500 kısa bu kdr film yetet
Printable View
500 kısa bu kdr film yetet
[QUOTE=hexen;60394]sindi short icun problem su ....
5 dakk system long / gun system sınırda....
15 dak short
iki farklı peryot amma birbirin etkiliyo sindi... 15 dakk system ikisine bakar long signal olma karar verirse shorts hızlı flat olma doru olur...
cunki ozaman gun system long signale gecer terkar ... yukselme stop birlikte hızlı olur[/QUOTE]
sindi yukardaki oluyor..
15 dakk halen short signalde amma 36600 yeresinin üstesinde short tehlikede olyor..
ben yeni short 36500 yeresinde yaptım
1/2 short ettim amma 15 dakk system eyer long signal eder long olcayım..
short malyet 36300 oldu
systems
5 dakk system long signalde 15 dakk system short signalde gun system long signalde amma sınırda
bende hala 5 ve 15 dk. sistem al vermedi..
[QUOTE=Vob Trader;60409]500 kısa bu kdr film yetet[/QUOTE]
350 flat
36400 kısaladım bakalım şansa..
5 alda
15 ler satta...
saçma sapan hareketler olduda.. iyi kar bıraktı..
alahtan kısaldık 36400 den..şansa.. karar öncesi....
şimdi 5 ve 15 ler satta....
15 ler ala gelmeden bir halt olmaz uzunlardan...
[QUOTE=mbm;60413]36400 kısaladım bakalım şansa..
5 alda
15 ler satta...[/QUOTE]
ben de hiçbiri bugün al vermedi..
[QUOTE=teo;60407]Borsada en buyuk hata, gelişmeleri yorumlamak, ve mantık süzgeçinden geçirmektir.
Sisteme bakılmalıdır..[/QUOTE]
En doğrusu duygusuz olmak dediğiniz gibi ama yapamıyorum her zaman. Sistemin de aklı yok bi de o taraftan bakmak lazım.:))).Şİmdi bu kadar uzun çubuğu sistem ne yapsın nasıl yetişsin Sn. Teo. Bunlar insanı bunalıma sokarlar.
750 uzun
[QUOTE=mbm;60408]15 lerin al sınırına geldik. vadeli ve spotta ya al verecegiz. [B]yada buralar iyi bir satış noktası...[/B]35925 uzunlar duruyorda.. çok emin değli.. her an kısalabilirim...[/QUOTE]
iyi bir satış noktasıymış..şimdilik..
06.11.2008 14:45:27 *avrupa Merkez Bankası Faiz Oranlarını 50 Baz Puan Indirerek Yüzde 3.25'e çekti(beklenti 2.75-3.25%, önceki 3.75%)
[color=#FF0000][b] 06.11.2008 14:45:59 AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ ORANLARINI 50 BAZ PUAN İNDİRDİ [/b][/color]
Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz oranlarını beklendiği gibi 50 baz puan indirdi.
ECB'nin bugünkü İcra Kurulu'nun toplantısının ardından, faiz oranlarının yüzde 3.75'ten yüzde 3.25'e çekti.
Analistlerde, ECB Para Politikası Kurulu'nun faiz oranlarını 50 baz puan indireceğini tahmin ediyorlardı.
Banka en son 8 Ekim 2008'de Merkez Bankalarının ortaklaşa gerçekleştirdiği faiz indirimleri sırasında 50 baz puan indirime gitmişti.
Avrupa Merkez Bankası'nın bir sonraki toplantısı 4 Aralıkta yapılacak. Foreks Haber Merkezi
bugün tvde fiba holding başkanı özyeğin faiz kararını 0.50 olarak doğru tahmin etti
bunlar tutucu diyerek
[QUOTE=mbm;60418]iyi bir satış noktasıymış..şimdilik..[/QUOTE]
tick daha atmadı ben longta beklıyorum...
[QUOTE=Vob Trader;60417]750 uzun[/QUOTE]
850 boş
15 dakikalık vadeli ve spot satta hala...
şu veri ve karar olaylarını sevmiyorum...ter boşandı kafamdan..
şansa dogru yöndeydikte...
tersi olsaydı 500 puan yukardan al..
saçma sapan işler... kısalırken tek güvencem spotun hala satta olmasıydı...
725 uzun gene
[QUOTE=hexen;60410]sindi yukardaki oluyor..
15 dakk halen short signalde amma 36600 yeresinin üstesinde short tehlikede olyor..
ben yeni short 36500 yeresinde yaptım
1/2 short ettim amma 15 dakk system eyer long signal eder long olcayım..
short malyet 36300 oldu
systems
5 dakk system long signalde 15 dakk system short signalde gun system long signalde amma sınırda[/QUOTE]
5 dakk system short signale dondu amma teyit yok .. 15 dakk system shor signal gun sınırda amma karar vercek
35750 den kısa kapattım..sistemler hala sat da..ama dow da bu gece tepki bekliyorum...flatim..sistem al verinceye kadar...
Yapılan bu hareket sadece, value area uzerınden pahalı almak ıstemeyıp, value area alt bandından ucuz almak istemekten kaynaklanıyor.Ben longa devam, Bu tıcklede degısen bır sey yok...
20 dakikalıkta dojiden sonra uzun siyah mum oluştu aşağı. Bu durumda bugün 36500 hayal gibi bir şey oldu DOW sürpriz yapmazsa.
[QUOTE=teo;60428]Yapılan bu hareket sadece, value area uzerınden pahalı almak ıstemeyıp, value area alt bandından ucuz almak istemekten kaynaklanıyor.Ben longa devam, Bu tıcklede degısen bır sey yok...[/QUOTE]
bizim sistemdede sattayız....
5 satta..
15 vadeli ve spot satta....
şu 15.30 versinide atlatırsak tamam...
15 hangi yöndeyse veriyede öyle girecegim....
[QUOTE=mbm;60430]bizim sistemdede sattayız....
5 satta..
15 hangi yöndeyse veriyede öyle girecegim....[/QUOTE]
5 dakk system terkar long etcek tehlikede duryor.. tam short signal teyit vermedi 5 .....eyer 5 teyit verir ozman shorts rahat amma vermezse tedirgen
[QUOTE=mbm;60430]bizim sistemdede sattayız....
5 satta..
15 hangi yöndeyse veriyede öyle girecegim....[/QUOTE]
bence 3 ördeğe çok güvenme...
[QUOTE=Vob Trader;60425]725 uzun gene[/QUOTE]
900 de yeni sahibine hayırlar olsun
[QUOTE=hexen;60431]5 dakk system terkar long etcek tehlikede duryor..[/QUOTE]
5 in hızlı hareketlerde bir önemi yok gibi..veri anında falan..
biraz öncede aldaydı. sonra sat verdi..sonra geri al ,geri sat dedi.....
[QUOTE=teo;60433]bence 3 ördeğe çok güvenme...[/QUOTE]
üç ördek bugun 2500 puan kazandırdı..
al derse alırım.. helali var ..:D
indikatöre veya ne bilim bilimum sisteme asla güvenmem başka birinin icat akılınla icat ettiği şeye asla güvenmem kendi aklım en üstündür. şayet günün birinde kendim bi indikatör icat edersem ona güvenirim yoksa benim aklım stochastiği yazandan da macdı yazandan da rsi yi yazandanda daha üstündür
not
systems karsı olan yanlıs yapyor...
systems hep kullanmalı. neden kullanmalı ? cunki endeks yukarya heves asaya heves system gore tespit edelir.. nezaman yukarya heves olcak .. nezaman asaya heves olcak .. bunlar system gore tespit edilr ..
ondan system karsı olan system karsı olmasını bırkasın system gerektiyi gibi kullanma orensin.. ben hep system uymuyorum ..bazı hep system uyyorum bazı sadce gerektiyi zaman uyyorum.. .. full system uyan kaybetse kaybettiyini terkar geri alr amma kaybettiyinde pes ederse geri alamaz.. cunki bazen hep system uymakta yanlıs.. system gerektiyi zaman kullanmak doru
kısalar için tek tehlike dax futur.saatliği acayip uyumsuz...
fdowdada bahsettiğim uyumsuzluk ekarte olmamış..bunun önemi yok.. dipten nerden dönersede...
fdaxınki teyitli......
