-
[i]Dayanıklı tüketim malı siparişlerinin beklenenden iyi gelmesiyle yükselen ABD borsaları Fed'in son dönemdeki en olumlu açıklamalarından birini yapmasının ardından kazanımlarının bir bölümünü geri verdi. Asya'da endeksler yükselişte. Fed, durgunluğun yavaşladığını ve deflasyonun artık önemli bir tehdit olmadığını belirtti, ancak ekonominin kısa vadede toparlanacağına yönelik bir açıklama olmaması Wall Street'te endekslerin gerilemesine neden oldu.[/i]
-
Gny.Vaybe dow önceki günkü gibi eksi kapayıp futures artı olmaz derdim.Bu ne böyle ya.Her gece long.Çok kafa şişiren olmuştu akşam.Hergece longgggggggggggggggggg.Hayırlı kandiller herkes.Şimdi 48000 den daha da eminim.Yüzde 3 nikkei ile bakalım ne olacak.Artı açma şansı daha çok.Düne göre 30 puan eksi ama nikkei delirmiş oha.Önceki güne göre dowun 30 puan artışına düne göre nikkei yüzde 3 yapmış.Ben bugün yüzmeye giderim gibi.
-
[i]Avrupa borsalarının yeni güne küçük değişimler ile başlamaları bekleniyor. CMC Markets analistleri FTSE 100'ün 8 puan, Dax'ın 5 puan kayıpla ve Cac-40'ın düne göre değişim göstermeden açılacağını tahmin ediyorlar.[/i]
-
güyandın bol kazançlar..
herkezin kandili şimdiden mübarek olsun..
vadeli açılış tahminim 44900 kayıtlara alınsın...
sonra ver elini 45800
-
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne bir önceki kapanışına yakın seviyelerde başlayabilir.Gedikyatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-300 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkishyatırım[/i]
-
futureler yine aşmış kendini.. niyeki..
-
kandiliniz mübarek olsun !
günaydın,kolay gelsin..
-
[quote=QUEEN;128307]futureler yine aşmış kendini.. niyeki..[/quote]
Caponlar para girişi yapmış:..:
-
[quote=QUEEN;128307]futureler yine aşmış kendini.. niyeki..[/quote]
GÜnaydın dostlar ...
Niyeki; bizde vade sonuna geldik vadeyi kapatalım kızarırlar:..:
-
dow un kötü kapanışını future ları telafi edebilecekmi bakalım ?
şahsi beklentim 45 bin altında başlarız işlemlere..
-
[QUOTE=fXci;128223]Arkadaşlar şimdi iyi dinleyin...Tarafsız analizlere devam gayri :::
Dow futurdaki longcuları ne kurtarır... Ancak aşağıdaki tobo tobo ihtimali kurtarır.. Çünkü uyumsuz düşüyor dow future... emme obonun başı 8160 lara kadar uzanabilir dikkat edin...:::
Yılanlara dikkat edin...
[IMG]http://i42.tinypic.com/33z5o91.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128301]Gny.Vaybe dow önceki günkü gibi eksi kapayıp futures artı olmaz derdim.Bu ne böyle ya.Her gece long.Çok kafa şişiren olmuştu akşam.Hergece longgggggggggggggggggg.Hayırlı kandiller herkes.Şimdi 48000 den daha da eminim.Yüzde 3 nikkei ile bakalım ne olacak.Artı açma şansı daha çok.Düne göre 30 puan eksi ama nikkei delirmiş oha.Önceki güne göre dowun 30 puan artışına düne göre nikkei yüzde 3 yapmış.Ben bugün yüzmeye giderim gibi.[/QUOTE]
ülen goki dün tobo olcak dedik ya ne adamsın :::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;128311]dow un kötü kapanışını future ları telafi edebilecekmi bakalım ?
şahsi beklentim 45 bin altında başlarız işlemlere..[/QUOTE]
pitehuerat ın dediği gibi olabilir..