırlısı.Vob uçar yarın.Delip geçecez İnşallah 45000 leri.Dokunmam poza ben yarın.:Düüü:..::o
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128282]Yav mersiyk nerde yazdı da alıntı yapıldı.Göremiyorum ben.Pişt kız benle de ilgili yaz.üüü:oArkadaşlar spot kapanışına göre dow 60 puan eksi.Vob kapanışına göre ise 110 puan eksi.Fdax ise spota göre artı.Voba göre 30 puan eksi.Hadi hayırlısı.Vob uçar yarın.Delip geçecez İnşallah 45000 leri.Dokunmam poza ben yarın.:Düüü:..::o[/QUOTE]
VIX de %5 eksi.
Doalr 1,5553 imş 1,5573 olmuş.
VOB ne yaparsa yapsın seans ortasında fişi çekmesin yeter.
mersiykin alıntılanan yazısı taaaa ilk sayfada.
-
Boğa taklidi..
[quote=GOKHANFINDIK;128282]Yav mersiyk nerde yazdı da alıntı yapıldı.Göremiyorum ben.Pişt kız benle de ilgili yaz.üüü:oArkadaşlar spot kapanışına göre dow 60 puan eksi.Vob kapanışına göre ise 110 puan eksi.Fdax ise spota göre artı.Voba göre 30 puan eksi.Hadi hayırlısı.Vob uçar yarın.Delip geçecez İnşallah 45000 leri.Dokunmam poza ben yarın.:Düüü:..::o[/quote]
Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..
3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..
Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..
Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...
Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.
senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...
[B]3 ay içinde paranı sıfırlamazsan[/B] boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..
kameraya da çekip foruma göndeririim :)))
Bu arada Amerika futbolda Avrupa Şampiyonu İspanya yı nasıl yendi yaa...
Ben Amerika lig maçlarını izliyorum. [B]Yemin ederim aklımdan geçiyordu[/B].. Amerika çok ters takım.. Lİg maçları çok güzel çok hızlı futbol oynuyorlar. Fizik güçleri de İspanya nın en az 2 katı söylemeye gerek yok..
İddaa da 10,50 misli veriyordu Amerikanın galibiyetine.. Tühh., kaçırdık : )
-
[quote=BORSACIOZGUR;128284]Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..
3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..
Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..
Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...
Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.
senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...
[B]3 ay içinde paranı sıfırlamazsan[/B] boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..
kameraya da çekip foruma göndeririim :)))[/quote]
Bana Türkiyede 6 tane aracı kurum hep 3 ay ömür biçti ben şimdi onların kurumuna giderken kapıda karşılıyorlar.Davetler için telefonlar ardı arkası kesilmiyor.Onlar 3 ay ömür biçtikçe ben 3 yıl değil 30 yıl daha burada olurum.3 ay içinde paramı sıfırlamazsam mı?Param zaten sıfır şu anda.:D:DBir eski püskü astramız vardı o da bugün yamuldu.Değeri düşmüştür.Ben gibileri üzülerek gördü isen yakında anlaşılan avatardaki resimler yetmedi şimdi kafam attı İlk fırsatta Bangkoktayım yine.:D:D:DÇok körü körüne long olduğum belli oluyor mu ya o kadar uzaktan.Açılış 44700 yarın.Kapanış da 45000 civarı olabilir.Ama bana koyan ne biliyormusunuz.O aradaki 400 puan için bugünden beri yırtınıyorum.Gel de şimdi tek kalemde ver.Gerçi seans yeniden açılmasa zaten 44800 dük.Ama ortada 45150 görülmüş bir fiyat var.Ama inanıyorum temmuzda ralli var bu borsalarda.Dax nasdaq spx iyi idi.Namussuz dow dağıttın yine.Hiç bir geceyi tutturamıyorum.Bugün tutturduk o da 200 puan açtı.Sonra düştü aynen.Yav bir sorun da dow artık yönü belirsiz oldu yine bağlarlar yarın yataya o kötü oldu.Oynasa borsa çıkarırız parayı.Neyse abi millet 3 ay ömür biçtikçe ben daha çok Bangkok Tokyo California Miami gezerim.Millet de benim batacağım paraları hesaplasın dursun.Bundan sonra emlak gayrimenkul alma derdim kalmadı.Bundan sonra ne varsa sırf para tutacam.100 milyar nakit koyacam kenara.Kafan mı attı Gökhan bas Tokyo.Bas Bangkok.Bas Newyork.İlk hedefim bu artık.100 kağıt kenarda durursa ben vobtaki 20 30 milyarla daha rahat işlem yaparım.Sen galiba yanlış kişiden alıntı yaptın.Yanlış pozdan dönmeyi öğrendin demek.Allah Allah.üüüüüü:D:D:DBen de 2500 puan inatlaştım geçen gün.
-
rahat oll Gökhan artı açar bizimkıler Sen dün 3.92 mal almayan bugun 4.06 boga gib saldıran DeLLamlar oldukca bu piyasada bir allahın kulu sana dokunamaz. yine aynı deLLamalar 1 trilyon doları 6 ayda bitirince kendilerine gelir. makina ellerinde sürekli dolar basacakalar.. DeLLama CITI bir gunde N değişti dün 0.14 krş daha ucuz ıken seyretdın bugun alıyorsun.. böle adamları soguşle helal olsun ..svg.