şahsen dün shortta olsam ve dün geceden beri piyasayı izlesem - gap illaki beklerdim durum onu gösteriyordu ama vade sonu olması izin vermiyor kısacılar üzülmesin vade sonuna az kaldı ondan sonra hep beraber sortlarız..
Printable View
şahsen dün shortta olsam ve dün geceden beri piyasayı izlesem - gap illaki beklerdim durum onu gösteriyordu ama vade sonu olması izin vermiyor kısacılar üzülmesin vade sonuna az kaldı ondan sonra hep beraber sortlarız..
Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.
[QUOTE=Astatin;128333]FX ci izleyen stop olması yakmıştın beni... anladın anladın :)[/QUOTE]
::: pırt pırt konuşuyon vallah bişey annamadım gayri .. dur annamış gibin yapem :::
[quote=pitahuerat;128340]şahsen dün shortta olsam ve dün geceden beri piyasayı izlesem - gap illaki beklerdim durum onu gösteriyordu ama vade sonu olması izin vermiyor kısacılar üzülmesin vade sonuna az kaldı ondan sonra hep beraber sortlarız..[/quote]
Vade sonundan sonra da artacak borsa.Yine long her gece ozaman da.Düşmek zorunda değil borsalar.Çok arttı diye birşey yok.
Herkese günaydın ve hayırlı kandiller.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128341]Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.[/QUOTE]
nasıl emme yılanlarıma tam uyuyore deemi namıssız dow fıçır :::
[quote=GOKHANFINDIK;128341]Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.[/quote]
gökhan bence olay fdow da değil dün fdow un şuandaki seviyelerine baktığın zaman bizim illaki şuanda 44700 de olmamız lazım demekki olmuyoruz fdow yada dow dan vade sonu dolayısıyla ayrışılmış durumda
fdow 8250 olsaydı şuan için -300 gap yer spot ilk yarı kapanış arasında tekrar 45100 seviyesine gelirdik
[QUOTE=Fantom;128338]46 bine gider bu vob. mukayet olun iyi tutun dışarı çıkıyorum.aman kapanmasın yine .lelele[/QUOTE]
İste herseye garanti verilir ama orasını garanti veremeyiz valla her an kapanabilir kapanır geri gelirmi canı ne zaman en önemlisi kaçtan açılmak ister muamma
ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?
Ben kısaldım sabah sabah ilk işlemden az da olsa kar etmeliyim günüm öyle geçsin
hadi abilerim ablalarım verin biraz
[quote=YAVUZHAN;128348]ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?[/quote]
Parası az olan için bile likit değil hala.Son iki gün veya son gün geçin.
bu seviyeler de zorlanıyor borsa..biraz daha artsa bile sert bi satışla düzeltme yapması gerekiyor..önümüzdeki bir hafta için..