[QUOTE=GOKHANFINDIK;128422]Düşeriz kraliçem düşerükk.Full long.Benden bekliyorsunuz full short dememi ama imkansız.Ben yüzmeye gidecem bugün.[/QUOTE]
diyceksin full short ...dng ama yalan yok..:p
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128422]Düşeriz kraliçem düşerükk.Full long.Benden bekliyorsunuz full short dememi ama imkansız.Ben yüzmeye gidecem bugün.[/QUOTE]
diyceksin full short ...dng ama yalan yok..:p
[QUOTE=Astatin;128411]ya şöyle bişi olsa...EFG, ben diyeyim 200,000 siz dyin 300,000 longda olsa...seanstan önce mali polis ve hatta MASAK ve hatta SPK ve hatta ben EFG ye baskın yapsa...işlem yasağı gelse...VOB taban açsa..EFG on yüz bin baloncuk "yese"...:)[/QUOTE]
Bu dilek gerçekleşecekse eğer herkeş cort iken olsun mümkünse
yine kapandı mı tükan?
ba ba ba.. sancaktara bak..bağa laf çakmaya çalışıyo bak...al sana kapattım NZDJPY leri 61.61 den:cool:
[quote=Astatin;128428]ba ba ba.. sancaktara bak..bağa laf çakmaya çalışıyo bak...al sana kapattım NZDJPY leri 61.61 den:cool:[/quote]
fx işlemlerini hangi broker firmadan yapıyorsun...
[quote=Astatin;128428]ba ba ba.. sancaktara bak..bağa laf çakmaya çalışıyo bak...al sana kapattım NZDJPY leri 61.61 den:cool:[/quote]
al benden de o kadarrr kapadımm. bereket versın USDJPY ful short 96.45 :)
[quote=fXci;128420]8259 desteği çalışırsa aynen yukarı geder bu fıçır dikkat edin.
[/quote]
Efiksci ,
Avatara reklam mı aldın yaaav?:::
[quote=excali;128431]Efiksci ,
Avatara rekam mı aldın yaaav?:::[/quote]
ayrıca madem reklam aldın neden daha cillop reklamlar almıyorsun..o ne yaww... mersi nin avatara bak bide şuna bak...şunun saçına bak....peeeeeeee
5 dklık sistem...15 dklık ise hala alda...sırf efiksci kısaknsın diye..fayvminüt
[IMG]http://i43.tinypic.com/35d95wz.jpg[/IMG]
flat ve sorttt
[QUOTE=excali;128431]Efiksci ,
Avatara reklam mı aldın yaaav?:::[/QUOTE]
yavrım annam işte bu benim ::: ahh ahh bir öpücük abi yuaw... sadece yanakından bile virmedi gitti::: zilli anna
[quote=fXci;128435]yavrım annam işte bu benim ::: ahh ahh bir öpücük abi yuaw... sadece yanakından bile virmedi gitti::: zilli anna[/quote]
o ne zayıflık ya..kız bir deri bir kemik kalmış..eline bir defter daha alsa kırılacak :) ömrünü çürütmüşün kızın