[quote=saraylı;262500]asti,
senin meteorolojik sisteme göre flat mı olmalı şimdi yani...:D[/quote]
yok abi..çisselemeye başladı yine....lelele
Printable View
[quote=saraylı;262500]asti,
senin meteorolojik sisteme göre flat mı olmalı şimdi yani...:D[/quote]
yok abi..çisselemeye başladı yine....lelele
[quote=selçuklu;262479]bende ona bakıyodun abi .. şöyle saysam ayıp olurmu diye düşünüyordum .. üvvvvvvvvv .. . :D:D:D
[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3222/adszlhv.jpg[/IMG]
yoksa şölemi diye bakıyodum ..... karışık patron biraz .... du bakalım .... itki sayıyorum ama ... değilse..zigzagsa .. feci olur yani ... . ...... üğğğğ üvvvvvvvvvvvvvv ... :o:o:o:o
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4037/adszszl.jpg[/IMG][/quote]
patron sayımlar süper.brv benimde aklıma şöyle geldi bilmem ne dersin: son grafikde yeşil 3 dediğin yer kırmızı 1 in tamamı olup pempe a dediğin yer kırmızı 2nin a sı olabilirmi?:rolleyes:
[quote=Astatin;262503]yok abi..çisselemeye başladı yine....lelele[/quote]
evet asti,
dikkatlice baktım ,:D
net gözüküyo çiseleme....:D:..:
[QUOTE=trader38;262504]patron sayımlar süper.brv benimde aklıma şöyle geldi bilmem ne dersin: son grafikde yeşil 3 dediğin yer kırmızı 1 in tamamı olup pempe a dediğin yer kırmızı 2nin a sı olabilirmi?:rolleyes:[/QUOTE]
bana uyar patron..olabilir ... .. 3 dalgasını geciktiren her sayım beni heyecanlandırır .. ....dimi saraylı abi .... :D:D:D
3 sene önce istanbulda su yoktu..barajlar dibe vurmuştu..alın size temmuzun ortasında muson yağmurları:)))
hadi astetronomiuouskreşisync patron sağlı sollu .... :D:D:D:D
[quote=saraylı;262505]evet asti,
dikkatlice baktım ,:D
net gözüküyo çiseleme....:D:..:[/quote]
he abi canlı yayındayım..bak yine değişti..daha hedef odaklı çalışıyorum misal şu an... suratına *****um malum şahsın:D
[quote=abka;262507]3 sene önce istanbulda su yoktu..barajlar dibe vurmuştu..alın size temmuzun ortasında muson yağmurları:)))[/quote]
ergenekon un yüzündendi abi kuraklık..:D:o
[quote=selçuklu;262506]bana uyar patron..olabilir ... .. 3 dalgasını geciktiren her sayım beni heyecanlandırır .. ....dimi saraylı abi .... :D:D:D[/quote]
fazla eyeceanlanmadan dikkatli olmalı selçuklum,;)
çok sert aşağı da beklemiyorum yani...:rolleyes:
[quote=Astatin;262509]he abi canlı yayındayım..bak yine değişti..daha hedef odaklı çalışıyorum misal şu an... suratına *****um malum şahsın:D[/quote]
bu avatar iyiymiş asti,:D
yapana değil yaptırana bak ,derler ya,:D:rolleyes:
haftayı en yükseğinden kapatacaklar gibi bi his var içimde nedense :rolleyes: 73550 üsütnde kapayacaklar gibi mesela dermişim nasıl olur
bu short teknesi fazla yolcu aldı sanki :)
su almaya başlamayalım patronlar ?
şip-şak dün 72975 ten yaktığı shortu koruyor..
etr dün kapanışa 5 dk kala 72700 den shorta geçmişti o da devam ediyor..
peki ben niye huylanıyorum üwww :)