-
[quote=hpy;250877]69800 deki pembe hedefine değdi olarak saydım açılışı.450 den flatledim.Gün içerisinde yeniden yukarıya atak olacağını düşünüyorum ama sistemle trade etmeye çalışacağım gün boyunca.[/quote]
Bugün arazi olacaksınız galiba hocam nede olsa çocuklarda gelmiyor okula demi :..:
-
69450 gün periyodunda önemli bir seviye..
üstünde işlem görmeye başlarsak piyasa kuvvetlenmeye devam eder..
69000-69450 aralığında biraz alışveriş olmalı..
68625 stop long devam..
-
kısaldım .. trade sat dedi .. ew sayımımda destekliyor yani düşüşü yakın istop tabi .. zayıflıkta var gibi bence tahminm ..
-
günaydın daytraderler..
69.275 ilk parti alışlarım geldi.. 68.800 e kadar pasife sıralarım alış emirlerimi..:) 67.700 istop..
-
kısa devam trade satta ..ema 68960
-
ağalar dowun 50 puanını yedi...
ama sadece düz mantıkla bakmamak gerek...perde arkasında neler oluyo ona da bakmak şart di mi...:cool:
-
[quote=jerfin;250890]günaydın daytraderler..
69.275 ilk parti alışlarım geldi.. [COLOR=red][B]68.800[/B][/COLOR] e kadar pasife sıralarım alış emirlerimi..:) [B][COLOR=red]67.700[/COLOR][/B] istop..[/quote]
paraya bak ::::::
apla beni işe alır mısın :D:D
-
[QUOTE=a.kaya;250881]Bugün arazi olacaksınız galiba hocam nede olsa çocuklarda gelmiyor okula demi :..:[/QUOTE]
bu sene daha bi başıboşluk var gibi.. benim oğlum 2 aydır gitmiyor okula.. rapor bile istemediler.. nasıl iş anlamadım..:confused:
-
[QUOTE=selçuklu;250885]kısaldım .. trade sat dedi .. ew sayımımda destekliyor yani düşüşü yakın istop tabi .. zayıflıkta var gibi bence tahminm ..[/QUOTE]
aman tikkat patron sabah sabah yukarı gitcekler gibi.. kısacıları ıyı yakaladılar kolay kolay bırakmayacaklardır ..
-
-
[QUOTE=unlimitted;250895]paraya bak ::::::
apla beni işe alır mısın :D:D[/QUOTE]
lafımı olur gel tabi.. çay neyin demlersin bana..:D
-
[quote=jerfin;250898]bu sene daha bi başıboşluk var gibi.. benim oğlum 2 aydır gitmiyor okula.. rapor bile istemediler.. nasıl iş anlamadım..:confused:[/quote]
üniversite sınavına girecek olanlara okul tarafından kafa izni veriliyor bikaç yıldır..
yani devletin okulu diyorki ben bi halta yaramıyorum bari son 2 ay siz başınızın çaresine bakın,dersanelere daha rahat devam edin..
saçma sapan bi düzen işte..
-
[quote=unlimitted;250894]ağalar dowun 50 puanını yedi...
ama sadece düz mantıkla bakmamak gerek...perde arkasında neler oluyo ona da bakmak şart di mi...:cool:[/quote]
demek istediğim buydu işte. pifff 5 dakkada 400 points.
güzel para!
lefter nerde sahi yaw...okuduysa kesin longlamıştır. :..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;250903]üniversite sınavına girecek olanlara okul tarafından kafa izni veriliyor bikaç yıldır..
yani devletin okulu diyorki ben bi halta yaramıyorum bari son 2 ay siz başınızın çaresine bakın,dersanelere daha rahat devam edin..
saçma sapan bi düzen işte..[/QUOTE]
tamam, lise son sınıf öğrencileri için normal bi durum da.. şu her yıl sene sonu SBS yi çıkardılar, ilköğretimleri de bozdular yavuzhan..
bi ilköğretim öğrencisi 7. sınıfta 2 ay okula devamsızlığı hoşgörülüyor ise, lisede hiç gitmez bunlar okula..:D:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;250903]üniversite sınavına girecek olanlara okul tarafından kafa izni veriliyor bikaç yıldır..
saçma sapan bi düzen işte..[/QUOTE]
hayır üniversitelerde bi halt olsa içim yanmaz , giden 4 yılıma üzüldüm ben :)
fen lisesinde ilk 2 yılda öğrendiklerimi üniversite hayatında öğrenmek için muhtemelen bir 25 yıl filan gerekirdi.. kaldıkı onları ogretecek kapasitede ne öğretim gorevlısı nede egitmen bulunuyordu..
