Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
Printable View
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
[i][color=#FF0000][b]Buffett: Henüz toparlanma işareti yok [/b][/color]
CNBC'ye verdiği röportajda Warren Buffet ekonominin şu anda harabe halinde olduğunu fakat yıllar içinde düzeleceğine dair iyimserliğini koruduğunu belirtti. Buffet sözlerine şöyle devam etti: "Ekonomide gördüğüm her çey geri sıçrama olmadığını gösteriyor. Ekonomi bu yıl ve daha sonra enkaz halinde olacak. Fakat Hazine tahvilleri ile karşılaştırıldığında gelecek 10 yılda borsaların cazip olduğunu düşünüyorum. Deflasyon ile ilgili endişelerim yok fakat gelecek yıllarda enflasyon problem olacak." Ben Bernanke'nin yeniden Fed Başkanı olmasıyla ilgili soruya "daha iyisi olamazdı" diye cevaplayan Buffet Hazine Bakanı Tim Geithner'i de takdir etti.[/i]
[quote=QUEEN;128313]pitehuerat ın dediği gibi olabilir..[/quote]
pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi acep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;128294]Şu senaryo da olabilir. yarın Perşembe cuma + kapatıp (yarın bile yükseltebilirler..))
Vade sonunda yükseleceğine milleti iyice inandırıp.. Cuma dan haftasonuna milleti long sokup
Son iki gün Pazartesi salı (son gün )Dow 8000 lere gelirse... iki gün -2000 er puan gömebilirler..
Millet yükseleceğini beklerken.. Gör o zaman sen marjin call ları kıyımı... 2 günde 4 bin puan..
Longda kalıp İlaç içip intihar edenler mi dersin...köprüden atlayanlar mı dersin..
PSİKOLOJİYE OYNUYORUZ ARTIIK.. unutmayın veri felan ekonomi yok. yaz aylarında..
[B]IMF ile anlaşma da kesinlikle olmayacak... Zaten meclis tatile girecek eylüle kadar..[/B]
[U]Kendimi onların yerine koyuyorum...Ben baba yatırımcı grubu olsam ; ky yi zarara uğratmak için böyle bir senaryo güzel olurdu...[/U] perşembe cuma direnç gösterip düşmeyip hatta hafif yükseltip.. pazartesi salı gömerdim ( zaten pazartesileri istatistik olarak büyük çöküş günleridir...salı da devamı gelir..)
Şu gerçek görünüyor ki şu andan itibaren yukarı korkulacak bir yer kalmadı..
aşağı potansiyel daha yüksektir..Amaaaa....
Ama haziran da borsa yükseldi de dedirtebilirler..[/QUOTE]
Bu seneryoya aklım yattı uygulanabilirliği yüksek büyüklerimiz böyle cinlikleri bizim için düşünebilirler teşekkürler Borsacıözgür
Daima kısa düşünenler aşağıdaki linki okumaları menfaatlerine olabilir.
[url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]
gut mornik VOBORSA,
hepinizin REGAİP kandili mübarek olsun.ALLAH her sene bugünleri görmek nasip etsin.
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
haydi işiniz rast gelsin!
yallah VOBORSA :::
Vay anasını gapa bak :D Herkese günaydın, hayırlı kandiller...
FULL LONG.
dünkü kapattıgım yerden daha ucuza almış oldum
Evet 43900 44600 bekleyenler havasını aldı.Hergece full longg.BU dowun 60 puanını daha yedi.Çok pis ralli var bugün.Esas haftaya yüzde 5 tek günde görünce o zaman ralli daha pis olacak.Çok bataklar olacak.
[quote=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi cep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/quote]
bende kim o diyecektim :)
yine çıkartamadımya gerçi..
tamamdır az sonra dışarı çıkcam lönk kalacam vade sonuna kadar.
son kararım
[quote=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi acep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/quote]
pitahuerat bir kızıldereli ismi bende eskiden beri kızıldereli filmlerine karşı hayranlığım vardır ama isim tahmini süperdi :..::..:
endeks - gap bile görmedi 45800 olacak