-
[quote=SaNCaKTaR;128286]rahat oll Gökhan artı açar bizimkıler Sen dün 3.92 mal almayan bugun 4.06 boga gib saldıran DeLLamlar oldukca bu piyasada bir allahın kulu sana dokunamaz. yine aynı deLLamalar 1 trilyon doları 6 ayda bitirince kendilerine gelir. makina ellerinde sürekli dolar basacakalar.. DeLLama CITI bir gunde N değişti dün 0.14 krş daha ucuz ıken seyretdın bugun alıyorsun.. böle adamları soguşle helal olsun ..svg.[/quote]
Bizimkiler artı açmayacak ama artı kapatmasalar da vob48000 kapayacak vade sonunda.Temmuzda da ralli var.43500 altı en az 2 yıl inmeyecek bu borsa.Aha da buraya yazın.Bu kadar net.Bu kadar gebermeye biz burada isek bu adamlar 43500 altı yok diyorsa yoktur.Dha 75000 ler de görecez onu sonraya saklıyorum.Ben askerde elimde tüfengimle efgyi vururum artık.
-
[quote=GOKHANFINDIK;128287]Bizimkiler artı açmayacak ama artı kapatmasalar da vob48000 kapayacak vade sonunda.Temmuzda da ralli var.43500 altı en az 2 yıl inmeyecek bu borsa.Aha da buraya yazın.Bu kadar net.Bu kadar gebermeye biz burada isek bu adamlar 43500 altı yok diyorsa yoktur.Dha 75000 ler de görecez onu sonraya saklıyorum.Ben askerde elimde tüfengimle efgyi vururum artık.[/quote]
Yok Herşeyine katlanırım yanlız EFG yi karıştırmam. o DeLLamaları ben halledicemm.. sakınn bulaşma :) bu kurum ole bi hale gelicek ki vayy bee bi ara EFG vardı bu piyasada diyecezzz.. sabırr sabıırrr oniii ben vuracagımmm:)
-
Yarın mübarek bir gün dün üç ayların ilk günü idi.. Bu gün mübarek REGAİP kandili.. şükürLer olsun ki bu senede eriştik bu aylara aLLahım Recep, Şaban ve Ramazana kavuşmak nasip etsin. Bir saniye sonramızı bilemediğimiz şu dünyada Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Cuma Gecesi ile birleşince dahada kıymetLi .. svg.
-
[quote=SaNCaKTaR;128289]Yarın mübarek bir gün dün üç ayların ilk günü idi.. Bu gün mübarek REGAİP kandili.. şükürLer olsun ki bu senede eriştik bu aylara aLLahım Recep, Şaban ve Ramazana kavuşmak nasip etsin. Bir saniye sonramızı bilemediğimiz şu dünyada Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Cuma Gecesi ile birleşince dahada kıymetLi .. svg.[/quote]
Bangkok biletimi iptal ediyom.:o:oüüüüüüBen bugünün üçayların ilk günü olduğunu biliyordum.Yarında kandildi.Ama inanamadığım birşey var günler bu kadar mı çabuk geçer ya.Daha dün gibi cuma hutbesi dinlemiyormuyduk?Allahım ya.
-
KISSADAN HİSSE !!!!
Bir zamanlar 1 oğlu ve 1 eşeği olan fakir bir karı-koca varmış.
İmkanlarını daha iyiye götürmek ve dünyayı tanımak için şehir –şehir dolaşmaya karar vermişler ve
küçük oğullarını eşeklerinin sırtına bindirip yola koyulmuşlar.
İlk geldikleri köyde insanların arkalarından '' şu terbiyesiz çocuğa da bakın! Kendisi eşeğin sırtında
Rahatça yolculuk ederken, zavallı anne ve babası kanter içinde yürüyorlar! '' dediklerini duymuşlar.
Baba eşine dönmüş ve ' ' biricik oğlumuzun terbiyesizlikle suçlanmasına izin veremeyiz, en yaşlı ben olduğuma göre
eşeğe ben bineyim siz ana-oğul yürüyün '' demiş. Ve böylece giderken başka bir köye gelmişler.
2. Köyde ilerlerken insanların : ''şu ahlaksız adama da bakın, kendisi eşeğin sırtında seyahat ederken
zavallı oğlu ve karısı yürümek zorunda kalmış! '' dediklerini duymuşlar.
