ya şöyle daxı alırlarken buraya bassalar bi 500 puan....don gömlek olsak..vob tıreydır nerde yaww
Printable View
ya şöyle daxı alırlarken buraya bassalar bi 500 puan....don gömlek olsak..vob tıreydır nerde yaww
[quote=SaNCaKTaR;128556]çık flatt var her an short olabulu ama recona ters......lelele.dng
SelcukLu dostumuzun maliyetını gecemıyorlar N hikmetse Selcuklu daş koymuşş..[/quote]
Delip geçecek az kaldı.
[quote=pitahuerat;128551]çok cesur gördüm seni...
yedi vakte kadar alacasın 2000 puan belki ama üç vakte kadar yükselecek :yü:[/quote]
Evet 3 gün var cuma pazartesi salı.Finish.
ya küskü den vazgeçtik 1000 lerce puandna falan, küskücan olsa bari..300-400 poyints
Shortcularda Nüfus patlaması yaşanıyor.
[quote=Astatin;128558]ağustosda az önce açtım 475 den az pilav döner şort[/quote]
yaw ne işin var shortta, long poz al, rahat et, gokhan 50000 hedef vermıs, sen ne dert edıcen, gokhan dusunsun, her turlu kesıcı delici, doğrayıcı aletle ıkı cıhanda da peşindeyım, 50000 olmazsa, aha da vasıyetımı yazıyorum, olursem yanımdakı alet edevatla gömülmek istiorum.
[QUOTE=erkan.;128555]Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?[/QUOTE]
ben cortladım emme demin gonderdiim grafa gore stop goydum stopsuz calısmam gayri :::
3 saattir dışardayım noldu böyle futurelar ve dax kayıptayken biz 500 puan yukardayız ?
vade sonu etkisi limitlerde kullanılıyor galiba ?
[quote=fXci;128564]ben cortladım emme demin gonderdiim grafa gore stop goydum stopsuz calısmam gayri :::[/quote]
bacaklar bu sebeple mı titrek:..:
akşam BİMAS al vermıştı sabah karambole unutduk gitmiş kerata orta vade iyi bırakırdı.. naipden öte köy yok ..
5 dakikalık sistemim al verdi. Longcular bilgisayarımı hacklemiş olabilir. Sisteme uymıcağım. Dax dow rusya + yaparsa. 3 gün için stop koyarım.
[QUOTE=tuareg;128566]bacaklar bu sebeple mı titrek:..:[/QUOTE]
muhteşem bacakhları var gızın meaasallah ::: ah anna ah
[quote=fXci;128569]muhteşem bacakhları var gızın meaasallah ::: ah anna ah[/quote]
maasallah
maasallah, sanat dediğin boyle olmalı zaten:..: