ayağım uğurlu ve bereketli geldi heralde full lönk devam bi geldim şova başladılar ralli isterük .lelele
Printable View
ayağım uğurlu ve bereketli geldi heralde full lönk devam bi geldim şova başladılar ralli isterük .lelele
45700-46000 çanağı aralığı ilk hedef
imkb para giriş çıkışı verebilecek varmı.
salı 43600 den uzuna devam..sistem sat deyunceye kadar..
dyhol tavan serisine başladı...2001 de 0.60 dan 1.90 a kadar tavan yapmıştı..
ms de hazır sistemlerden [B]pp::CCI(modified [/B]) diye bir sistem var..bunun açık fomülünü nasıl bulabilirim..
[QUOTE=oguzhan;128461]İlk hedefimiz 45550 tutmayın bizi[/QUOTE]
Yannız 5 dk lar ala döndü buraladan tekrar sata dönerse iyi para bırakır demedi demeyin
[quote=GOKHANFINDIK;128459]Gel gel abi evet.[/quote]
Yok yok gelmiycem. Kandırıyorlar sonra gelmiş gelmiş yapıp elimdeki parayı alıyorlar.
jp morgan sabah 06,57 gelen rapor var dıkkat bloomberg de de gectııı olumlu.bilginize
FX'ci kademe alabilirmiyiz teşekkürler.
[QUOTE=abka;128466]ms de hazır sistemlerden [B]pp::CCI(modified [/B]) diye bir sistem var..bunun açık fomülünü nasıl bulabilirim..[/QUOTE] vobix nasıl bulabiliirm bunu..:) bulan arkadaş varsa,bana iletirse çok memnun olurum..ccı yı severim..
[quote=erkan.;128468]Yok yok gelmiycem. Kandırıyorlar sonra gelmiş gelmiş yapıp elimdeki parayı alıyorlar.[/quote]
Senin parayı bu şekilde ben almış oluyorum.Geç olmadan dön.Hala geç değil.Deme şimdi dipten 2000 puan artmışız.Daha çok var yol.Fantom sen de ilk hedef ne yaaa direk son hedefi yaz da bi kalpten gidelim.49000?50000?Abi ya yapalım da şu paraları bir Bangkok Tokyo uyar.Japonca bilen tercüman eşliğinde.üüü:D:D
abd ve avrupa merkez bankaları faizleri çok düşürerek piyasaya ciddi bir likidite sagladılar. eskiden japon yeni ile card trade yapıyorlardı şimdi dolar ile ucuz borçlanıp bunu gelişen ülke piyasalarında degerlendiriyorlar.bu da piyasaları yukarı taşımaya yetiyor.bu gaz bizim endeksi tekrar 40 45 binli seviyelere taşıyabilir.ancak o seviyelerdensonra herkes daha dikkatli olmalı.bu durum piyasada yeni bir balonun oluşmasına neden oluyor bu balonda eninde sonunda patlayacaktır.
tıpkı emlak balonunda oldugu gibi.şahsen hala yüzyılın en büyük krizini yaşamakta oldugumuzudüşünüyorum.piyasanın bırakın 40 binli seviyeleri 20 - 30 binli seviyeleri bile hakettiginidüşünmüyorum.ama piyasada para var mı var piyasa yukarı gidiyormu gidiyor elbette trende uyacagım.