Ahlaksız biri olmayı kendine yakıştırmak istemeyen baba karısını eşeğin sırtına bindirmiş ve baba-oğul yanlarında yürürken 3. köye gelmişler!
3. Köyde insanların arkalarından : ''zavallı yaşlı adam, hem bütün gün eşek gibi çalışıyor kendisini prenses sanan karısı da hem kocasının hem de ufacık oğlunun yanında yürümesine aldırmıyor. Herhalde çocuk da üvey evlattır ''dediklerini duymuşlar.
Bunun üzerine tüm aile eşeğin üstüne binmişler ve 4.köye ulaşmışlar.
4.Köyde insanların: ''şu canavar insanlara da bakın! Zavallı eşeğin belini kıracaklar ''dediklerini duymuşlar.
Eşekten inip üçü de hayvanın yanında yürüyerek 5. köye varmışlar.
Bu kez duyduklarına inanamamışlar : Köylüler gülerek : "şu üç salağa bakın, kendilerini taşıyacak bir eşekleri olduğu halde yürüyerek yolculuk yapıyorlar ''!!!
SONUÇ :
GENELLİKLE İNSANLAR SENİ KRİTİK ETMEK VE SENİNLE ALAY ETMEK İÇİN HER ZAMAN BİR EKSİĞİNİ BULACAK VE KİMSE SENİ OLDUĞUN GİBİ KABUL ETMEYECEKTİR.
ONUN İÇİN DOĞRU BİLDİĞİN ŞEKİLDE YAŞA VE KALBİNİN SENİ YÖNLENDİRDİĞİ YERE GİT.
HAYAT ÖN PROVASI YAPILMAMIŞ BİR TİYATRO GÖSTERİSİDİR.
BU ALKIŞI OLMAYAN TİYATRONUN PERDESİ KAPANMADAN ; GÜL,ŞARKI SÖYLE,DANS ET VE AŞIK OL….HAYATININ HER ANINI DEĞERLENDİR .
(Charlie Chaplin)
Ama asla Manevi Huzurun bulamasın hiçbirinde.. GÖkhanım. Sevindimm bieltini iptal etdirdiğine.. bir dahaki seneye bu aylara ulaşırmıyız bilemem bir çok dostum ulaşamadı o yüzden iyi degerlendirmek lazım .svg.
-
geceye flat girmiştim longları kapatıp uzatmalı seans sonunda
yarın düşüşle açacakmı açmayacakmı belirsiz sabah fdowa bakacağız
olur da eksi açarsa kesinlikle alıcıyım her seviyeden
kademe kademe full long yapcam sonra vade sonuna saklayacam zaten sabah bırakcam ekranı dışarı çıkmam lazım
portföyü 2ye katlayacam Allahın izniyle
-
Gece gece neler gördüm bakın:)
[URL="http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/070/5/c/Tayyip__in_icine_X_ray__le_bak_by_B4Ds3ct0R.swf"]http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/070/5/c/Tayyip__in_icine_X_ray__le_bak_by_B4Ds3ct0R.swf[/URL]
-
Şu senaryo da olabilir. yarın Perşembe cuma + kapatıp (yarın bile yükseltebilirler..))
Vade sonunda yükseleceğine milleti iyice inandırıp.. Cuma dan haftasonuna milleti long sokup
Son iki gün Pazartesi salı (son gün )Dow 8000 lere gelirse... iki gün -2000 er puan gömebilirler..
Millet yükseleceğini beklerken.. Gör o zaman sen marjin call ları kıyımı... 2 günde 4 bin puan..
Longda kalıp İlaç içip intihar edenler mi dersin...köprüden atlayanlar mı dersin..
PSİKOLOJİYE OYNUYORUZ ARTIIK.. unutmayın veri felan ekonomi yok. yaz aylarında..
[B]IMF ile anlaşma da kesinlikle olmayacak... Zaten meclis tatile girecek eylüle kadar..[/B]
[U]Kendimi onların yerine koyuyorum...Ben baba yatırımcı grubu olsam ; ky yi zarara uğratmak için böyle bir senaryo güzel olurdu...[/U] perşembe cuma direnç gösterip düşmeyip hatta hafif yükseltip.. pazartesi salı gömerdim ( zaten pazartesileri istatistik olarak büyük çöküş günleridir...salı da devamı gelir..)
Şu gerçek görünüyor ki şu andan itibaren yukarı korkulacak bir yer kalmadı..
aşağı potansiyel daha yüksektir..Amaaaa....
Ama haziran da borsa yükseldi de dedirtebilirler..
-
Evet abi doğru diyorsun.Vob 32000 gidecek yer yok 33 oo çok arttık 34 35 36 buradan dönmeli.37 38 39 eee bu kadar da olmaz artık döneriz.40 41 42 of ya yine mi arttı bu meret.43 43875 artık yükselir burası 3.5 katrilyon kütttttttttttttt 41000.Şimdi de daha artacak yeri yok borsanın diyen çok.75000 de iken de güle oynaya alıyordu millet.Bu vob en çok bataklara 75000 ile 60000 arasında sahip oldu.O zaman 4000 3000 havada uçuşuyorduk.Sonra kaldıraç azaldığı için batışlar ve hareketler sınırlı oldu.Yavaş yavaş acıtmadan bitirdiler.Evet şimdi 45000iz şelaleciler çok yine.Vob 27000 kende çoktu.Ayu Osman bile kafa ütülüyordu hala ekranda utanma olsa meymelet yok ki herifte.O varya o adam öyle kaba öyle lanet öyle uyuz birisi ki ben onla direk telde konuştum bana küfür etti.Utanma olsa televizyonda olmaz hala.Eee hadi bakalım ayular partisine.Ben bundan sonra ancak seans içinde ayu olurum.Dow buralarda iken geceye short riskli.Gün içi bakarız.Çok değil 5 gün sonra ifadeler alınacak.Hazırlık var vade sonuna.Bu arada imf ile anlaşmayacaz düşelim.Ak parti kapanmadığında arttığımız gibi değilmi?Yattım hadi iyi geceler hayırlı kandiller.
-
[quote=GOKHANFINDIK;128295]
Çok değil 5 gün sonra ifadeler alınacak.Hazırlık var vade sonuna.Bu arada imf ile anlaşmayacaz düşelim.Ak parti kapanmadığında arttığımız gibi değilmi?Yattım hadi iyi geceler hayırlı kandiller.[/quote]
Ak parti kapanmadığında zaten yükselmemiz gerekiyordu. Yani orda doğru yaptılar.. Bi yanlışlık yok..: )) Herkes senin gibi düşünmüyor Gökhan :)))
iyi geceler..
-
[QUOTE=bull market;128293]Gece gece neler gördüm bakın:)
[URL="http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/070/5/c/Tayyip__in_icine_X_ray__le_bak_by_B4Ds3ct0R.swf"]http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/070/5/c/Tayyip__in_icine_X_ray__le_bak_by_B4Ds3ct0R.swf[/URL][/QUOTE]
Tayyeapin kafası neden dinazor kafası gibi yawf .dng
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]25 Haziran Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR Sanayi Yeni Siparişleri (a/a) (Nis) 12:00 %0,0 -%0,8 Yüksek [/U]
[B]USD GSYH (y/y) (Q1) 15:30 -%5,7 -%5,7 Yüksek [/B]
[B]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (q/q) (Q1) 15:30 %1,5 Yüksek [/B]
[B]USD GSYH Deflatörü (Q1) 15:30 %2,8 %2,8 Yüksek[/B]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (20 Haz) 15:30 602K 608K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (13 Haz) 15:30 6730K 6687K Orta
USD RPX Bileşik 28 Endeks (y/y) (Nis) 16:00 -%21,8 Düşük
USD RPX Bileşik 28 Endeks (Nis) 16:00 186,03 Düşük
[B][COLOR=blue]USD Fed-Bernanke'nin Bank of America ve Merrill Lynch Anlaşmasına Hakkındaki Konuşması 17:00 Yüksek [/COLOR][/B]
[B]USD 7 Yıllık tahvil ihalesi sonuçları 20:00 Yüksek[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Palm, Inc. (PALM) -0.62$ (Kapanış sonrası)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB: 8321[/B]
[B]VOB: [COLOR=red]Bilmem.halen açılıp kapanıyor mu? Emin değilim..:D[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]