[quote=fXci;128435]yavrım annam işte bu benim ::: ahh ahh bir öpücük abi yuaw... sadece yanakından bile virmedi gitti::: zilli anna[/quote]
Ziestem'li yaklaş bence:::
Printable View
[quote=fXci;128435]yavrım annam işte bu benim ::: ahh ahh bir öpücük abi yuaw... sadece yanakından bile virmedi gitti::: zilli anna[/quote]
Ziestem'li yaklaş bence:::
şimdi kegen de kızacak ama..sanki bi küskü hazırlığı var...
Kegen, bir ayı heykeli civarında değilsin dimi..hişş bak öyleyse söyle hemen şortlayak :) :)
aha da.. SANCAKTAR..NZDJPY 61.50 yi kırdı aşağı...VOB a her an küskü gelebilir
USDyen işte böle olcak teknige uyacak düş dedimi düşecek çık dedımı cıkacak PBNİYB sı gibi olmayacak
[URL="http://img151.imageshack.us/i/screenhunter3d.png/]"][URL=http://img151.imageshack.us/i/screenhunter3d.png/][/URL][IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6750/screenhunter3d.png[/IMG][/URL]
Bol kazançlar 5-15 longda daha.
yataya girdik yine belli olmaya başladı:::
[quote=Astatin;128439]aha da.. SANCAKTAR..NZDJPY 61.50 yi kırdı aşağı...VOB a her an küskü gelebilir[/quote]
Yen shorladın mı ?
[quote=SaNCaKTaR;128443]Yen shorladın mı ?[/quote]
yok..yen beni hep yendi geçmişte..sevmem kendisini..bu arada 61.50 yi yukarı kırdı tekrar.. :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128405]Anlaşıldı bugün bütün ayılara ben laf yetiştircem.Sistem versin bakalım.Komple sat versin.Manyak alacaklar.15 dakikalık sat versin ben buraya 1 milyar dolar soksam o sistem ne yapar?Hiçbirşey.Full long no işlem.Son günü sabırla bekliyorum.Kaybedeceğim birşey yok.Heryer düşüyor ben ayılardan daha rahatım.Bu garanti shortlayanlar isc shortlayanlar hep panikle geri alacaklar yüzde5 leri piyasa kendisi yapacak.Orada arz da yapmayacaklar direk panikle son gün yüzde5.Bu nikkei de boşuna artmadı.[/QUOTE]
Sistem sunu yapar sen o parayı borsaya sokarken farkeder ha ben farkettirmeden sokarım bu parayı diyorsan o baska.Ama eninde sonunda yukseltmek isteyecen için gene farkedilecek longa geçilecek. Benim 5 dklıklar sata geldi demem su esasında 15 liklerde doyuma ulastı asa gelmemiz lazım ama asa gelmessek feci yukarı gideriz bu işin kuralıda bu zaten kısalarımıda kapadım
200 puan aldırmadınız ya
[quote=Astatin;128432]ayrıca madem reklam aldın neden daha cillop reklamlar almıyorsun..o ne yaww... mersi nin avatara bak bide şuna bak...şunun saçına bak....peeeeeeee[/quote]
vay sapık vayyy, sacı guzel olsa mesele yok yani öyle mi:..:
125 kırıldı.46000 kaparız bugün hadi hayırlısı.
[quote=oguzhan;128445]Sistem sunu yapar sen o parayı borsaya sokarken farkeder ha ben farkettirmeden sokarım bu parayı diyorsan o baska.Ama eninde sonunda yukseltmek isteyecen için gene farkedilecek longa geçilecek. Benim 5 dklıklar sata geldi demem su esasında 15 liklerde doyuma ulastı asa gelmemiz lazım ama asa gelmessek feci yukarı gideriz bu işin kuralıda bu zaten kısalarımıda kapadım
200 puan aldırmadınız ya[/quote]
Vermeyecekleri belli idi.Abim alsat yapmayıp oturacaksın longta.48000 den haftaya salı saat 16 55 te vedalaşacaz.Bu kadar basit.Şimdi alsat zamanı değil.Olsa zaten benden sıra gelmez hiçbirinize.