[QUOTE=Vob Trader;60437]indikatöre veya ne bilim bilimum sisteme asla güvenmem başka birinin icat akılınla icat ettiği şeye asla güvenmem kendi aklım en üstündür. şayet günün birinde kendim bi indikatör icat edersem ona güvenirim yoksa benim aklım stochastiği yazandan da macdı yazandan da rsi yi yazandanda daha üstündür[/QUOTE]
helallll....
:)
sistem sat da..ama verinin olumlu gelmesi ve sistemin al vermesi lazım..
[QUOTE=mbm;60440]helallll....
:)[/QUOTE]
Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...
[QUOTE=hexen;60438]not
systems karsı olan yanlıs yapyor...
systems hep kullanmalı. neden kullanmalı ? cunki endeks yukarya heves asaya heves system gore tespit edelir.. nezaman yukarya heves olcak .. nezaman asaya heves olcak .. bunlar system gore tespit edilr ..
ondan system karsı olan system karsı olmasını bırkasın system gerektiyi gibi kullanma orensin.. ben hep system uymuyorum ..bazı hep system uyyorum bazı sadce gerektiyi zaman uyyorum.. .. full system uyan kaybetse kaybettiyini terkar geri alr amma kaybettiyinde pes ederse geri alamaz.. cunki bazen hep system uymakta yanlıs.. system gerektiyi zaman kullanmak doru[/QUOTE]
sistem neyle kurulur?? indikatör filan falan iide bu indikatörleri kim yazıor insaoğlu. ben de diomki bunu yazan insanoğlunun aklı benimkinden üstün deil:) o sebeple sistem karşıyım kullananlara değil:)
veri olayıda bitti.. kaldık teknikle....
5 satta
vadeli ve spot 15 satta..
kısaya devam ben.....5 al verene kadar
[QUOTE=teo;60442]Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...[/QUOTE]
bana laf sokmaya çalışmayın burda doktorculuk mu oynuyoruz. para kazanmaya çalışıyoruz. sistem kullanana değil sisteme karşıyım dedim cümleleri doğru düzgün okursanız daha kolay anlayacağınızı düşünüyorum ve yapacağınız yorumlarda daha seçiçi olmaya davet ediyorum sizi.
06.11.2008 15:30:12 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 4 Bin Azaldı(beklenti 0.0, önceki 0.0)
06.11.2008 15:30:13 *abd'de 3.çeyrekte Tarım Dışı Verimlilik Yüzde 1.1 Arttı(beklenti +0.4%, önceki +4.3%)
06.11.2008 15:30:18 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 481 Bin (beklenti 479.000, önceki 479.000)
06.11.2008 15:30:19 *abd'de 3.çeyrekte Birim Işgücü Maliyeti Yüzde 3.6 Arttı(beklenti +3.0%, önceki -0.5%)
06.11.2008 15:30:34 *abd'de Işsizlik Başvuru Hakkını Sürdürenler 122 Bin Artışla 3 Milyon 843 Bin
[QUOTE=mbm;60440]helallll....
:)[/QUOTE]
dediğim gibi sistem kullanana değil sisteme karşıyım ben yanlış anlaşılmasın
[QUOTE=teo;60442]Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...[/QUOTE]
orda vobtradere katılmadıgım anlamı vardı..:D
[QUOTE=mbm;60448]orda vobtraderie katılmadıgım anlamı vardı..:D[/QUOTE]
:)
Ayna komisyon yani?.