-
[quote=VOBiX;128362]Ülkemizde nadir bulunan isimelrden biri değil. MEsela birisi Batman Belediyespor kaptanı. Bir diğeri Kuşhanın diyet merkezinde vefat eden Dila Kurt'un amcası. Gata Patoloji'de de Dr Bülent Kurt mevcut. Bu böyle uzar gider de benim şüphelendiğim edebi kişiliğe sahip olanı şair yazar kıvamında olanı.[/quote]
CSI Goguli :)
-
[quote=VOBiX;128362]Ülkemizde nadir bulunan isimelrden biri değil. MEsela birisi Batman Belediyespor kaptanı. Bir diğeri Kuşhanın diyet merkezinde vefat eden Dila Kurt'un amcası. Gata Patoloji'de de Dr Bülent Kurt mevcut. Bu böyle uzar gider de benim şüphelendiğim edebi kişiliğe sahip olanı şair yazar kıvamında olanı.[/quote]
hahhhh işte o şair kıvamında olan bülent kurt ile benim pitahuerat ismim birbirine çok yakınlardır...
ama ben değilim bülent kurt...
-
[quote=erkan.;128363]Sabah Haziran Longtum.
Haziran vadeyi kapatıp , Ağustos vadeyi shortladım.
Yaptığım belki erken olabilir ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk yukarıdan kapatıcak diye düşünüyor. Bende nasıl olsa yüksek kapatsa bile [COLOR=red]Ay başı bir düşüş beklediğimden kısaya geçtim. [/COLOR]
Bana göre yine gel gel yapıyorlar. Sonrada gelmiş gelmiş yapıcaklar.[/quote]
Niye erkan kardeş...VOB unda mı muayyen günleri var yoksa:..:
-
uyumsuz gayri.. 300 point al geri
-
[QUOTE]STAR GAZETESININ HABERINE GORE; SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN (SPK),
BORSADAKI PATRONLARI BILE ISYAN ETTIREN SERT HAREKETLERI MERCEK ALTINA
ALDIGI ORTAYA CIKTI.
GAZETENIN INTERNET SITESINDE KONUYLA ILGILI OLARAK BUGUN YAYINLANAN
HABER ASAGIDA BULUNUYOR:
" SPK’NIN KONUYLA ILGILI INCELEMESININ, BAZI SIRKETLERDEN GELEN SIKAYETLER
UZERINE BASLADIGI VE INCELEMENIN SON DONEMDE HIZLI BIR SEKILDE YUKSELEN
HISSELERIN TAMAMINI KAPSADIGI BILDIRILDI. SPK UZMANLARININ, SON DONEMDE SERT
HAREKETLER YASANAN HISSELERI KIMIN ALDIGINI VE BU HISSELERLE ILGILI NE TUR
‘DEDIKODU’ NITELIGINDE BILGI URETILDIGINI DE ARASTIRDIGI BELIRTILDI. SOZ KONUSU
HISSELERDE, BAZI KISILERIN DEDIKODU NITELIGINDEKI BILGILERLE, MANIPULASYON
YAPTIGINDAN SUPHELENIYOR. BU KAPSAMDA INCELEMELERIN ARDINDAN GECTIGIMIZ
GUNLERDE YAPILAN BORSA OPERASYONUNA BENZER BUYUK CAPLI BIR OPERASYONUN
OLABILECEGI KONUSULUYOR. INCELEMELERIN KISA BIR SURE ICINDE SONUCLANDIRILACAGI
KAYDEDILDI. SPK, KUCUK YATIRIMCILARI DA UYARARAK, SIRKETTEN GELEN ACIKLAMALAR
DISINDA HICBIR BILGIYE INANMAMALARINI ISTEDILER."
-MATRIKS- [/QUOTE] Hisselerden başlamışlar cemaat is in the danger. SPK kalkıp da alooo burada nu var bile ile daha niye alıyobn hisseyi tarzında bir şey der mi acep bunlara?
-
[IMG]http://www.arastiralim.net/wp-content/uploads/2009/01/karda-surmeli-guzel-tilki.jpg[/IMG]
Asti bak biizm pambıkın arkadaşı Tillkee!
-
[quote=Astatin;128366]Niye erkan kardeş...VOB unda mı muayyen günleri var yoksa:..:[/quote]
Aynen kardeş ay başı olsun kan gövdeyi götürecek.
Şahsi fikrim bizim borsamız fazla primlendi. Elbet düzeltme hareketi yapıcak.
Bunuda muayyen zamanında yaparsa hiç şaşırmam. Ya gece bir haberi bahane edip, sabah eksi açarız. Ya cumartesi pazar birşeyleri bahane edip pazartesi sabah eksi açarız diye düşünüyorum. Bu seviyelere bir kaç kez çarpıp aşağı geldi. Dünya borsaları bukadar karamsarken. Bizim yukarıdan kapatmamızıda analayamıyorum zaten. Rusya 1800 den,DJI 8800 den nereye geldi. biz 45000 lerdeyiz.
-
ya alış baskısı yada alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket var
-
canım büftek çektiii bufoloooo büftegi sabah sabah hayır olsunnnn :)
-
[quote=erkan.;128370]Aynen kardeş ay başı olsun kan gövdeyi götürecek.
Şahsi fikrim bizim borsamız fazla primlendi. Elbet düzeltme hareketi yapıcak.
Bunuda muayyen zamanında yaparsa hiç şaşırtmam. Ya gece bir haberi bahane edip, sabah eksi açarız. Ya cumartesi pazar birşeyleri bahane edip pazartesi sabah eksi açarız diye düşünüyorum. Bu seviyelere bir kaç kez çarpıp aşağı geldi. Dünya borsaları bukadar karamsarken. Bizim yukarıdan kapatmamızıda analayamıyorum zaten. Rusya 1800 den,DJI 8800 den nereye geldi. biz 45000 lerdeyiz.[/quote]
Sen abim burada yakında 50000 olunca battım arkadaşlar 44000 maliyetli shortum duruyor napmalıyım sizce yazmaz isen ben de Gökhan değilim.Stop yapayım mı dursun mu diye soracaksın burada herkese.
-
[quote=SaNCaKTaR;128372]canım büftek çektiii bufoloooo büftegi sabah sabah hayır olsunnnn :)[/quote]
O biftek sert ağza batar.Bunlar 8000 bile yapsa dowu düşmeyecez.Tecrübe her sistemden üstündür.
-
daxa bak bize bak..cık cık