günaydınlar en bolundan kazançlar...
Printable View
günaydınlar en bolundan kazançlar...
Piyasanın başında çilingir sofrası kurmuslar yıne, iyi saatte olsunlar.
Akşam 46000 olursak sonra şerefsizler namussuzlar demeyin ona göre.
Arkadaşlar asa gidyoz ama o kadar gönülsüz gidyoz ki
ya benim gözüm yüksek puanda değil 250 -300 alam yeter
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128405]Anlaşıldı bugün bütün ayılara ben laf yetiştircem.Sistem versin bakalım.Komple sat versin.Manyak alacaklar.15 dakikalık sat versin ben buraya 1 milyar dolar soksam o sistem ne yapar?Hiçbirşey.Full long no işlem.Son günü sabırla bekliyorum.Kaybedeceğim birşey yok.Heryer düşüyor ben ayılardan daha rahatım.Bu garanti shortlayanlar isc shortlayanlar hep panikle geri alacaklar yüzde5 leri piyasa kendisi yapacak.Orada arz da yapmayacaklar direk panikle son gün yüzde5.Bu nikkei de boşuna artmadı.[/QUOTE]
yokh sen akıllanmayacan gesin gonuşma lem.. :::.dng
dax dağıldı..biz çoh iyiyz..44600 e kadar düşebülürüz belkim..
Şimdi açık pozisyon 4379 adet eksi.Milletin shortlarını aldılar demeyin.Millet longlarını kapıyor da diyebiliriz.Belki de long daha çok.Burası show var bugün showwwww.Esas show haftaya.
8259 desteği çalışırsa aynen yukarı geder bu fıçır dikkat edin.
[IMG]http://i42.tinypic.com/1079mae.png[/IMG]
bu buftek iyi geldi çok şükürrrr sabah sabah Yusuf da istiyor buftekkk onada ısmarlıcammm :)
[quote=QUEEN;128418]dax dağıldı..biz çoh iyiyz..44600 e kadar düşebülürüz belkim..[/quote]
Düşeriz kraliçem düşerükk.Full long.Benden bekliyorsunuz full short dememi ama imkansız.Ben yüzmeye gidecem bugün.
iş yatırm agresif satıcılıktan daha çok 2 gundur agustos vadede ters poz acıo ..dunku partneri bgc ıdı sanırm bugun de alman..benıım dıkkaıtmı ceken efg nın 2 gnudr uzun acıp kapatmaması..dun 1500 cıvarı artı gttı bugun da 2500 cıvarı artıda sımdılık..karsılgı olabılr dıyceksnız e ben de o ozaman haklısnız dıycem
İsc ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adamların alttan alma derdi yok ki nasılsa istediği yere götürcekler.Nasiplenin nasiplenin.Böyle fırsat bazen 2 ayda bazen 4 ayda bir gelir.Benim portföyü 5 e katlayacak 3000 puan.