-
[QUOTE=enorton;128520]Herkese merhaba sabahtan beri ekran başında yoktm, arabayı servise götürdüm. Daha yeni geldim, bugün bir kez daha erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğu görmüş olduk...[/QUOTE]
Gene kime tosladın da servislik oldu araba? .dng
Bak Gökhana arabayı bozmuş evde bırakmış ne yaparlarsa yapsınlar diye.
-
[quote=jerfin;128532]vayy bee fdow'un 0,80 lik düşüşünü yediler.. bizde düşecek diye bekliyoruz bu borsayı haaa...:..:boks..boks.[/quote]
Borsa düşecek diye sızlanma mantıgını hıc anlamıyorum:..::..:
(pişkin pişkin guldugume dıkkatınızı cekerım)
-
[quote=GOKHANFINDIK;128531]Ben sanırım gece yüzde 90 shortum.Çünkü nikkei nalları diker yarın biz de onları görür eksi açarız.Bugün tutuyorlar bilmiyorum noluyoruz.[/quote]
Söyledimya kardeş gel gel yapıyorlar. Evet Haziran vadeyi net bir şekilde yukarıdan kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bende Ağustos vadeyi shotladım.
Dax , Dow, eksi. biz + ve onların şuanki yerine göre bizim nerde olmamız lazım. teknik analizci arkadaşlar tespit edebilirse bende öğrenmişolurum. aşağı ama nekadar aşağı.
-
[QUOTE=excali;128521]HR 'ı kaçlık periyotta çalıştıracağız?:::[/QUOTE]
Genelde seanlık çalışıyore. 1-3 seans arası. .boks.
-
Bu garanti yine birşeyler yumurtlayacak kötü mal topluyor
-
Sonra demeyin uyarıyorum.Ayda yılda bir short açtık o da geldi imf anlaşmasına denk geldi.Bu kadar net alışa kimse kafa tutamaz.
-
Sayın Jerfın Hanım,
Sen boyle avatarda ağladıkca bu borsa daha cok cıkarrr, değiş avatarı taban yapmazsa hesabını benden sor:)
-
[quote=erkan.;128537]Söyledimya kardeş gel gel yapıyorlar. Evet Haziran vadeyi net bir şekilde yukarıdan kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bende Ağustos vadeyi shotladım.
Dax , Dow, eksi. biz + ve onların şuanki yerine göre bizim nerde olmamız lazım. teknik analizci arkadaşlar tespit edebilirse bende öğrenmişolurum. aşağı ama nekadar aşağı.[/quote]
Yav abicim ben 46500 den shortlayacam sen orada 10 tane margin call yersin.Gel gel falan değil bu.Net alıyorlar.
-
[QUOTE=fXci;128526]tam anlamıyla can çekişiyorum piyasada ::: bakalım nolek sonumuz gayri[/QUOTE]
Belli bacakalr titriyor. Diz kapağının biri başka yere öbürü başka yöne bakıyor. Diz kapağı şaşılığı var. .dng
-
Günlük grafikler böyle kapatırsa hem net al! Hemde coşku havasına girecekler! Vay anasını HAHAHAHAHAHAHA
-
[QUOTE=tuareg;128536]Borsa düşecek diye sızlanma mantıgını hıc anlamıyorum:..::..:
(pişkin pişkin guldugume dıkkatınızı cekerım)[/QUOTE]
pişkin pişkin güldüğüne göre uzuna geçtin sen..:p
-
[quote=GOKHANFINDIK;128542]Yav abicim ben 46500 den shortlayacam sen orada 10 tane margin call yersin.Gel gel falan değil bu.Net alıyorlar.[/quote]
47.500 e kadar margin call yemem.
tamam shortum ama senin laflarınıda hepten duymazdan gelmiyoz be gökhan. Ben sadece kazancımı garantiye almış oldum. 7 vakte kadar 2000 puan alıcam diye hesap yaptım.