-
[QUOTE=hexen;60363]usdytl spotta vobda ben sokak kadına benzetyorum.. onna iliski yaparsan aksam karına hastalık bulasyır astatinim[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;60364]ŞŞŞ hexen,
sen bu forumda teksen,
biraz USD de seksen,
aralık vade sevsen,
:) ya walla genelde forumlarda "kıl" ve "patavatsız" olarak bilinirim ama, senin avatara bayılıyorum.. o yüzden mani bile yaptım sana :)[/QUOTE]
usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..
-
vob 34000lere gelicektir bugun olması zor gorunuyor ama daha basarlar..al-sat tavsiyesi değildir..
-
[quote=hexen;60367]usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..[/quote]
anlaşdık...benim 20-30-60 -120 sistemler ala geçmişti dün...ancak günlük hala yatay piyasa der... eğer günlük de ala geçerse saldırırım diyeyim ben sana... bir de sanki bugün piyasalar için, yani hem para hem sermaye piyasaları için "kırılma" günü olacak diye düşünüyorum.. bakalım hangi yöne :)
-
systems 5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun system sınır..
imkb100 24xxx..25xxx potansındayız halen.. "3/1 system signale uyyorum halen.. flat yeresine gecyor"
-
35625 flat ben.. 35500 altında kısalırım tekrar.. yada yukardan
-
35650 den uzunladım..sistem değil..yurdışı..
-
[quote=hexen;60367]usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..[/quote]
[quote=Astatin;60370]anlaşdık...benim 20-30-60 -120 sistemler ala geçmişti dün...ancak günlük hala yatay piyasa der... eğer günlük de ala geçerse saldırırım diyeyim ben sana... bir de sanki bugün piyasalar için, yani hem para hem sermaye piyasaları için "kırılma" günü olacak diye düşünüyorum.. bakalım hangi yöne :)[/quote]
240 lık sistem, periyod içinde bir ala geçiyor bir no trende bir ala geçiyor bir no trende...aralık vade için 1.58 kırılırsa 240 da günlük de ala geçecektir diye düşünüyorum...Bu durumdada VOB30 sizlere ömür olur doğal olarak...
-
yahu bana niye fdow güzel görünüyor..sanki 9137 aşılacak gibi..
-
[QUOTE=abka;60375]yahu bana niye fdow güzel görünüyor..sanki 9137 aşılacak gibi..[/QUOTE]
fdow saatlik uyumsuzluktan tepecek gibi..
banada güzel geliyor..
o yüzden 35625 flatladım.. ama sisteme ters uzun girmedim...
5 ala gelirse alırım.. 15 satta oldugu müddetçede kafama göre bir yerden kısalırım......
-
[QUOTE=mbm;60376]fdow saatlik uyumsuzluktan tepecek gibi..
banada güzel geliyor..
o yüzden 35625 flatladım.. ama sisteme ters uzun girmedim...
5 ala gelirse alırım.. 15 satta oldugu müddetçede kafama göre bir yerden kısalırım......[/QUOTE]
kısa yeresine gelyor mbm... 5 dakk long signalde amma 15 dakk short ... gun system sınırda..
ben 15 dakk system direnc yeresınde dediyin gibi short etceyım... amma long signal gelir eyer.. terkar long etceyim
-
36.000 den uzun kapatıp flatim..sistem hala sat olunca bu harçlık oldu..
-
Az sonra faiz kararı acıklanacak 14:00 de , bu sekılde kapatırsa tıckı , long potasına gırdı gıbı...Tıckı beklıyecegım
-
06.11.2008 14:00:42 *ingiltere Merkez Bankası Faiz Oranlarını 150 Baz Puan Indirerek Yüzde 3.00'ye çekti(beklenti 4.00%, önceki 4.50%)
-
-
36300 kısa..
5 alda..
15 spot ve vadeli satta...
duruma göre değiştiririm pozisyonu..
-
[QUOTE=hexen;60378]kısa yeresine gelyor mbm... 5 dakk long signalde amma 15 dakk short ... gun system sınırda..
ben 15 dakk system direnc yeresınde dediyin gibi short etceyım... amma long signal gelir eyer.. terkar long etceyim[/QUOTE]
35625 flatları 36300 kısaladım tekrar hexen dostum..
vadeli ve spot 15 satta olduktan sonra bunlar satış fırsatı olur...
her yer uyumsuzdu işte.. aradan çıkardılar..
15 ler ala gelsin uzunu düşünürüm.. şimdi değil...
-
sisteme tekrar dahil olmak için 36100 den short
-
[QUOTE=mbm;60383]36300 kısa..
