[QUOTE=clark;16453]Site yine taşınıyormu acaba bir an yalnız hissettim kendimi:)[/QUOTE]
Yanlız degilsin gündüz yazılanları okumaya çalışıyorum.....
Printable View
[QUOTE=clark;16453]Site yine taşınıyormu acaba bir an yalnız hissettim kendimi:)[/QUOTE]
burdayız
burdayız
[QUOTE=cbaykus;16454]Yanlız degilsin gündüz yazılanları okumaya çalışıyorum.....[/QUOTE]
[QUOTE=cemo;16455]burdayız[/QUOTE]
Kendimi gece yoklaması çeker gibi hissettim :) kolay gelsin iyi geceler:)
[QUOTE=cbaykus;16454]Yanlız degilsin gündüz yazılanları okumaya çalışıyorum.....[/QUOTE]
[QUOTE=cemo;16455]burdayız[/QUOTE]
Kendimi gece yoklaması çeker gibi hissettim :) kolay gelsin iyi geceler:)
burdaaa .heyk cool1
burdaaa .heyk cool1
Geceye long kaldım, aslında orta banda kapattı, Ama aşağıdan yukarı orta banda geldiği için long oldum.Aslında orta banda genelde flat kalırım.Alt banda banko uzun, üstede banko kısa girerim geceye,
Yarın toto vari oldu.Açılışta alt bandda gider, üst bandda da..
Yeterki gaplı açmasınlar, 9:29 da kontrol bende değil ama 9:31 de güç bende artık..
Sevgiler...
Geceye long kaldım, aslında orta banda kapattı, Ama aşağıdan yukarı orta banda geldiği için long oldum.Aslında orta banda genelde flat kalırım.Alt banda banko uzun, üstede banko kısa girerim geceye,
Yarın toto vari oldu.Açılışta alt bandda gider, üst bandda da..
Yeterki gaplı açmasınlar, 9:29 da kontrol bende değil ama 9:31 de güç bende artık..
Sevgiler...
Tuncer şengözün dov kapandıktan sonraki yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
Tuncer şengözün dov kapandıktan sonraki yorumunu okumanızı tavsiye ederim.