misal, şurdaki gibi bir aksiyon yapabilr..belki daha da sertini...
Printable View
misal, şurdaki gibi bir aksiyon yapabilr..belki daha da sertini...
yada daha secure yorumlar yapayım... x dklıkda höyt formasyonu var aşşa yapabilir...y dakikalıkta zbort formasyonu var yukarı yapabilir..ama z dakikalıkta ki flapflap formasyonu göre yatay yapabilir...hehehehe...sen dion mösyö,,fal çevirim bakman için istersen
şşş..aluu..ses virin da..virimmi 500 puan aşşa..şşş
ahaada rüzgar çıkmış..az karşısına geçip işeyek..salalım 300 puana oltayı... 575 şortus azus
neeeeeyyy..125 puan gösterdi sonra 125 puan daktımı..du bakali..rüzgara karşı işesek de kendi çişimiz..sorun deil..hehehe
kara çalı gibi girdin aramıza...al astiyi vur duvara al asitiyi vur duvara..hehehehe
[QUOTE=Astatin;437295]hacı şöle oluyor.... 15 ve 60 larda deli nunular oluyor...ana trend yukarı olduğu için şimdilik hülüllü yukarıda şort yapıp, nunu nun gazını almasını bekliyosun..gaz alınınca tekrar longuyosun filan....sabah lonkkları kapattıktan sonra 650 den şort açtım..800 olunca 3,5 attım ama onları 300 den kavırma yaptım...sonra 325 den lonkkk ve 525 den filat..şu an filatım..[/QUOTE]
vay anasını... .brv
[quote=mosyo2000;437318]vay anasını... .brv[/quote]
yok o kadar değil..son çıtırdak -325 puanda şu an:o
lakin trend PARAMILITER trende döndü iyide..küçükküçük kıllandırıp vurup yukarı yapıor...kucağa toplamaca...sonra ritmik hareketlere başlayabilir..:D
every way that i can..nım nı nım nım nım nım
[quote=Astatin;437296]misal şimdi çok güçlü gösteriyo...[B]15 dklıkda trıyengıl falan var..kısa indikler güçlü olduğu için yukarı kırıyo gibi yapacak ama 60 dklıklardaki nunu nun gazı öyle kolay çıkmaz, bi daha basacak[/B]..ha sonra ne olacak ona o zaman bakıyoruz ama mantalite 300-500 puanını vur..tüy...pozda kalan düşünsün..ehuhe[/quote]
hatırlatmalı mı hatırlatmamalı mı..yoksa hiç bulaşmamalı mı...ama öyle olmazsa vob olamaz ki..ey gidi fikret gızıloggg
ciiuuvv..101100 dedi lebron... o bir kenara....fargındamısınız?
zabahki trade karlaerı gitti..üstüne de verdik ya la...:) paramiliter barış paramiliter trend