5 alda..
15 spot ve vadeli satta...
duruma göre değiştiririm pozisyonu..[/QUOTE]
15 dakk system direnc yakın short ettin mbm tebrik.
sindi 5 dakk system short signal bekleycez..
eyer short signal gelir.. spor100 24xxx...25xxx yeresine gitme baslaycak..
amma once 5 dkak system short signal gelme lazım.. eyer gelmese 15 dakk system long signal getirir..
-
-
Helal Baybars Sezen.
Avrupayıda dize getirdin, yeni anladılar enflasyon olmadığını, 1 sene geç ama.
-
*cbı Başkanı: Ingiltere'de Enflasyon Endişelirinin Yerini Resesyon Endişelerine Bıraktı (06/11/2008 - 14:08:52)
06.11.2008 14:09:57 *cbı Başkanı, "boe'n In Faiz Indirimi Kararı 'gümüş Kurşun' Değil"
-
[QUOTE=jelibon;60388]Helal Baybars Sezen.
Avrupayıda dize getirdin, yeni anladılar enflasyon olmadığını, 1 sene geç ama.[/QUOTE]
Baybarsı tek geçerim. Adam DOWa yön veriyor neredeyse.
-
demin tv de duydum yarın imkb brokerleri grev mi ne yapacaklarmış sanırsam. seansa girmiceklermiş. bilgisi olan??
-
DİĞER alıştaki izdiham biraz rahatsız ediyor beni uzundayken her ne kadar devlet su işleri uzun mesai yapıyorsa da..dng
-
haber ekrana düşünce pgç de -12 den -15 oldu
-
sindi short icun problem su ....
5 dakk system long / gun system sınırda....
15 dak short
iki farklı peryot amma birbirin etkiliyo sindi... 15 dakk system ikisine bakar long signal olma karar verirse shorts hızlı flat olma doru olur...
cunki ozaman gun system long signale gecer terkar ... yukselme stop birlikte hızlı olur
-
5 dakikalıga göre 35925 uzun denemesi yapıyorum...36300 kısaları verdim burdan
çok ümitli değilim ama.. bakalım..
-
-
-
USDYTL longlar 62 den kapandı...yani patladı :)
-
06.11.2008 14:26:24 Ekinciler Menkul Değerler ([url]http://www.ekinvest.com[/url]) Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Seans İçi Bülteni:
"Sabahtan beri çok dar bir aralıkta seyreden vadeli İngiltere faiz kararıyla hareketlendi, ingilizler 150 bp gibi sürpriz bir artırım yaptı, ancak yukarı hareket saman alevi kadar oldu. Şimdi 14:45 avro faiz kararında da pozitif sürpriz ihtimali yükselmiş durumda- 100 bp gibi sürpriz bir indirim olursa daha güçlü bir alış gelecektir, o alım dalgasını short fırsatı olarak izlemek daha mantıklı. Shortlar için stop-loss 37.00- 37.20."
-
-
[QUOTE=Vob Trader;60400]325 den geçirdim[/QUOTE]
250 flatladım
-
[quote=Vob Trader;60400]325 den geçirdim[/quote]
kısa yaptın diyemi anlamalıyız :)
-
[QUOTE=Astatin;60402]kısa yaptın diyemi anlamalıyız :)[/QUOTE]
200 uzadım :)
-
[QUOTE=Vob Trader;60403]200 uzadım :)[/QUOTE]
300 flatladım 175 puan yeter bana 1 saat mola:)
-
Şu an kesinlikle short düşünülmemeli,35.975'i aşağı kırmadıkça long/tut olunmalıdır.
-
İki husus var rahatsız eden uzunları:
1. DİĞER alıştaki izdiham daha da arttı
2. Veri öncesi yukarı yöneldi.
Bakalım ne olacak filmin sonunda. İnatlaşmam... nereye giderse peşinde olacağım şimdilik flat.
-
[QUOTE=sentinus;60406]İki husus var rahatsız eden uzunları:
1. DİĞER alıştaki izdiham daha da arttı
2. Veri öncesi yukarı yöneldi.
Bakalım ne olacak filmin sonunda.[/QUOTE]
Borsada en buyuk hata, gelişmeleri yorumlamak, ve mantık süzgeçinden geçirmektir.
Sisteme bakılmalıdır..
-
15 lerin al sınırına geldik. vadeli ve spotta ya al verecegiz. yada buralar iyi bir satış noktası...
35925 uzunlar duruyorda.. çok emin değli.. her an kısalabilirim...