[quote=SEYYAH;128382]duruyor SHORT lar bi şekilde çıkarıcaz elden...[COLOR=red]bakalım hangi şekilde[/COLOR].[/quote]
Çok ağır konuştun beaahhh:D:D:D
Şekil konusunda Gökhan the Kegen çok ağır konuşuyo..haberin ola:..::..:
Printable View
[quote=SEYYAH;128382]duruyor SHORT lar bi şekilde çıkarıcaz elden...[COLOR=red]bakalım hangi şekilde[/COLOR].[/quote]
Çok ağır konuştun beaahhh:D:D:D
Şekil konusunda Gökhan the Kegen çok ağır konuşuyo..haberin ola:..::..:
45150 yi kırabilirsek esas yön belli olacak,yoksa git gel yaparız yine...bence..
[QUOTE=Astatin;128385]flatiyoss, yatiyosss, stres yapmiyossss, sinyal bekliyossss...
sistemine bir daha uymayana pataklıyosssssssss[/QUOTE]
Sen kotaları doldurdun da çaktırmamak için gayret ediyorsun gibi gelyore bana. .dng
gökhan full short..hehe
[i]Son günlerde yurtdışı piyasalardan pozitif ayrışma süreci içinde bulunan piyasalar bu olumlu sürece kayda değer bir düzeltme olmaksızın ne kadar devam edebilir? Piyasalar bu sorunun cevabına odaklanmış durumda. Yurtdışı piyasalar düştüğü zaman onlar kadar düşmeyen, çıkmaya başladıkları zaman da onlardan hızlı hareket eden İMKB-100 endeksinin bu hareketlerinde yabancı fonun yada fonların koordine hareketlerinin etken olduğu artık açıkca konuşulmakta. Bu hareketlerin devamı anlamında Haziran sonu yaklaştıkça yüklü uzun pozisyon taşıyanların VOB'daki vade sonu hareketleri merakla beklenmekte. Bu büyük pozisyonu taşıyanların daha şimdiden VOB'da kazandıkları büyük parayla, spot piyasadaki açtıkları pozisyonları nerdeyse 0 maliyet noktasına getirdikleri kulislerde konuşuluyor.[/i]
piyasa sıkıştı flat.....
45025 kırılmazsa bayrak diker longcualr yeni zirveye
BU bufteğin kekiği az olmuşşş EFG yagsız istedim çırpınma ...:)
Alın işte efg den alış emri veren aradığınız pydir.Kimseye kar ettirmemek amaç.Gidin bulun binalarında gerekeni yapın.Konuşun niye böylesiniz bizi öpüyorsunuz deyin.
[quote=GOKHANFINDIK;128373]Sen abim burada yakında 50000 olunca battım arkadaşlar 44000 maliyetli shortum duruyor napmalıyım sizce yazmaz isen ben de Gökhan değilim.Stop yapayım mı dursun mu diye soracaksın burada herkese.[/quote]
Borsa 45.800 ü gördü. full löng .55.000 dediniz. 41.600 ü falan gördük.
Bi daha 45.000 e çarpttı.
Benim eksikliğim stop koymamak.
Tabiki Her koyun kendi bacağından asılır. Siz fikirlerinizi bizle paylaşınki ben yinde bacağımın durumuna bakayım.
Eleştirinizde ve ifadenize fazla yorum yapamıyacağım.
Mayıs ayı sonundaki portföyümün üçte ikisini kayıp etmiş biri olarak, Belki yine yanlış karar vermiş olabilirim.
Buralardan longlanıyorda . Shortlayan yokmu? Sanarım bitek ben short değilim. Yoksa longçular çoktan 50.000 yapmıştı.
[quote=VOBiX;128391]Sen kotaları doldurdun da çaktırmamak için gayret ediyorsun gibi gelyore bana. .dng[/quote]
şşşşş...sus sus..hem hellim puanları loglamayı kabul ettiğine dair bi şey demedi...unut onu unuttttttttttt...
PS: Sistem son ay binlerce puanla meşkederken ben yüzlerle yetindim..hatta geçen haftaki gy operasyonundan sonra eksiye bile düşmüştüm ay bazında...kapat bu konuyu kapaattttttt:..::..::..:
Efg yedirmez boşuna yırtınmayın.