[quote=pitahuerat;128330]kimse kızmasın ama içimden bir ayı sesi duyuyorum bugün bir 44500 leri görebiliriz diye yine aklınızda olsun poz full long bu arada[/quote]
hala aklımın bir köşesinde
Printable View
[quote=pitahuerat;128330]kimse kızmasın ama içimden bir ayı sesi duyuyorum bugün bir 44500 leri görebiliriz diye yine aklınızda olsun poz full long bu arada[/quote]
hala aklımın bir köşesinde
[QUOTE=SaNCaKTaR;128372]canım büftek çektiii bufoloooo büftegi sabah sabah hayır olsunnnn :)[/QUOTE]
Valla piyasanın canı yayık ayranı çekmiş gibi yine beşik gibi sallanıyore yatayda
Shortçular yazık olacak erken dönün.Bu garanti akbank hepsi çaktı sinyali.46000 banko bugün.Hadi hayırlısı.
[quote=VOBiX;128378]Valla piyasanın canı yayık ayranı çekmiş gibi yine beşik gibi sallanıyore yatayda[/quote]
Millet dow oynayacam diyor.Oynasınlar da görsünler nasıl batıp geri geliyorlar.Bu birazdan kopacak.Niyet kesin yukarı.
[color=#FF0000][b] 25.06.2009 07:59:42 ÇİN, DOLAR'DAKİ DÜŞÜŞÜ HEDGE ETMEK İÇİN ALTIN ALMALI-YETKİLİ [/b][/color]
Çin Komunist Partisi'nin politika araştırmaları ofisinin ekonomi bölümünü yöneten Li Lianzhong, Dolar'ın düşüş yönünde hareket ettiğini belirterek Çin'in daha fazla altın satın alması gerektiğini belirtti. Li, altının Yuan'ın daha büyük uluslararası rol oynaması planının desteklenmesi için de gerekli olduğunu belirtti.
Li yaptığı açıklamada, "Altın mı ABD Hazine Kağıdı mı almalıyız. ABD muazzam ölçüde Dolar basıyor. Trende bakıldığında ve ekonominin yasalarını göz önünde bulundurduğumuzda Dolar'ın düşeceğine şüphe yok. Bu ortamda altın daha iyi bir seçenek olmalı" diye konuştu.
Li, Çin'in 1.95 trilyon Dolar olan döviz rezervlerinin daha fazla bölümünü enerji ve doğal kaynak varlıkları alımı için harcaması kullanması gerektiğini de savundu.
[quote=tuareg;128361]Seyyah'a soruyorum, 'shortların durumu nedır abiciğim', yanıt; 'Eyidir ağam, eyidir ağam..'
Bu mudur yanı, 4300den 45000 geldık, cık cık cık.[/quote]
duruyor SHORT lar bi şekilde çıkarıcaz elden...bakalım hangi şekilde.
32000lerdeki hareketin aynısı..burda nostalji yaşıyorum...düşmez ..
[quote=SEYYAH;128382]duruyor SHORT lar bi şekilde çıkarıcaz elden...bakalım hangi şekilde.[/quote]
Benden 'ihanetın ayak seslerını' duyuyor olmalısın:..:
flatiyoss, yatiyosss, stres yapmiyossss, sinyal bekliyossss...
sistemine bir daha uymayana pataklıyosssssssss
bankalar çok sağlam maşallah nazar boncuğu takalım...
[quote=QUEEN;128383]32000lerdeki hareketin aynısı..burda nostalji yaşıyorum...düşmez ..[/quote]
cık, bu borsa düşer:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128379]Shortçular yazık olacak erken dönün.Bu garanti akbank hepsi çaktı sinyali.46000 banko bugün.Hadi hayırlısı.[/QUOTE]
gokim yuaw yine kesin gonusmaya basladın lütfen ::: senin gibin lönkleri düşün azcuk ..
şindi düşcez uyaramda ::: :(