[quote=fXci;128518]HR = Halil Recber mi la :::[/quote]
yok..human resources... başka nolacaydıki:::
Printable View
[quote=fXci;128518]HR = Halil Recber mi la :::[/quote]
yok..human resources... başka nolacaydıki:::
[quote=MMO;128519]Asti yukarıdaki sistemin formülümü bu yoksa bizi vobda silecek olan bir formül mü?[/quote]
bu normalde sizi güldürmesi gereken formül...vob da silinmek için formüle gerek yokki :)
[quote=abka;128522]testini yaptım..20 ayda 15 daklık periyotda ;180 işlemde ;hadiii lannnnn çıktı..
5 dakda ise artık sen tahmin et..[/quote]
getirisi ne oldu. yada götürüsü
tam anlamıyla can çekişiyorum piyasada ::: bakalım nolek sonumuz gayri
ya bu sistem olayına girdik madem alın size kral bi sistem daha;
Şimdi malum türev piyasalarda adet olarak yatırımcıların %95 i kaybediyomuş..sizde kaybeden tarafdaysanız şunu yapın;
- 1 kontratla işlem yapın, içinizden geldiği gibi, teknik yok sistem yok..
- Kardeşiniz veya arkadaışınız da sizin yaptığınız işlemin 10 katı tutarında ters işlem yapsın...
KArdeş veya arkadaş %95 ihtimalle kazanacak...:)
EN kral sistemde bile bu oran sinyalin doğruluğu a.çısından %50 dir :)..
malı götürdünüz hayırlı olsun :) çok kazanınca balık ısmarlarsınız artık
[QUOTE=Astatin;128527]ya bu sistem olayına girdik madem alın size kral bi sistem daha;
Şimdi malum türev piyasalarda adet olarak yatırımcıların %95 i kaybediyomuş..sizde kaybeden tarafdaysanız şunu yapın;
- 1 kontratla işlem yapın, içinizden geldiği gibi, teknik yok sistem yok..
- Kardeşiniz veya arkadaışınız da sizin yaptığınız işlemin 10 katı tutarında ters işlem yapsın...
KArdeş veya arkadaş %95 ihtimalle kazanacak...:)
EN kral sistemde bile bu oran sinyalin doğruluğu a.çısından %50 dir :)..
malı götürdünüz hayırlı olsun :) çok kazanınca balık ısmarlarsınız artık[/QUOTE]
yok o eyle olmayor... komişın koymişın meselesinden çok debelenmekten batayorlar..... Karşı tarafta aynı şiddetle debelenir senin taktiknen... duble batarlar sonra:::
[quote=fXci;128526]tam anlamıyla can çekişiyorum piyasada ::: bakalım nolek sonumuz gayri[/quote]
niye lem fXci dünden LONG tun ALLAH bilir onuda gaçtan aldın hemide niye can çekişiyore :::
Bu adamlar bu forumlarda yayınlanmış bütün sistemleri biliyorlar anlaşılan. 15 dk.lık sistemler tam sat verecek yukarı yapıyorlar.
Ben sanırım gece yüzde 90 shortum.Çünkü nikkei nalları diker yarın biz de onları görür eksi açarız.Bugün tutuyorlar bilmiyorum noluyoruz.
vayy bee fdow'un 0,80 lik düşüşünü yediler.. bizde düşecek diye bekliyoruz bu borsayı haaa...:..:boks..boks.
[QUOTE=tuareg;128504]Piyasa gökhanı'ı bır kez daha haklı cıkaracak gıbı, dikkaayyttt.[/QUOTE]
DAX %1,5 eksi biz %1 artıyız. DAXa ne olacak da düşeceğiz bu saatten sonra. Yeni değil eski zelendalılar bile kurtaramaz. Gökhan diğer Asyalıalrı ayarlamış. Caponcası da var zati. Capğonalrı bile ayartır dikkat etmek lazım.
[QUOTE=abka;128515]formülünü rica etsek:)[/QUOTE]
Formmül yerine grafik göndermiş şaşkın tillkee! .dng