-
10.30 a kadar 69500 ve altında olursa 12 ye kadar 68850 yi yakacağımızı düşünüyorum ve kısayım.
-
Günaydın dostlar...
hayırlı cumalar..bol kazançlar..
-
şelale bekliyorum.inanın poz etkisiyle değil.Pozu bu düşünceyle açtım.68200-67800 destekler olabilir.70 üstü istop.
-
-
dtc ve tde ler alda...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2nrq8o9.jpg[/IMG]
-
-
[quote=hpy;250915]10.30 a kadar 69500 ve altında olursa 12 ye kadar 68850 yi yakacağımızı düşünüyorum ve kısayım.[/quote]
30 dakikalıklarda 10.30 barı en yüksek 69500.tesadüfe bak sen.68850 de muhtemelen kırılacak ve 68200-67800 aralığına sarkam.hadi pala kara çıkarma yüzümü.:D
-
[QUOTE=hpy;250915]10.30 a kadar 69500 ve altında olursa 12 ye kadar 68850 yi yakacağımızı düşünüyorum ve kısayım.[/QUOTE]
patron senı mı okuyolar nedir yada sen mı onları okuyosun :)
-
demand index tepelerde geziyomus şimdi baglanıp gorebildim... gocerse iyi gocer :) dinlenmesi lazım gostergelerin...
-
[quote=Kennym;250944]patron senı mı okuyolar nedir yada sen mı onları okuyosun :)[/quote]
estfg.attık bişey ortaya.Umuyorum yüzümü kara çıkarmazlar.bu arada sarylı üstadın sistemi alda.Tırsmıyor değilim ama kısa tutmaya devam.:::
-
bende hpy patron gbi düşünüyorum .. trade satta ... 2. ksıa denemesi yaptım ... .. yakın istop .. ema 69,095 ..
-
ema altında müsterihleşecem .. tedirginim .. trendler alda . .sadece trade satta .. .
-
makas - şaka gibi resmen.. pala bak kimse bisey kazanmasın hep biz kazanalım diyosun , böle olur mu ama.. bak herkes kacarsa piyasadan dedelerden beter olursunuz sonra.. demedi deme...
-
amanın ema 098 altına geçti ..tekrar üstüne çıktı .. oralarda geziniyor .. .. .. üvvv ..:o:o:o:D:D
-
ema55 hatrına 69050 den kapandı kısalar.69275 e satış girdim yeniden.
-
[quote=hpy;250967]ema55 hatrına 69050 den kapandı kısalar.69275 e satış girdim yeniden.[/quote]
150 den başladım satışa.
-
300 ü aşmadan artık aşağı dönmeli sanki.
68850 ye değip yine ema 55 i yoklamak için 69000-69100 aralığına çıkış ve sonra tekmeyi vurmalı sandalyeye gibi görüyorum ama bakalım pala ne görüyor.
-
ben kısa devam .. trade satta . .al verirse .. cover edecem .. flat olacam ..çok sert almazlarsa .. trade sistem son pozu karlı istop ettirecek artık tahmiim ..
-
[QUOTE=hpy;250967]ema55 hatrına 69050 den kapandı kısalar.69275 e satış girdim yeniden.[/QUOTE]
güzel kullandın abi emayı teprik ederim .. .brv.brv
-
zannımca, 68.975 altına sarkmadan shortlar rahat edemez.
oraya sarktığında ise göstergelerin ne söyleyeceğine bakar.:)))
-
burayada yazim :P üwww selçuklu abiiii üwwwwwww:D bi çizdim karambole ü[url]www..[/url] üçgen mi var abi gene nedir bu help plezzzzz :D:D
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/a68ab542.jpg[/IMG]
-
[quote=unlimitted;250996]zannımca, 68.975 altına sarkmadan shortlar rahat edemez.
oraya sarktığında ise göstergelerin ne söyleyeceğine bakar.:)))[/quote]
bu mesajımı tekrar okudum. ve evet, ben trade şeklimi değiştirmişim. :)
vay anasını, radikal kararları uygulama konusundaki kararlılığımı alkışlıyorum.
.brv
ne de olsa kendi mesajımıza teşekkür edemiyoruz. halbuki ben kendime son derece müteşekkirim. :..::..:
-
parite geceden beri yatayda.Buralardan sarkması halinde 1.20 altını hızla gösterip kaldırabilirler.Bu arada bizim pala da operasyonunu bitirir.
-
üçgen var bence seagate patron .. ama öyle değil bence .. sazan abinin dopiketekiler bi bak istersen .. üvvvv
-
eyoo yükselsin tepeden shortlayalım :) nasılsa sat sinyali var uehueheuh satıs gırmıstım bı kademeyle gelmeyınce ıptal etmıstım uehueh